Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atideath
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy Oneplus 2 meghívója amit nem használ fel akkor ha átadja nekem megköszönném. Sajnos az enyém lejárt mire meg tudtam volna rendelni. Köszönöm előre is a segítséget!Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
Szerintetek elképzelhető hogy lesz erre a telefonra is CM12? Vagy ne is várjam csak az Oxygen OS-t?
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
Sziasztok!
Én OPO-ról váltottam OPT-re és azt kell mondjam hogy semmi problémám nincs a telefonnal kapcsolatban. Lassan 1 hete használom és köszönöm a segítséget Lacee1986-nak az invit miatt mert az enyém sajnos lejárt mire meg tudtam volna rendelni.
A saját véleményem hogy semmivel sem rosszabb mint az OPO. Igaz nem CM rendszer van rajta, de az¨én igényeimet teljes mértékben kielégíti a OxygenOS is. Egyébként valószínűnek tartom hogy hamarosan erre is lesz CM mert kétlem hogy kihagynák a fejlesztők, de ha ők igen akkor az XDA biztos nem (már láttam kezdeményezést).
A telefon gyors, piszok gyors, lassulást eddig nem tapasztaltam, telefonhívás tekintetében nem lehet panaszom, melegedéssel még nem találkoztam. Anyaghasználatban elégedett vagyok, nem érzem hogy egy gagyi műanyag telefon lenne a kezembe. Az új-lenyomat olvasó eddig kb 2x-r nem ismerte fel az ujjamat egyébként ez a fícsör is tökéletesen működik. A kamera az amit kiemelnék hogy gyönyörű képeket csinál és ez szerintem csak javulni fog a rendszer fejlődésével párhuzamosan. Tűéles képek, gyors fókusz. Este mondjuk még nem teszteltem. Elég gyorsan megérkezett Expressz szállítással Angliából kb 5 nap volt mire a feladástól ideért a telefon DHL-el. Remélem pár embernek tudtam segíteni.
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
Sziasztok.
Tudna valaki adni egy linket a HydrogenOS 6.0.1-hez esetleg ami megbízható és stabil? Olyan problémám van hogy a legutóbbi OxygenOS frissítés rendesen hazavágta a telefonomat. Eddig nem volt semmi bajom vele, amire kellett tökéletesen megfelelt viszont most olyan idegesítő lassulásokat tapasztalok hogy hihetetlen, ezért gondoltam mivel annyira dícsérítek a HydrogenOS-t akkor kipróbálom de nem tudom melyik ROM-ot tegyem fel. Köszi előre is!
-
atideath
tag
válasz Just_Reboot #3312 üzenetére
Már csak azt mondja meg valaki hogy hogy tudom Root nélkül lementeni az alkalmazás adatokat? Gyári a telefonom, nincs unlockolva a bootloader és ha unlockolom akkor mindent lewipol. Ami nem túl nyerő. Titanium Backup bukó. Pedig azzal meg voltam eddig elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)