Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Meglepő módon én én is vásárlás előtt álok! Laikus vagyok.Vissza olvastam, vagy 200-300 hozzászólást, de ott inkább a firm wire volt a téma. ( Amitől már előre fosok, hogy azt hogy kell csinálni! )
Két illetve három player között vacillálok. Az R1 vagy R3 és Ac Ryen mini között. Minőségbeli különbség van-e az Asus és a Ac között? Mert az a pár ezer forint már nem jelent akkora gondot, ha jobb minőséget kapok érte.
A másik. Ha két Asus között lesz a választás, akkor az R3 felé hajlok. Ha a számítógépembe vennék egy pl. ilyet: [link] akkor az R3-al össze tudnám kötni' és átküldeni rá a filmeket akár egyből lejátszásra, akár csak a player mobil winyójára? ( Amit még szintén most veszek. Silicon Power Armor A50 500GB ez tetszik külsőre is és nem mindegy hogy mi díszeleg' a tv mellett, vagy a Western Digital Elements SE portable 500GB a jobb, megbízhatóbb? Természetesen inkább a minősg fontos, mint a kinézet, de ha minőség egyforma kb. akkor a kinézet dönt. Vagy, ha tudtok jobbat ezen az áron esetleg...?)
A torrentezés is jó lenne, de nem olyan fontos.
Köszönöm a segítséget. -
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #972 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő válaszodat!
A gép az emeleten van, a tv lent. Tehát a wifi elég fontos, de éppen fel-le is tudom hurcolászni a vinyót. Igazából már nem az a pár ezer forint visz a sírba. Főleg, ha megkímél egy csomó macerától. Választhatok nagyobb sebességű wifit is, csak így első blikkre ezt néztem ki. Nem igazán értek hozzá. De akkor ha ilyet vennék, csak 300-asat és bedugnám a számítógépbe, akkor menne át rajta a film? Még ha lassan is? Kb. mennyi idő míg átlő egy filmet? Mondjuk egy 10 gigásat? Legfeljebb addig netezek... Ja és azt lehet, hogy átküldöm az R3-ra és az felteszi a vinyóra, nem lejátssza?
Az R3 nem játszik le több mindent mint az R1? Lehet rosszul néztem ám.
Azért kérdeztem a minőséget, mert ahogy utána olvasgatok a témának azt mondják, hogy ebben ilyen chip van, abban olyan,. ez a jobb, az a jobb....
Vinyo: Nekem az már drága. Én vinyóra max. 15-16 ezret szánok. Nincs több rá, még ott a player is. ( Ráadásul ez azért van mert most vettem egy plazmát... Meg jön a karácsony...)
Köszi!
Üdv: Zsolti -
jolti
senior tag
válasz Gordiann #976 üzenetére
Hazaértem!
Köszi a felhomályosítást!
Akkor az R1 és az R3 között csak a wifi és kártyaolvasó a különbség? Tudásbéli, illetve lejátszható formátumok között nincs? Mert ha a wifi ilyen küszködős,akkor nem biztos, hogy megéri. De amúgy lehet akkor a wifijén keresztül egy külső wincsire másolni a filmeket? Erre még senki nem válaszolt.
Olyan esatás külső vinyó nincs?
Ja és bocs, ha lefárasztom a kérdéseimmel a bandát, de meg akarok tudni minden negatív és pozitív dolgot mielőtt megveszem. -
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #982 üzenetére
Amikor ezt írtam még nem volt leírva!
-
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #981 üzenetére
Nem jól értelmezted szerintem amit akarok kérdezni. Nem a pc-ről akarom a filmeket nézni, ( hisz akkor tényleg semmi értelme nem lenne a playernek ) hanem azt akarom elkerülni, hogy lent szétszed, emeltre fel, ott összerak, film feltesz, szétszed, emeletről le, ott összerak és mehet a film. Egyszerűbb lenne csak átküldeni fentről a filmet a playeren keresztül a mobil winyóra. Tetszikééérteni?
-
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #987 üzenetére
Ok. Bocs!
-
jolti
senior tag
Na az előbb megrendeltem a playert!
Hallgatva rátok az R1-et rendeltem. A wi-fi úgyis sz@r az R3-ban, kártyaolvasó van a tvben, úgyhogy elég lesz az R1. Az fw meg úgyis a Hd2-é lesz. ( Ezt úgy mondom, mintha valaha fel is tudnám tenni rá..) Az extreme-től 19.900.- és ingyen haza hozzák. Még a külső vinyó nincs eldöntve, hogy melyik lesz.
Sellerbuyer-nek külön köszönet a segítségért, meg a türelméért... -
jolti
senior tag
Na megjött az R1!
Most már sík ideg vagyok mikor jön a mobilvinyó. ( Egy 2,5" 500 gigásat néztem ki. Inkább lassabban tegye át a filmet, mint egy e satásra, de ne legyenek nekem plusz áramkábelek, meg minél kisebb legyen a hordozhatóság végett.) Elvileg holnap jön. Addig itt hever parlagon az R1...
Ha nem frissítem a Fw-ét, attól még működik rendesen? Tuti elb@sznám az egészet. -
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #1065 üzenetére
Köszi! A segítséget is meg a türelmet is!!! De ez nekem kínai! Ebből a szövegkörnyezetből csak pendrive-ot ismerem meg a vinyót.... Adtak vele egy cd-t azt feltegyem a gépre? De egyenlőre úgysem tudom összekötni, mert nincs ruterem. ( az meg kell hozzá ahogy a hozzászólásokból kivettem. ) Ezért nem merek hozzáfogni. Nemsoká visszajövök, csak ide kell engednem a gyereket, mert már kikészít, hogy ide akar jönni!
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #1068 üzenetére
Ok. Router nélkül is össze lehetne kötni amúgy a számítógéppel?? A nethez ki kell húzni a gépből a netet és úgy be az Oplaybe?
Igazából nem is akarok vele netezni, arra itt a gép. Csak filmeket nézni. -
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #1071 üzenetére
Majd veszek, szerintem a jövő hónapban. Már nagyon kiganéztam' magam alól... És min ez eredetileg egy tv vásárlás lett volna! Most még hozzá az Oplay, a mobilvinyót meg sem merem mondani az asszonynak...
Egyenlőre megcsinálom a firm frissítést pendrive-ról, mert muszáj! Nem tud magyarul az Oplay! Valami jótanács előtte? Mindjárt elolvasom a logout-odat mégegyszer.Olyan kéne ami magyar , nem a béta verzió, nekem ráér a jobb fw, ha már nem béta lesz. -
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #1071 üzenetére
Ez mit jelent? Mi az Telenet meg a putty? : 4. Telnettel csatlakozni a lejátszóhoz (pl. Putty, jelszó: root) és begépelni ezt a sort:
echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192Ez a szerény angol tudásommal azt jelenti, hogy ne installáljuk az R1/R3-ra!! Vagy ez csak a kóbor apácák megtévesztésére szolgál?
Here is new original Firmware V1.12.09 this is FOR HD2 USERS ONLY
DO NOT INSTALL ON O!PLAY R1 AND R3
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
válasz kisgyerek85 #1079 üzenetére
Én nem akarok igazán semmit vele, csak filmet nézni. (Hisz arra vettem!) Még zenét sem akarok erről hallgatni. Netezni meg itt a számítógép. Majd ha egy kicsit belejövök esetleg, de még nagyon amatőr vagyok a témához.
-
jolti
senior tag
válasz sellerbuyer #1082 üzenetére
Ezt:
Hi! Great day! Official FW for HD2 on Asus FTP .
I patched it for R1/R3 as 1.11.03, i.e. YouTube, Opera, NAS without internal HDD, buttons of remote control.Download from http://www.farvoice.cover.com.ua/files/HD2_011104.zip
Notice: flash on players with bootcode 18 and above!
Azt honnan tudom meg, hogy nekem 18 az a valaim, vagy nem?
-
jolti
senior tag
Megnéztem
System Rev: 01.33P-Oct 15 2010
Bootup: 23.
Akkor felmehet, mert 18-nál nagyobb.
Csak még egy jó Hd2 verzió kéne. -
jolti
senior tag
Letöltöttem a Hd2 firmet. Ha pndrive-ról rakom fel az R1-re akkor ezt a két lépést ki lehet hagyni gondolom:
4. Telnettel csatlakozni a lejátszóhoz (pl. Putty, jelszó: root) és begépelni ezt a sort:
echo " " | dd of=/dev/mtdblock/0 bs=2048 seek=8192
Erre két nagyon rövid sorból álló üzenetet kapunk válaszul.
5. Begépelni ezt: reboot
? -
jolti
senior tag
Sikerült!!!! Fent van a Hd2 firm az R1-en. Igaz, hogy még nem a legújabb béta, de nekem ez elég egyenlőre, hisz még a számítógéppel sincs összekötve. Amíg nem tudok venni egy routert addig nagyon baba lesz ez is Hd2_011104.zip ! Mindenkinek köszönöm aki segített, de főleg sellerbuyer guru master-nek!
-
-
jolti
senior tag
Fúik nagyon pöpec ez az R1!!! Hd2 firmel.
Még egyszer ezer köszönet érte nektek!!!! -
jolti
senior tag
Nekem R1-em van, Hd2 firmel, de most nem játszik le egy srt feiratot. Igaz külön töltöttem le a Monster filmhez, de ugyan abba a mappába tettem és mégsem játssza le. Nem tudjátok miért lehet? a gépen a kmplayer lejátsza.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Pálinkás jó reggelt!
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok egy pendrive-ra 2giga fölött filmet felrakni? Ha ntfs-re van leformázva akkor felmegy rá 10 gigás is, de akkor valamiért nem látja az O!Play, ha meg fat32-ben van, akkor látja a player, de nem mennek fel rá a filmek.
Vágja ezt a témát valaki? -
jolti
senior tag
Na megjött az 500 gigás külső vinyo. Kingmax lett. Szíp' fekete, baba vaj-puha bőrtokkal. 3 év garanciával. Már mennek rá szépen a Hd filmek!
-
jolti
senior tag
Úgy úgy!!
Ámen! -
jolti
senior tag
válasz infectedmann #1189 üzenetére
-
jolti
senior tag
Ha majd egyszer összespórolom magam egy hd erősítőre ( miután kiheverem a plazmát, az Oplayt, a vincsit meg az apróságokat ) akkor, ha az O!Play-ből a hdmi-t belevezetem az erősítőbe és onnan tovább a tv-be, akkor az erőlködő leveszi magának a hangot a jelből és a képet tovább adja a tv-nek? Jól gondolom?
-
jolti
senior tag
válasz Gaabbaa #1193 üzenetére
Az optikai verziót az tudom, csak azért kérdeztem, mert a hd-s hangot csak a hdmi kábel viszi át, nem? Vagy az optikai is?
Ahogy nézegettem van egy-két erősítőn egy repeat hdmi csatlakozó és arra gondoltam, hogy az az lehet hogy belejön a jel a playerből, aztán megy tovább a kép a tv-be, a hang meg az erőlködőbe -
jolti
senior tag
-
jolti
senior tag
Az R1-ből ( Hd2 firm-el ) hogy lehet kikapcsolni, hogy a film listánál ne legyen egy kis ablakban a lejátszás miközben válogatok a filmek között? Vagy én vagyok és nem látom, vagy ebben nincs benne, csak ez az egy mód? ( Gondolom az előző! )
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy film nézés közben egyszer csak el kezd újra indexelni az R1, majd elveszti a mobilvinyót. Utána nem is érzékeli, hogy rajta van. Ki-bekapcs után megint látja, lejátssza a filmet. Aztán megint gondol egyet és indexel... Ezt ma csinálta először. Meg vagy ötször kb. Help plííz! -
jolti
senior tag
Az előző kérdésemre nem tudja valaki a választ?
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy film nézés közben egyszer csak el kezd újra indexelni az R1, majd elveszti a mobilvinyót. Utána nem is érzékeli, hogy rajta van. Ki-bekapcs után megint látja, lejátssza a filmet. Aztán megint gondol egyet és indexel... Ezt ma csinálta először. Meg vagy ötször kb. Help plííz!BUÉK mindenkinek!
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Ért valaki a Subtitle Workshop-hoz? Letöltöttem mert van egy pár filmem aminél csúszik a felirat és azt mondták ezzel rendbe lehet hozni. Csak azt nem, hogy hogyan kell. El akartam olvasni a manualt" hozzá, de az meg angol... Valaki leírná, hogy hogyan kell a feliratot rendezni a filmhez? Egyszerűen tömören.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest