- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó'van... Jó'van...
-
-
-
-
-
Narxis
nagyúr
wow nem tudtam, hogy ez a laptop tuning létező dolog, érdekesnek érdekes csak még kevesebb értelmét látom mint asztalin, a hőelvezetés problémája miatt. Pl. ezért se vennék sose gamer laptopot, se újonnan, se használtan.
Amúgy persze, nyugodtan tuningolj, nem azért mondom csak olvastam valamelyik írásod asszem a nincs rendes laptop vagy ilyesmi címmel és abból az jött át, hogy limitált a kereted a laptopokra, ezért veszel használt üzleti kategóriásakat ami tök érthető mert jobb minőség, csak aztán a tuning meg szegényeknek egy halálos ítélet is lehet.
De még egyszer, nem kötekedni akarok, csak nem értettem, de most már azért értem a belinkelt írásod miatt.
-
Narxis
nagyúr
Úristen mennyi laptop....
"Abból a szempontból csalódás volt, hogy többre számítottam az Nvidia Quadro NVS135m-től. Egy előnye volt, legalább baromira lehetett OC-zni. meg is főztem a VGA-t. Amit szerencsére a Dell garija keretén belül tudtam cseréltetni. Amúgy 165ezer Ft-ért vettem. És ez megint sokáig meg volt. Grid-et játszottam rajta. Porig butítva, közel 50%-os OC-vel megküldve a VGA-t eldöcögött 22FPS-el."
Nem kötekedni akarok de miért laptopon kell hardver igényesebb játékokkal játszani? Arra van az asztali PC szvsz. -
-
zolikaDB
veterán
Az uccsó géped ismerős, amikor munkára vettem a céghez laptopot, ez is szóba került (használtan persze).
Aztán HP lett belőle, Quadróval, de hasonló paraméterekkel.
És ha jól tudom, a tiédben lévő Firepro az gyakorlatilag az AMD tervezős kártyája, a Quadro "párja". -
-
Gericom?
Compal?
Ezek a nevek megvannak még valakinek? -
törölt tag
Első laptop, bementem a boltba, az első 17 colost megvettem amit tálaltam, nem volt időm évekig mérlegelni mi lenne a jó. Így lett Dell.
Másodikat asszonykám számára vettem, használt üzleti. HP. A harmadik azért kellett mert soros port, és ütesálló, lett Toughbook.
A negyedik a céges Dell.
Az ötödik nem tudom mi lesz.
-
flymi
addikt
Az én laposaimnak rövid a listája: 0
Az idén kukáztam kettőt, h hátha legalább egy jó lesz de mindnek van valami nyűgje, nem érdemes pénzt bele feccölni. -
-
-
mg1992mg
őstag
"na meg azt a 2 Orosz (ál) leszbikus csajt, már nem is tudom hogy hívták őket."
TATU
(Pontosság kedvéért t.A.T.u, de ez már részletkérdés)
Gyönyörű laptoptok, de nekem valahogy a régebbiek, az első pár gép külsőre jobban tetszik, mint az újabbak, nem hiába, eléggé izgat a retro vonal néha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest