Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz margithid #84 üzenetére
Dehogy bántottál meg -- legközelebb kiteszem a SARCASM feliratot egy képében.
Az asztali Windows-alkalmazások futtatása feltétlenül előny -- de nem mindenkinek. Ez a 10-es érintőképernyős móka érdekes következményekkel jár. Van ugye az egyszerűség kedvéért három kategóriánk:
- ModernUI
- sima asztali Win
- AndroidA MUI-t én helyből elvetem, képtelen vagyok megbarátkozni vele, annyira butítottak a programok és nekem valahogy nem akar kézre állni a felület sem (ettől persze még lehet másnak kiváló);
Az asztali Windows-alkalmazások jelentik a legnagyobb funkcionalitást, a jól megszokott kezelést, de érintéssel nem éppen egyszerű a kezelésük;
Az androidos appok szerintem valahol a kettő között vannak, a funkcionalitásuk jobb, mint a MUI-soké, a kezelésük szintén, és bár butábbak, mint az asztali windowsosok, nagyon jól kezelhetőek és az egész rendszer valahogy sokkal jobban egyben van, mint az összetákolt, kétarcú Windows.
Szóval szerintem igazad van -- csak éppen nem annyira, hogy ne lenne ennek a kategóriának létjogosultsága.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Aktiválatlan, kép erejéig bontott! Apple Ipad 10TH Generation 64GB Wi-Fi
- Apple Ipad Air M2 12.9'' / Wi-Fi + Cellular/Space Gray/512GB/Liquid Retina/Új/Bontatlan/Apple GARi!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 2022 12.9"-es 256GB új , nem lett felbontva a doboza
- iPad mini 6 Wi-Fi 256 GB space gray
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9+ X216 64GB 5G
- Apple Ipad Pro 2022, Logitech Combo touch, Apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S10+ / S9+ / S9 FE+ billentyűzetes tablet tok AI billentyű touchpad új bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest