Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
BB10re ígéret van, többször is hivatalosan megerősítve. Bár szvsz. pont a Playbook oprendszere az, ami az új telókon BB10 néven fut. Kvázi annak a frissítése. Az első kritikák a BB10-s appworldről ezt támasztják alá: Nincs Skype, sok app gyenge android port. Nyilván lesznek jó dolgok a BB10ben, pl. GPS van a PBben, de nincs igazán jó navi szoftver, legalábbis én nem találtam. Szóval lenne mit javítani, de amint fentebb is írtuk többen, az előnyei miatt érdemes venni és együtt kell élni a hátrányokkal. A kijelző szépséges, felesleges a fullhd 7"-n. De youtubos összehasonlító videók vannak garmadával.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Takhanto
őstag
Nekem is ugyanez van, akitől megvettem asszem annak volt bb telója is és gondolom az miatt működött minden. Új ID miatt letöröltem mindent és újrainstalláltam és azóta csak e-mail értesítés van,myworld meg csendben marad.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Mikuland
tag
No, felpörgünk! Én még nem jutottam el az Mkv-ig, a gyárival nézek Avit, ezért ilyen gondom nem volt. Pedig biztos jobban néz ki ezen a szupi kijelzőn!
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Takhanto
őstag
-
Takhanto
őstag
Amikor megtapizom az e-mail értesítő, akkor jön elő megint e-mail-es ablak de ugyanott a bal felső sarokban ,ahoz már nem nyúlok hozzá akkor nem villog a piros led....
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
-igu-
addikt
Emlekeim szerint a hangkodolas be szokott tenni avi-nal is.
Amugy van PlayBook-ra egy veret progi (jatekok is), de nagysagrendekkel kevesebb, mint iOS-re vagy Android-ra.
A stabilitasrol annyit, hogy tobb, mint masfel ev alatt egyszer kellett reset-elni, ujrainditas meg csak OS frissites utan szokott tortenni. Hetente egyszer erdemes a bongeszo cache-t uriteni, mert egy ido utan a beviteli mezokbe csak lassan lehet bepotyogni a dolgokat (pl. cimsor).@dani3l: nekem 56e Ft-ba kerult a 16GB-os verzio 2 foliaval, 2011 novembereben. Es meg nem esett szet... na jo, a hangszorobol neha ki szoktam fujni a port.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest