Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee #13 üzenetére
ja igen, a patch, amit dlcnek hívnak
. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.
egyébként én a shift2vel demoztam ismerősöknek, és nagyon hamar meg lettek győzve, hogy mennyire remek ez a feállás. főleg szűk, kanyargós pályákon (Ebichu/Tokyo) és driftnél remek, hogy sokkal nagyobb a látószög.
patchet egyébként rakd fel, a drag annyira nem érdekes, de a classics pack egészen remek. valamint van classic Mini Cooper benne, az egyetlen autó, amivel nem sikerült 10perc alatti Nürburgring kört mennem gyári állapotban
.
-
daneeeeee
aktív tag
A Shift 2 az Én hibám volt később rájöttem. Originen vettem és azt hittem, hogy Origin is felrakja a pach-eket mint a Steam ( sajnos
). 1 pach-et találtam hozzá ez elvileg megoldja a problémát. Amint hazajutok felrajom és lemérem a játékot újra, és..
Köszönöm szépen, jó klubtagnak lenni !
-
proci985
MODERÁTOR
üdv a klubban!
shift2 6950 2GBvel nagyon szépen ment, lehet az AA kavart be. AA nélkül memfoglalások egyébként kevésbé extrémek, egyedüli program, ami úgy is kiette magát 2gb memből az a far cry 2 volt, de annak is kellett három óra.
metro gépigénye tényleg nevetséges, nálam medium(!) volt először elfogadható 45fpses átlaggal, highon még 25ös avgt tolt. persze, szép, de azért nem annyira...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az ex-kártyáim PH! uralomra törnek.
Ideje bedobni egy második kártyát a gépbe, hogy megduplázd az FPS-eket!
-
ffodi
veterán
Jó az a 3 monitoros konfig. (látom fasza az aktív miniDP to DVI kábel
)
A játéktesztekhez ha lenne 1-2 kép az feldobná a dolgot, illetve az elején egy kis hiba: "CC 10.4", gondolom CCC 12.4-re gondolsz.
-
Keksz03
senior tag
jó kis teszt, nekem is volt eyefinity rendszerem több mint fél évig, HD6950@70 + 3db 24" Samsung...hihetetlen élmény úgy játszani!
nem tudsz beszerezni egx GTX680-at? kíváncsi lennék mit produkál ugyanilyen beállítások mellett! -
CPU tuninggal javulnak az értékek?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A főszereplő egy referencia 7970-es, 1125/1575 órajeleken volt mindvégig, CCC 12.4 változatát használtam.A felbontás az...
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Foxpost
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ukrajnai háború
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest