Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatii
csendes tag
Hali!
mennyi különbség van az ipad 2 és az ipad 3 között?
köszi a segítséget!
Apple iPhone Best!
-
Misser
tag
üdv
van valakinek bármilyen tapasztalata a marware ceo hybrid case-zel kapcsolat?
[link]jobbnak találom ezt a kitámasztási mechanizmust, így talán kevésbé koszolódik az a felület amit ráhajtunk a kijelzőre. hasznos lehet a kéz bujtató is rajta. és talán még az is jót tesz a készüléknek, hogy kitámasztva pont szabadon hagyja az ipad legmelegebb területét (nem mintha kritikus hőmérsékletről lenne szó...).
Ami viszont nem tetszik, hogy a kinyitáshoz alul felül le kell "feszíteni" a fedlapot.
Tehát aki látott már élőben ilyen tokot, vagy hiteles forrásból van infója róla, az kérném ossza meg velem. Kérdéses dolgok: mennyire komplikált kinyitni, mennyire minőségi az anyag és a kivitelezés.
-
malnabokor
senior tag
A lepattintás az mennyire koptatja (ha egyáltalán tesz ilyet ) az iPad sarkait? (ahol minden nyitásnál, zárásnál súrlódik)
Valamint milyen az anyaga? Mennyire érződik, hogy műanyag?
Mert elképzelhető, hogy nekem is megtaláltátok az ideális tokotköztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
erdoke
titán
válasz malnabokor #756 üzenetére
Nem vettem észre kopást, bár nem is nyitogattam sokat.
Nem durván, és főleg nem olcsó műanyag érzetű. Viszont ahogy írtam, nekem nehéz, különösen az új iPad extra 50 g-ja mellé. Ha a hátlapot is akarnám védeni, csak egy felpattintható, 0,3 mm vastag polikarbonát célszerszámot vennék a Smart Cover mellé. Jelenleg csak a SC-t használom.A legjobb aláírás a héten
-
malnabokor
senior tag
Hmmm, sokkal nehezebb borítót választani az iPad-hez, mint anno kiválasztani az iPad-et
Ez mondjuk nem polikarbonát, de tetszik, hogy átlátszó... [link]
A karbonszálasból ezt találtam :[link]
Csak az elsőnek van odaírva a tömege, az 76,5 gramm.
Esetleg tudsz küldeni egy linked, ahol az általad prezentált 0,3 mm-es van?köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
erdoke
titán
válasz malnabokor #758 üzenetére
Valakinek ajánlottam itt korábban a Griffin Outfitet, de nem emlékszek, hogy ez a 0,3 mm-es, vagy egy másik. Mindenesetre nem vastag ő sem.
A legjobb aláírás a héten
-
malnabokor
senior tag
Köszönöm szépen, már csak egy kérdésem van (még most ), hogy az iPadet hogy lehet smart coverrel kényelmesen egy kézben tartani? Mondjuk állva, bal kézzel. Simán hátra lehet hajtani és az rögzíti magát, úgy mint az előlapon, vagy ott "himbálódzik"
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
erdoke
titán
válasz malnabokor #760 üzenetére
Nem rögzül hátul, de ha úgy fogod meg bal kézzel, hogy a kezed odaszorítja a SC-t, akkor nem fityeg.
Én egyébként gyakran egyszerűen lekapom a takarót a gépről, és úgy használom.A legjobb aláírás a héten
-
Balázzs
senior tag
Progikat számítógép nélkül nem lehet letörölni? Telepíteni lehet, törölni nem, vagy csak nem találom?
-
Misser
tag
végre eljött az idő, és én is ipad tulaj lettem. fantasztikus egy eszköz, a kijelzőt még két nap után is megcsodálom minden kézbevételkor. mivel ez idáig még nem volt ios eszközöm, még igencsak az ismerkedési fázisban vagyok.
első kis egyszerű kérdésem az lenne, hogy a programokból csak siman home gombbal való kilépkedéssel eléggé felgyűlnek a futó alkalmazások, ez nem baj? bízzam magam a rendszerre, majd ő kezeli a háttérben futó alkalmazásokat?
az appstore hatalmas, csak győzze az ember gyűjteni a tapasztalatokat az egyes programokról... valaki tud ajánlani jó programot nyelvtanuláshoz? (angol, német)
az icloudnak és a skydrivenak köszönhetően még gépre se dugtam az ipadot
ja és egy kis kritika (kukacoskodás): a kifogástalan designròl híres applehöz szerintem nem illik ez a töltő. értem én, hogy cserélhető a csatlakozó rész, mi lesz a precíz illesztésekkel...
-
erdoke
titán
Rábízhatod magad a rendszerre, vagy dupla home gomb (illetve négyujjas fel) után hosszan nyomva az ikonokon elkezdenek mocorogni, és a sarokban felbukkanó kis karikával be tudod zárni a kívánt alkalmazást. Arra is van mód, hogy az összeset egyszerre bezárd, bár alap esetben nem látszik, hogy melyik van még valóban nyitva, ugyanis a dokk kvázi egy alkalmazás használat/történet, nem program kezelő. JB után megoldható, hogy a már nem aktív programokat szürkén mutassa a dokkban, illetve hogy ne kelljen hosszan nyomni, hanem egyből bezárhatók legyenek.
Kategórián belül a népszerűeket kiválasztva nagyot nem tévedhetsz az AppStore-ban.
Van vagy 5 iPad és 3 iPhone töltőm, eddig nem vettem észre, hogy nagyok lennének a hézagok.
-
Misser
tag
sejtettem én, hogy rá lehet bízni a rendszerre, csak nekem, mint windowson nevelkedett felhasználónak zsigerből gyanus ha túl sok program fut a háttérben
a 4 és 5 ujjas vezérlések nagyon jól használhatóak, a home gombot jóformán nem is használom. az "alt tab" működése villámgyors, a wp7 megoldása ehhez kepest körülményes. a hosszú ékezetek írása is nagyon ötletes.
ha tehetősebb lennék, tuti kipróbálnám az apple többi termékét is.már csak az kéne, hogy a lumiák is tudjak végre a netmegosztást...
-
Misser
tag
akinek van tapasztalata a tokokkal kapcsolatban, az mit tippelne ez a tok jó lenne az új ipadhoz is?
mennyire csináltak a ipad2hez való tokokat passzentosra?
-
Misser
tag
ugyebár ez nem bepattintós, tehát még akár el is viselheti a 0.6mm es vastagodást... de mondjuk 24$-t nem kockáztatnék szívesen, pedig jó kis toknak tűnik.
azok a tokok, amelyeknek kemény a hátuljuk és a sarkokon kell bepattintani azok mennyire bírjár a sok ki-be vételt?
mert itthonra nem kell tok, csak ha viszem valahova. ezért tetszik ez a bujtatós fajta, és abból is ez a kevonyabb kialakitású. -
Balázzs
senior tag
-
zsolidodd
senior tag
Én is vettem egy új iPadet, mert hiányzott, miután eladtam az iPad 1-emet.
Kijelző nyilván gyönyörű, akku erős, ami viszont meglepett, az az, hogy milyen jól szól a hangszórója. Nyilván nem egy hifi, de még zenehallgatáshoz is elmegy. A másik meglepő dolog az volt, hogy egész jó képeket csinál a kamera, bár gyanús, hogy soha sem fogom használni.
Tok: én egy Griffin IntelliCase-t használok, elég jó, de majd szeretném kipróbálni az új Smart Case-t is. Melegedést nem tapasztaltam, pedig nincs hideg. -
Octi
aktív tag
válasz malnabokor #778 üzenetére
Csak JB
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
madarasz92
őstag
Sziasztok
Ma vettem egy iPad 3 -at az lenne a kérdésem hogy milyen tokot ajánlanátok hozzá? -
adnoctum18
senior tag
válasz madarasz92 #780 üzenetére
Én vettem egy alap tokot 11GBP-ért az ebayről.
Műbőr, kicsit büdös, de egyelőre jónak tűnik. Altat/ébreszt mint a SmartCover van támasztója és megfelelően merevnek tűnik ahhoz hogy védje a deszkát. Ennyit megér, hosszú távon meg majd lesz valami komolyabb ha ingerenciám támad rá.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
erdoke
titán
válasz malnabokor #778 üzenetére
Sajnos eltávolították az AppStore-ból a kis segéd profit, amivel működött, úgyhogy JB kell hozzá. Illetve ha ügyes vagy, egyszerre több kis behajtani tilos ikonocskát is megnyomhatsz, beveszi a rendszer. Tehát kettesével/hármasával is zárhatod őket.
-
ubbconfig
aktív tag
Sziasztok
Ma egy new iPad tulajdonosa lettem, nem győzök betelni vele
A topicot majd igyekszem követni... -
knyitogato
őstag
Ez az első iPad, amit tényleg érdemes megvenni szerintem. Végre olyan a kijelző felbontása, amilyennek lennie kell. Egyszerűen nincs vetélytársa tablet- fronton. Egyedül az zavar, hogy az a híres fehér azert egyáltalán nem olyan full tiszta fehér...a szélen vannak sötétebb, sárgás foltok. Nagyon halvány, de ha Safarit vagy fehér hátterű appot használok,azért látszódik. Bár Super Amoled Plusnál hozzászoktam az ilyesmihez
Azt nem hittem volna,hogy ilyen gyorsan lehet vele gépelni,az automatikus javítása is egészen elképesztő. Egyedül arra kėne még rájönni, hogyan lehet a kurzotz egy adott szóba is bevinni, ne csak elé/mögé.Először Tab 10.1et szerettem volna,de ég és föld a két gép.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz knyitogato #786 üzenetére
Egyedül arra kėne még rájönni, hogyan lehet a kurzotz egy adott szóba is bevinni, ne csak elé/mögé.
folyamatosan érintsd az adott szót
-
pallos99
csendes tag
hello
hogy tudom megnézni hogy az ipad 3. generációs vagy 2.? -
knyitogato
őstag
válasz adnoctum18 #794 üzenetére
-
HUN]Repa
aktív tag
hátha valakit érdekel:
Ipad 3 16gb Wifi (fehér) 2hónapos, dobozos karcmentes +ajándék Smart Cover irányár: 110K (kiskerszámla megvan)
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
Big-Lacos
aktív tag
Par napja en is csatlakoztam a taborhoz, egyenlore nagy a szerelem.... Latom volt rola szo elotte is, de megszokasbol meg mindig elohozom a feladatkezelot, es bezarogatom a programokat. Felesleges? Csak mert volt olyan eszkozom, ahol a beragadt bongeszo zabalta a procit, meg az aksit.
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
Big-Lacos
aktív tag
Bocs, duplan ment el.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
erdoke
titán
válasz Big-Lacos #798 üzenetére
Ártani nem árt, tehát ha jobban érzed magad tőle, csináld nyugodtan.
Ahogy korábban írtuk, az nem is annyira feladatkezelő, mint inkább app használat/történet. JB után van olyan tweak, amivel látható, melyik app fut még a háttérben valójában, és melyiket léptette már ki az OS, és hosszas használat után a nagy részük szürke (inaktív).A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs