Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Világrekorder adók: Valamiből fejleszteni kell az országot, fizetni a munkanélkülieket, a megélhetési szülőket, mindezt ellensúlyozza az egykulcsos adó, családi adókedvezmények, rezsicsökkentés (én ezt eléggé észrevettem, ugyanis a medence, garázs fűtésének díja látványosan csökkent).
Oligarchák: Igen, van ilyen, de az ellenzéknek ez jó támadási felület is egyben, az EU - s pénzekkel ugyanis el kell számolnia egy kormánynak mire költi. Az meg hogy csurran-cseppen belőle zsebbe is, mit lehet csinálni? Már írtam máskor, aki közel van a tűzhöz úgyis mind ezt csinálná, bárminek is hívnák.
Iskolai tankönyvek agymosó szövegei: Segítem a gyerkőcöket a tanulásban, most mennek negyedikbe, még nem tapasztaltam semmi extrém esetet, hacsak a túlzott követelményt nem, azon kicsit valóban változtatni kellene.
Romokban lévő kórházak: Kétségtelen, hogy az ember ha teheti inkább megy magánrendelésre, de ez elsősorban a várakozási idő miatt van, nem azért mert összedől egy kórház.
Akinek meg saját személyes sérelmei vannak azzal nehéz lenne mit kezdeni. Legutóbb nálunk az önkormányzatnál is kitettek egy évek óta ott dolgozó munkatársat, most bosszú hadjáratba kezdett. Megjegyzem jogosan rúgták ki.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Látom, még tart a topik!
Az EMMI nagy nehezen adott 1 millát a RoboTeam csapatnak, de EU-s pénzekből bizonyos kedvezményezettek házat építhetnek maguknak ingyen. Ha én kapnék a két szép szememért annyit, amennyit más egy élet munkájával keres meg, talán kolopele véleményével értenék egyet úgy általában. Csak sajnos valamiért nekem nem fognak 50 millát adni soha, ebben egészen biztos vagyok. A gyerekek pedig úgy nőnek fel ebben az -egyre keresztényebb- országban, hogy példakép dolog lesz számukra ügyeskedve harácsolni, konstans hazudni, és hogy hülye, aki hagyja magát kizsákmányolni apróért, vagyis olyan, mint az átlag. 2018-ban eljutottunk odáig, hogy már tényleg értelmetlen moralizálni, akinek esze van, inkább alkalmazkodik. Talán ezzel hagytuk el valóban a régi rendszert, és szimplán annyi a helyzet, hogy ilyen a kapitalizmus, én nem tudom. Külföldi újságok alapján nálunk tényleg nagy a baj, viszont ha azt nézem, hogy elég sok országban történtek mostanában nagyon gáz dolgok... -
MCGaiwer
addikt
és ezek vagy Bambano által említettek közül pontosan melyik, és milyen módon akadályoz téged abban, hogy sikeres legyél? Csak mert ezek engem ugyan úgy érintenek, mégis elégedett vagyok a helyzetemmel.
(amit az áldozatok a szerencsének, a normálisak meg a jó döntések sorozatának tudnak be)
Millió probléma van ebben az országban, szerintem egyikünk sem elégedett, de amíg ti azért sírtok, mert nincs egy lift, ami mindenkit felvisz a fal tetejére, addig én azt mondom, hogy van ott egy létra, tessék felmászni rajta.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest