Hirdetés

2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) proci985 válasza Pixelmaster (#41) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

a festést is cserélték a2ben? csak mert a sima 690 festése eléggé cseppes, kb a codegen házak szintjén mozog (volt alkalmam egymás mellett megcsodálni őket). Lian-Liból élőben még csak PC50et láttam, ég és föld volt a minőségbeli különbség a 690 és a PC50 között. nomeg az a díszcsík... brrr.

aztán cikkíró felé: megnyugtatásul, az alsó venti porszűrője sem ér az égvilágon semmit és az első se sokkalta jobb. párszázért lehet kapni jófajta porszűrőt pl pcgearben. felülre is érdemes berakni, nekem a Cosmosban az megoldotta a felülről porosodást.

a nagyobb bővítőkártyákat lehet (és érdemes is) csavarozni.

a vinyókat szerintem tartotta rendesen, kis gyakorlattal menni fog az. az előlap és az előlapi porszűrő, na az tényleg katasztrófa, ott kezdtem el anno kiábrándulni belőle.

az oldallapi ventivel vigyázni, sokaknál berezgette az oldallapot. én szerencsés voltam, viszont azért az enyém is nyeklett rendesen. ismételten a codegen házhoz hasonlíthatóan remekül illeszkedett az oldallap a házra (tehát, úgy kellett ráerőltetni).

ja meg bizonyos lapokra nem lehet bedugni a power ledet, pl az asus p5kra. kellemeltlen, főleg, hogy más CM házakban a probléma nem állt fent.

10kért remek vétel volt, még ha az eladó a thumbscreweket el is tüntette. igazából ez a tökéletes ház lehetett volna kis odafigyeléssel, ami nagyrészt az A2ben megvalósult (mert tényleg remek CM venti nincs:DDD).

első látásra beleszerettem, megvolt három hétig és adtam el. az előlap, az oldallap, a nemlétező zajcsillapítás, a 8pines hosszabbító hiánya (FSP500GLN, akkoriban az se volt occsó és nem volt +10km a CX650re), a porszűrés a power led. meg a backplate hűtő, amit felültápos konfigokhoz terveztek, és alultáposok közül befért egy kötegnyi házba. aztán megvettem a bátyját, porszűrővel, zajcsillapítással, még komplikáltabb vinyókeretekkel -de, leszigetelte a raptor zaját is úgy, hogy rendesen szellőzött-, 8pines hosszabbítóval és pont annyival nagyobb hellyel a lap fölött, hogy a hűtőm beférjen, backplatestül. ja meg két emelőfüllel, mert a 690et elég nehéz odébbrakni. annyival került többe, mint amennyibe fájt volna a zajcsillapítás meg a ventik (a bátyja ventijei egy fokkal jobbak voltak) cseréje. a gamerek 99%ának ez egy zseniális ház, én az 1%ba tartoztam.

gratu a házhoz és köszi a tesztet :R használd egészséggel!

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.