Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Akkor javaslom, hogy nézz meg egy új autó konfigurátort. Sok gyártónál manuális klíma az alap (talán van még olyan is amiben klíma sincs) és tekerős ablak hátul. Ez van ezt kell elfogadni ahogy azt is sok embernek/cégnek nem éri meg X ezer forintot kiadni azért, hogy egy amúgy szinte sosem használt funkciót megvegyen.
Az meg, hogy a Suzukiban benne volt anno mit ad? Nem alap felszereltségű volt gondolom akkor sem, lehetett venni tekerőssel is.
(#97) flymi: így van lehetne sorolni rengeteg dolgot amire azt mondja valaki, hogy 5 Ft-s extra, de pont ez a jó, hogy választható akinek nem kell nem veszi még így az új autót. Használt autónál meg el kell fogadni, hogy nem kellett senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Szerintem akkor nem nagyon fogsz találni így autót, bár ne legyen igazam. Értem én, hogy minden eddigi extrát meg akarsz tartani, csak legyen újabb és jobb, de ez így elég nehéz lesz.
A mi Focusunkba is akkora extra lett volna az állítható utasoldali ülés? Nem hiszem, mégsincs./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest