Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassyno
tag
Hasznos kis összeállítás a játékokban megtalálható grafikai beállításokkal kapcsolatban.
Mi mire jó, mit hogyan állítson az ember.
-
Tomassyno
tag
"Magyarba" mint Magyarországon, vagy "Magyarba" mint Magyar emberben?
Amúgy meg translate.google.hu a barátod
-
Tomassyno
tag
Nagyon off topic de én ezen ma már kétszer összesírtam magam
-
-
Tomassyno
tag
Gondolkodtam kicsit (igen, néha az is megy) és szerintem az lenne az optimális, ha összesítés lenne nem kieséses játék.
Tehát, lesz valami csapatkiosztás, persze az lenne az igazságos, hogy önbevallás alapján (mindenki tudja magáról, hogy gyenge/közepes/pro játékos pl. lövöldében) szakértelem szerint egyenlítjük ki a csapatokat, aztán mindenki játszik minden játékot mindenkivel és a legvégén összesítjük a pontokat és hirdetünk győztest, így nem lesz az, hogy aki kiesett az mehet a sarokba sírni amíg a többiek még bőszen g*cigránátoznakVélemény?
-
-
törölt tag
a hűtőborda alapján asrockra tippeltem, és elvileg megtaláltam.
az 5 fázisú tápellátást nem tuningra tervezték, de szerintem a képek önmagukért beszélnek. -
Tomassyno
tag
Ding ding ding, nyert.
Asrock 990fx extreme3 használtan vettem, fél évet bírt nálam.
Sotho:
A kukában van "kis hibával" dirib-darabban. Tomi jól forgatja a fejszét.
Valamelyik Bridge hűtőbordáját már szétfűrészeltem és beraktam a régi alaplapomba ahol a mosfeteken még csak nem is volt hűtőborda
[ Szerkesztve ]
-
Tomassyno
tag
Na, mindenki látom hirtelen szakértő, ajánljatok mán' nekem egy kedvező árú alaplapot (AM3+) ami bírja a tuningolt phenom II x6-ot
-
Tomassyno
tag
A vesztes csapatból valaki majd biztos így viszi haza a gépét
Gyanús, hogy én leszek az -
Tomassyno
tag
Még jó, hogy most vettem 950-et. Rohadjatok meg mocskos nvidia.
-
bacsis
Közösségépítő
Na miva' skaccok! kicsit leült a topic!
kicsit fel kéne rázni a bandát!
Lécci facebookon is osszátok már meg a bejegyzést hogy tudjanak róla, mert szerintem nem leszünk sokan
Más!
Viszek egy szervert, ha valaki akar másolni cumót, majd arról lehet
Ééés ha valaki vágja, akkor akár dedikált szervernek is be lehetne állítani pl a CS bajnoksághozszerk:
Van aki ért dedikált szerver beállításhoz? ha igen és lenne egy kis lelki ereje leírhatná nekem hogy is kell, illetve az lenne a legjobb ha eljönne a Lanparty-ra előbb és belőnénk a vasat...
[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
Nekem jó, de akkor rádugom a külsőt, aztán arról felcsapjuk rá a cuccokat.
Windows alatt nem tudom hogyan kell dedikált css szervert csinálni, de majd utána nézek.
Elvileg arról lehet statot is gyűjteni valahogy.[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
-
Ranagol_5
senior tag
Na ne magyarázd meg. Hányszor értünk már úgy oda, hogy még kint szobroztatok a kultúr előtt? Még az ajtó sem volt kinyitva, asztalok sehol, mi segitettunk bepakolni, meg begyújtani a Titának.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest