Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
NA nézzük.. Honda Accord, a keret 2,5 milla
Mit dob: 2,6 millióért van benzines, 2005-ös!!!!!!
Szóval vegyek egy 13-14 éves!!!!! autót, ami már megette a kenyere javát 2,5 milláért? annyi pénzért ami sok embernek több mint egy éves keresete, és egy fél élet megtakarítása? Legalább lenne 2010-es...
szerk: Dízelt 2 okból nem veszek, 1: Beesik egy 200-300-as szervíz, azt csa knéznék.. Most volt fél suzuki belső felújítása, és ez is 50be fájt, vezérlés, gyertya ablak törlő motor csere, olaj adalék hozzáadás munkadíj... Így 50... és már húztam rá a szám... NAgyjából tisztába vagyok vele mibe fáj 1-2-3 évenként egy dízel... 2: NEm érrtek hozzá.... azaz nem nagyon vagyok vele tisztába hogy télen az 500-600méteres távok kinyírják, ha folyton üres tankal járok, kinyírja, és még sorolhatnám.. na jó ezzel a részében tisztéban vagyok, de tuti van egy halom dolog, amivel nem, és még gyakrabban nézne be egy költséges szervíz...
...Szóval úgy érzem, nincs a kis Suzukinknak alternatívája[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Az UFO Civic a feleségemnél AZ!!! Autó! A MINDEN!!! nekem is tetszik, tényleg nagyon fasza lenne... de 2 év múlva 10 évesek lesznek... Az utódon gondolkodtunk aminap....
grabber! 2003-as? Jó ugorjunk
Victoryus! Gyere üllj be a 15 éves Swiftembe... abba ami mikor zsír új volt 15 éve, már akkor is elavult volt! Majd ülj vissza egy bármilyen új Dacia-ba... Ha azt mondod hogy kényelemsebb a Dacia, akkor már megyek is és veszek egy zsír újat... De sajnos nem fogod... Ültem 8-10 éves Logan-ba, és Sandero-ba, de tudom milyen egy aktuális Duster is...Egy fapad Swift is tudom, hogy milyen... már-már trabant swift... De egy GLX elszereltségű swift főleg ha kagyló üléses, teljesen más dimenzió... Egy akármiylen Dacia sajnos fényévekkel van lemaradva... 15 évvel később is
bear_! Bizony a Laner-t is nézegettem, nagyon szép autó és igaziból minden téren megfelelne.. Egy picit túl nyúlik a kora ami az elvárásoknak megfelelő, de úgy tűnik lazítani kell az igényeken... Így akár még bele is férne.. Nálam mindenféleképp, a feleségemnek nem tetszik sajna De ha látja, hogy nincs nagyon alternatíva...[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Láncos vezérlést kerülni? NEm az van hogy pont az a fasza mert örök élet+1 nap?
Amúgy totál igazd van, de tudod, nálunk egy autó negyed életre szól... LAssan 15 éve lesz a családban a Swift.. a köv. autó is így lenne tervezve... Szóval mire lecserélnénk, mehetne rá az OT-s rendszám... Szóval 5-6-7 évesnél tényleg nem szeretnék régebbit
sepsi0! Csak ne lenne annyira rusnya.. és akkor még finom voltam egyszerűen behányok tőle
Jó-jó nekem mondjuk a Toyota Prius is gyönyörű
...Szóval simán benne van hogy SX4 lesz, 2014-2015 körüli, és csakis SEDAN, abból nem engedek... legyen már autóformája, meg 1,6os motor... ÉS sajna innentől kezdve eléggé le szűkül a kínálat... De ha mikor aktuális, és pont beesne egy ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Ez most komoly vásárlási szándék... Hogy miért? Nem kísértenénk a sorsunk, és elég volt a papír kasztniból... Szóval ezen a téren kb az összes autó előrelépés lenne... A gond az, hogy a többi dologból, ha nem is várok előrelépést, de szinten tartást igen, akkor bukik a dolog... Vagy harmat gyenge a motor, vagy sokkal fapadosabb, vagy csillió km-et futott, vagy szimplán kb a swifünkel egy idős... De már volt értelme a bejegyzésnek... Egy jó kis sx4 vagy honda civic lehet a befutó
Lenry! Totál igazad van pont ezmiatt játszhat egy ufo civic
doeeg! Ismét köszönöm, ezzel tisztában vagyok... Ha az autó 2,5 akkor lesz a végére 3, mert sok minden van még, átiratás, olaj cser, vezérlés, meg félretenni a váratlanra... Ez bele lesz számolva
...Lehet akkor lehet öregebb pár évvel, s akkor legyen Civic?[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
3 millió szalonból, na az olyan is...
Azt elfelejtettem írni, hogy fontos, hogy valamennyire nagyobb legyen az autó mint a mostani swift...
Így sajnos az újabb Swiftek is kiesnek.. részemről beleférne de a feleségem azt mondta hogy nem pálya, hiába az volna a leg célszerűbb, mert olcsó fentartani is, meg megbízható is...
Nálunk hátul nagyon sokat ülnek... havi 2X10 alkalommal 5 főt szálít az autó, és megszámlálhataltanul sokszor 4 fővel megy.. az a ritkábba ha csak 1-2 fővel közlekedik a kis családi kedvenc...
TERMÉSZETESEN MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÉT!!!!!
Sikerült jó tanácsot adnotok.. valószínűleg lejjebb adunk abból, hogy max 5 éves legyen... mert árban ezekért tényleg hurkák vannak... Honda Civic, Toyota Prius, esetleg Suzuki SX4 lesz az irány így első körre -
bacsis
Közösségépítő
válasz szabonagyur #91 üzenetére
1: Még igazad is lenne... A gond az hogy 2018-at írunk... A mi kotlák suzukinkba ami 300-at ér, belefér az elöl/hátul elektromos ablak? Most úgy beszélünk, mintha ez valami nagy extrának számítana... s nem valami 5Ft-os dolgról lenne szó.. úgy gondolom, manapság ez minden autóban ALAP felszereltségnek kéne lennie... Ennyi erővel örüljünk neki, és extrának számít, hogy motor hajtja az autót, nem a lábamat kell kidugni a kasztni alatt és magamnak hajtani Szóval igenis gáz, hogy ilyen téren kell kompromisszumot kötnöm... Van olyan autógyár aki szerint nem így van? hát akkor az én pénzemet tuti nem az fogja megkapni
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Bocsi hogy nem voltam egy darabig (ha már az én bejegyzésem, és ti segítetek tanácsokkal nekem)
Szóvla azt látom, hogy mindenki mást mond, és mindenki másra esküszik na jó, nagyjából levonható az, hogy az Opel (Insignia) felejtős...
...Szóval... nekem fontos, hogy ne kurblis legyen a hátsó ablak... pont... (de látom másnál is fontos ) Jó ám az, mikor a gyerekek rosszalkodnak hátul, fogom, lezárom azt téma lezárva
Az a Seat Alhambra már felejtős, nem mikor buszt keresek, maradjunk a standard autó formájú autóknál
...Aztán többen javasoljátok, hogy a 8 évnél öregebb autót megint felejteni kéne ha 10-15 évig tervezünk.. végülis teljesen jogos... 15 éves a kis Suzuki, és biza mindig van mire költeni... oké, amikor egy nagy szervízre elköltök 50ezer Ft-ot, már húzom rá a fogam, nagyon 5-7ezer Ft-os alkatrésznél drágább nincs bele, na ilyen akármilyen autót veszek nem lesz, és inkább a 3-as szorzót kell használnom... Ezzel kénytelen vagyok megbarátkozni és jelentem, ezt el is fogadtam... ÉS biza egy 20 éves autónál ez még inkább létező probléma lesz,még több szervízzel, és ott már nem úszom meg a 3ezres fékpofával meg a többi filléres alkatrésszel...
Szóval Lehet még feljebb kéne menni árban? 3 millió? és ugye a 3 milla is inkább 3,5 lenne majd...
...ÉS igen sajna a Clio, Fiesta, Corsa meg társai kicsik... hiába nyúznám a Zasszonyt, hogy vegyünk egy ezres turbós új swiftet, nem megy bele, mert hogy az kicsi.. igaz nagyobb a mostani sedan-nál, de neki akkor is kicsi[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz szabonagyur #134 üzenetére
Ahogy a többek is írták... egy kései Suzuki SX4... Igaziból minden téren megfelelne...
Normális felszereltség.. van belőle Sedan verzió )Sedan fétisem van) és cserébe a csomagtartó is nagy, így Zasszony is örül... a nagy nevekhez képest továbbra is olcsó a fentartása, erős 1,6-os motor 101LE a 1-100 10,7 hivatalosan, a mi kis Suzink a 84LE-vel 11sec... nagyobb kerék, megbízhatóbb kasztni, és jelenleg az uccsó szériásak 5-6 évesek kb... Szóval MINDEN TÉREN MEGFELELNE
Vaaagy, akkor Toyota Prius, igaz ezekből régebbi lenne csak, de 2 év múlva még bármi is lehet, akár némileg kitolódhatna a keret is valamelyest... esetleg a Honda Civic, ha nem is az álom ufó seggű, hanem az egyel újabb "majdnem UFO seggű"...
Én ezeket szűrtem le a javaslataitok alapján ami minden téren megfelelne... a Toyota Prius fentartásáról is csak jókat hallani, a Civic-nél úgy a Suzuki és egy 3-as szorzóra gondolok, ami még esetleg beleférne...
rengeteg 90-es évek végi autó fut, minden márkából.. úgy gondolom ha olyan gazdái lennénk mint a Suzukinak (na jó, ez nem igaz, szegény Suzukinak pár éve még eszméletlen rossz gazdái voltunk, most pedig mondjuk egy gyenge közepes.. Amit ez az autó kibírt, ide a rozsdás bökőt, hogy semmi más nem bírt volna ki, de ez más téma) Na jó, egy gyors sztori még ide... pl az autó 12 éves volt, és 120, vagy 140?ezer km volt benne, mikor felhomályosítottak, hogy vezérműszíjas, és azt néha cserélni kell ám kibírta Vagy hogy állítólag a benzin szivattyú nem nagyon csipázza ha alacsony üzemanyag szinttel járunk, meg valami 130ezer km-re van hitelesítve?! vagy valami ilyesmi... Ezt pl 1-2 hete olvastam.. rendszeres hogy a 40literes tankba 36-38 litereket tankolok szóval piszok sokat megy úgy hogy 0-n van a mutató vagy alatta, és 220ezer van az autóban, eddig kibírta... és még sorolhatnám... NEm trehányság miatt vannak ezek, hanem mert nem voltunk ezekkel tisztában, de már művelődök pont ezért kerülném a dízelt, úgy hallani ott aztán hatványozottan szív az ember ha nem figyel dolgokra.. pl én napi szinten használom ilyenkor -5 -10 fokban is az autót 300-500m-es távokra... Faxom, azért van a kocsi hogy használjam, nehogy már gyalogoljak 3 háznyit meg ilyen apróságok...
De szóval na.. úgy látom azért tudtak itt a srácok ajánlani[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz szabonagyur #136 üzenetére
NA nézzük
ezt találtam
hmmm 120 lovas, pipa, sedan, pipa Euro 5-ös pipa elektromos ablak elől hátul PIPA! digit klímás... pipa, 2013-as, azaz még korban is faja.. PIPA
az ár is mondjuk beleférne...
De nem vagyok semmi jó elrontója.. Szóval szerinted ez túlárazott... oké mutass jobb ajánlatot
segítek: Sokat nyomna a latba, ha királykék lenne, cserébe beleférhet picivel gyengébb motor 100LE alá akkor se menjünk, vagy a hátul egyefene kurblis ablak és nem vicc! Ha kék, akkor az miatt több dologban is elnézőek lehetünk
szerk: ha most vennénk kocsit ezt az SX4-et venném amúgy[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz szabonagyur #139 üzenetére
jahh-jahh, az mondjuk igaz
-
bacsis
Közösségépítő
Az abszolút csúcs felszereltség a kis Swift,
elektronyos ablakok, elektronyos tükör, 2 légzsák, klíma, anyós ülés előtt lévő napellenzőben tükör!!!! Igen, ez is extra, mert a GL felszereltségben nincs a napellenzőben tükör állítható magasságú bizti öv, plüss ülések, központi zár, stb egyedül első ködlámpa ami nincs benne...
És de.. tuningolva van... elég sok téren... ami utólag került bele, táviráynítóval nyíló központi, távirányítóval nyitható csomagtartó ajtó!!! ezt haver homemade terve alapján lett megoldva egy munkahengerrel, külső hőmérséklet mérő, előre sport kagyló ülések kerültek (gyári suzuki) és a motor terén is történtek optimalizálások, az 1,6-os suzuki balenó leömlője került fel illetve egy sport kipufogórendszer, meg még pár apróság -
bacsis
Közösségépítő
hááát... elmondom neked, hogy 99%, hogy nem SX4 lesz
Én inkább a Prius felé fordulnék, a feleségem meg a Honda Civic irányába..
Amúgy ma még ránéztünk a Honda CR-V-re is de sajna 2 ajtós 4 személyes... nem jó, rengeteget utazunk 5 fővel...
Szóval egyelőre a tanácsaitok alapján ez a 2 a kiszemelt -
bacsis
Közösségépítő
Ne haragudj, elírtam, Honda CR-Z-re gondoltam... Azért kezdtünk gondolkodni irányába, mert igaz 6-8 évesek, de árban simán jók, Hibridek és ha már dicséri mindenki a Priust akkor ez is lehet olyan tartós (feltételezem csak) és tök jól is néz ki... De hát végül is hamar eldőlt, hogy nem jó nekünk
-
bacsis
Közösségépítő
válasz KubanitoS #162 üzenetére
olvasd el ezt a laptopos cikkemet És találd meg a közös nevezőt az, és eme bejegyzésem között... Valahogy autók terén is úgy gondolokodok, mint laptopoknál
alcsa! Pedig most vakon kiegyeznék vele[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- 1-6. gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7262/GL 860/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX 770 K2000
- AMD RYZEN 5 3600 - 2027.01.02-ig garis
- AMD Ryzen 5 5600G AM4 BOX új,bontatlan 3év garival eladó!
- HP ProBook 640 G2 14 Fhd i5-6300U/8GB/128GB SATA SSD/RW/webcam garanciás
- Apple Imac 19,2/A2116 16 Gb ram, 1 Tb hdd, 32 Gb ssd, rádiós perifériák, Radeon rx 460
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest