Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Hali.
Oplay Air-em van.
Lehet erre rakni valami jó FW-t amibe vannak még plusz dolgok a gyárin túl?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
sellerbuyer
őstag
Megoldotta már valakit azt, hogy ne kelljen átdugogatni az USB kábelt a médialejátszó és a PC között? USB hub-al együttműködik a lejátszó esetleg?
Nekem jelenleg olyan külső rack-ben van a vinyóm, ami e-Sata és USB is. Na most a PC-re az USB-vel kötöttem a rack-et, a lejátszóra pedig eSata-val.
Sajnos az USB bedugása felülbírálja az eSata-t, így ha a playerrel akarom használni a vinyót, akkor ki kell húznom az USB-t. Ez így több, mint kellemetlen.
A LAN-on átküldés megoldás lehetne, de felejtős, mivel olyan szinten lassú, hogy kinő az ember szakálla, mire egy filmet átvisz.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
még mindig nem sikerult! vki segithetne.
nem latom az oplayen az xp alatt megosztott mappat...
pingelni megtudom az ipjét, de onnan nem latom a mappát
nemtom mi lehet a gond régebben ment... vmi butitott xp van fenn, lehet vmi szolgaltats nem megy? mi kell neki, a kiszolgálo az fut -
pumpika666
csendes tag
válasz Elpresidente #894 üzenetére
tudja az erősítőm a dts-t
dvd-ről optikán és coaxon is átmegy
közben rájöttem, hogy ez valszeg mind dts-hd, amit ez a nyomorult lebutít sztereóra -
Warter
addikt
válasz pumpika666 #912 üzenetére
Nem egészen, ahogy én tapasztaltam a DTS HD-t DTS-re butitja a TrueHD-t pedig PCM.
-
thomyerk
tag
sziasztok
tudom, hogy millió és egymódon van feltéve a kérdés, de nem tudtam megtalálni, hol van leírva, hogyan kellene beállítanom a hálózatot. R3asom van 1.21es fw-el, xp-vel, és egy routerrel, amit már majdnem elcsesztem a mai nap. valaki le tudná írni összefoglalva miket kéne megtenni, hogy lássa a jobblikk/megosztásos mappáimat?
köszi
üdvps: amikor elcsesztem a routert és újraindítottam megszűnt a WEP jelszó, és tökéletesen ment a dolog, aztán WPA jelszót állítottam be, hogy védjem a hálózatot, és azóta szívok vele, ha beírom, felmegy és le is dob kb 5 perc után, plusz nem tudok neki se dhcp-s, se fix kiosztást varázsolni, amit meg is jegyezne
[ Szerkesztve ]
-
thomyerk
tag
amúgy valahogy megoldható, hogy megjegyezze a készülék a hálózatos beállításokat, és ne kelljen mindig beírni a jelszót stb-t?
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok,
Lámáskodni fogok egy kicsit, de kérlek, nézzétek el nekem, mivel sem a gyártók, sem tesztelő oldalain nem kaptam egyértelmű választ a felmerült kérdéseimre. Ha meg mégis majdnem, akkor annak az volt a vége, hogy "majd a következő fw-ben talán kijavítják..."
Tehát:
- Az Air és az R3 ugyanaz? (úgy tűnik nekem, hogy még az asus sem igazán tudja)
- Az R3 és Az R1 között valóban csak a wifi a különbség?
- A wifi valóban használhatatlan... 720p-től fölfelé?
(ugye a g-s szabvány elvi 54mbps-e a valóságban átlagosan 19mbps, többnyire úgy olvasom, hogy itt meg 3-4 mbps-re számíthatunk csak)
- Lehet-e akár okosítottt fw-vel zökkenőmentesen 720p-t illetve 1080p-t (mkv) lejátszani lan-ról? (nálam a 720p-k 4-9mbps, az 1080p-k 9-13mbps között vannak)
- 2-3-4 megás jpg-ekkel hogy boldogul, nagyon megkínozza?
(zoom, léptetés előre/hátra, stb)
- leglámább: az usb-csatlakozóra tehetek-e külső hangkártyát?
(azért, hogy az analóg 5/7.1 eljusson egy aktív hangrendszerhez)Végül: O!Play HDP-R1, vagy WD TV Live, vagy AC Ryan Playon!HD mini?
-
sellerbuyer
őstag
-
thomyerk
tag
válasz sellerbuyer #918 üzenetére
köszi, azt hiszem hasznos lesz
-
thomyerk
tag
válasz sellerbuyer #918 üzenetére
még annyit szeretnék kérdezni, hogy bár megjegyzi, de nagyon könnyen el is dobja a netet, és ilyenkor újra kell indítanom. nálam van a hiba, mmint router, készülék stb, vagy valamit állítgatnom is kellene?
-
Neoteric
addikt
Ezek érdekelnének engem is.
Nekem egy 54mbps-es wifis routertől másfél méterre lévő notebookra próbáltam vinni a cuccot, de ilyen 2mb/s-es sebességgel másolt csak.
Videot nézni meg úgy tudok, hogy ami 10mbps alatti bitrateje van azok mennek akadás nélkül, de efelett akad. De mindezt, úgy hogy itt van szinte a wifi router mellett a cucc.
Ha kiviszem nappaliba notit, akkor netezni még tudok rendesen, de ott már a 720p-s videók se mennek, nemhogy az 1080p.PSN: ne0teric_sAN
-
Warter
addikt
1. Air és az R3 ugyanaz
2. Nem csak a wifi, a kártyaolvasó is
3. Igen, a 720p a max kb.
4. Nem tudok róla, hogy lenne ilyen okosítás
5. Igen, lejátsza a nagyobb képeket is, max néha kicsit lassúnak tünik.
6. Tehetsz, csak nem fog működni amig nincs hozzá driver. Amúgy se nagyon értem, hogy mér akarsz rá külső hangkártyát tenni.[ Szerkesztve ]
-
thomyerk
tag
nah, sikerült felszenvednem a hd2es 1.11.03b-s fw-t, sokkal stabilabb az egész, és sztem meg is jegyzi a beállításokat nagyjából, csak rá kell bökni h csatlakozzon...viszont nagyon ronda
amit nem értek, hogy amikor véletlen kilőttem routeremben a jelszót, akkor minden ment wifiről, mkv-k simán, így meg már nem...na mind1, nem is az a lényeg, hanem normál avik menjenek
amúgy csak szerintem butította le kicsit a képet a hd2es fw? mintha a gyárival szebb lett volna, de már én is rémeket látok sztem... -
kazan23
aktív tag
Neoteric, Warter!
Köszönöm a gyors felvilágosítást, évekig kutathattam volna...
3. szomorúan hangzik
4. Még szomorúbb...
5. WD-nél gyorsabb, úgy tudom. De nem az a mértékegység.
6. Minimalban gondolkodom (házimozi erősítő nélkül): Nas>media player>projektor/aktív 5.1 a terv.Hogy máshogy juttathatnám el (akár egy SW-HF5.1 6000-hez, akár egy S750 THX-hez) az 5.1-et? Egyedül a Z-5500 az ami fogadja, SPDIF-en is. Ismerünk hasonló árkategóriában analóg 5/7.1 kimenettel rendelkező lejátszót? Poppyt drágának és nagynak tartom és még annak sincs.
Kizárólag 720p/1080p mkv mozikra és 2-3-4 megás jpg diavetítésre használnám projektorral.
-
sellerbuyer
őstag
Töltsétek az új firmet:
[link]Post: 28 Nov 2010, 14:56
-
kuksa90
őstag
válasz sellerbuyer #925 üzenetére
Üdv itt is!
Nincs valami segédprogram a háttérképek buherálásához?
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Mekkora külső vinyot lehet rákötni?
most tervezem egy ilyen vásárlását vagyis a wd tv live és az o!play között vagyok most éppen.
Blu-ray filmekkel hogy bánik el mert nekem arra kell legfőképpen?És egy WB 500 vagy 640Gb passport gondoltam.
-
vchrismw
csendes tag
válasz sellerbuyer #926 üzenetére
Ez a 1.3b-nek új változata ami fut R3-on is? Csak mert volt valami HD" beta 1.4 amit utólag vissz is vontak, hogy instabíl. Én ezt az 1.3b-t használom, ehez képest van valami újdonság, újítás?
Krisztián
-
sellerbuyer
őstag
válasz vchrismw #930 üzenetére
A linken az első hozzászólásban (ahonnan le lehet tölteni) benne van a változások leírása:
- hálózati vinyók (Windows-os PC-ben lévő vinyó) fájlstruktúrájában helyesen jelenik meg ABC sorrendben minden
- usb meghajtók képei jelennek meg (fogsincs micsoda, majd felrakom, meglátom), képernyőkímélő változott
- O!Direct van benne, ami fogsincs, hogy micsoda, mert nem találtam infót róla (igaz, még a fórumot nem olvastam el a linken, de majd úgyis megtudom, micsoda, ha felraktam) -
sellerbuyer
őstag
Nekem az R1-en eSata-n lóg egy Chieftec rack-ben másfél terrás green WD és tökéletesen műxik.
Egyetlen bánatom, amit már leírtam, hogy ki-be kell húzogni a PC-t az USB-be-ből, ami rettentő idegesítő és nem is tudom akárhová helyezni így a külső rack-et, ami külön kellemetlen.
Ha valaki meg tudná nézni, hogy USB HUB-on megy-e a cucc rendesen úgy, hogy a PC is látja és a player is különösebb dugdosás nélkül, az nagyon jó lenne.
-
v_angelus
tag
válasz sellerbuyer #931 üzenetére
O!Direct:
http://www.moservices.org/forum/viewtopic.php?p=1678#p1678én nem használom, de biztos jó
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
kazan23
aktív tag
Mi abban a pláne, hogy itt a hardveraprón használtan 18-20e Ft?
újonnan meg 12 üzlet is adja 20e alattEzek szerint ti itt a topikban többnyire sd mozikat: divx-eket, dvd-ripeket vetítetek vele?
Még a gyári honlap is (természetesen) ódákat zeng, hogy zöttyenésmentes csuda az 1080p képesség... hol az igazság? -
AtHoS
nagyúr
Én is inkább 2 év garral vettem boltból 20k-ért ráadásul házhoz is hozták felár nélkül.
Néztem pár videot, hogy rendben van-e a készülék. Minden előolvasgatás nélkül nekiálltam, rádugtam egy 1TB-os külső winyót USB-vel. Zenét képeket fainul viszi, amit gyorsan kipróbáltam azzal semmi gond nem volt. Filmek közül egyetlen egyet találtam a 40-60-ból aminél nem jelent meg kép, de itt ki is írt valami arányproblémát. TV-ből felvett műsor volt a problémás. Biztos valami érdekes felbontási arány volt használva a tömörítésnél.
xvid, x264, divx lejátszását gond nélkül vette 720p felbontással sem volt gondja 700MB-tól 2,5GB-ig mindet simán játszotta, hangsávot és feliratsávot szépen lehetett váltani.1080p filmeknél sajnos csak 12...16GB méretűvel tudtam kipróbálni. Ezeket szépen akadás nélkül játszotta, ráadásul lejátszás közben a zoomolás sem zökkentette ki, nem akadt meg közben. Hangsáv váltásnál viszont volt egy kis gondolkodási idő mire átkapcsolt, de ez sem volt több 1-2 másodpercnél.
Összességében jó benyomást tett rám, mivel így a gyors ismerkedés során hamar ki lehet ismerni a kezelését. A könyvét most kezdtem el csak böngészni, de nem vitték túlzásba az ismertetését.
Ami viszont nem tetszett, hogy könyvtár nézetben egyesével tudtam csak lapozni a filmek között az 1TB winyón. Terjedelmes listánál ez igencsak lassú lehet, bár egyelőre a könyvtárkezelésen kívül nem próbáltam ki más kezelési módot. Azt majd ma este megnézem, ha hazaértem.
Hja míg el nem felejtem. Egy fogyimérőt azért elé kötöttem ami 5...7W fogyasztást mutatott lejátszogatás közben. Jelenleg folyamatos lejátszás tesztben van, mivel otthagytam az asztalon had menjen és folyamatosan játszik egy filmet. Ha be akarja adni a kulcsot még most adja be vásárlás után. Bár remélem nem lesz vele gond
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
sellerbuyer
őstag
válasz v_angelus #933 üzenetére
Köszi a helpet! Hát ennek se' sok értelme van.
Bocs, most látom, hogy mit írtál, hát pontosan ez az! A player jóformán egyetlen előnye a PC-vel szemben, hogy keveset fogyaszt, no meg esetleg hordozható vmilyen szinten (de ugye a laptoppal szemben ezt is bebukja rendesen) aztán ennyi. Ezért nem értettem én, miért hajt mindenki mint a güzü, hogy a PC-ről tudjon vele lejátszani LAN-on keresztül... Kb. tökéletesen értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Nagyon jó a kérdés, tulajdonképpen az országban egy gazdaságilag eléggé káros folyamat indult be a műszaki cikk és informatikai cikk kereskedésben. A kiskereskedők nagy része tisztességtelenül elcsalja az ÁFA-t, valamint nem ad valós garanciát a vásárlónak, mivel nincs is leszerződve egyetlen disztribútorral sem. Na most te nem fizetsz a cuccra valós ÁFA-t, nem kapsz valós garanciát, ellenben jóval olcsóbban kapod meg a terméket.
Tehát nem azok adják drágán a cuccot, akik kéz alól adják el, hanem a boltok adják túlságosan olcsón. Sok esetben a disztribútorok árai alá tudnak menni, ami nem semmi. Persze szvsz erről a gyártó cégek is tehetnek ám vastagon, de ebbe ne menjünk bele.
-
v_angelus
tag
válasz sellerbuyer #938 üzenetére
ezért nem is szóltam bele ebbe a témába,
azért vesz ilyet az emeber, hogy kikapcsolja a PC-t, csend legyen a szobában, és filmet nézzen.
a LAN-on keresztüli lejátszás, csak akkor jutna eszembe, ha lenne egy NAS-om.Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
sellerbuyer
őstag
Te jóságos ééég! Valami eszméletlenül jó az új HD2 firmben a Youtube lejátszás! Nekem eddig kb. felét nem játszotta le a játékos, most pedig az összeset lejátsza, méghozzá szinte abban a pillanatban, ahogy lenyomom az OK gombot! Fogalmam sincs, hogyan csinálja, ez még PC-n sem megy így! Nagyon durva! Aaaand, a Tube videók lejátszásának képminősége is javult, szemmel láthatóan! Olyan, mintha eddig nem skálázta volna fel (vagy nem rendesen) 1080p-re, most pedig simán megcsinálja. Yeessss!
-
sellerbuyer
őstag
Teljesen értelmetlen ez a két külön topic. Különös tekintettel arra, hogy az R1/R3-at is HD2 firmel használják a legtöbben, még a laikusabbak is...
-
kuksa90
őstag
válasz sellerbuyer #941 üzenetére
Irigyellek is piszkosul... Jarre se akar HD2-t szerezni,asus sem kapkod, talán karácsonyra meglepi valaki a HD2 tulajokat valami jó kis firmmel...
szerk: zöldülésre én megpróbálnám megmuxolni...
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Szerintem add el jó pénzért és vegyél belőle egy R1-et boltban, így még pénzed is marad és minden szempontból jobban jársz. Bocsi. De most komolyan, ha eladnád, talán kapnál érte annyit, hogy vennél mégegy külső rack-et meg egy R1-et boltban, újonnan és akkor két külső vinyóval nyomhatnád, Operával, Youtube-al, miegymással, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés lenne.
Azért belegondolva az tényleg egy visszás helyzet, hogy az R1/R3 tulajoknak sokkal jobb HD2 firmjük van, mint maguknak a HD2 tulajoknak...elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Az új firmben ki lehet kapcsolni egyszerűen setup-ból a power saving-et! Az automatikus hdd scan-t is ki lehet (összesített lista összeállítása, tökéletesen értelmetlen, így feltétlenül kikapcs részemről), de azt hiszem, ez már az előző verzióban is benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz sellerbuyer #946 üzenetére
Hááát, nem tévedésből választottam ezt
Kicsivel erősebb ez a vas,mint az R3. Nomeg alapból 7.1 hangom van koax bemenettel (optika is van,de azon nem ismerem ki magam - hol jól megy,hol meg nem szól..) amit qkázhatnék R3 mellett.Beépített vinyó sem árt - tapasztalat - meg a külső usb is kell,nomeg van egy kicsi laptopvinyó,amit cipelek - no azt hova dugjam?? Anya penjéről nem is szólva...
A többiben igazad van, sajnos túl új a cucc,és jók a régiek is,ezért lassan cserélődik.Azért előbb-utóbb valami firmwareguru elboltolja az R1-R3-at HD2-re - remélem - és eljő a kánaán.Bár ha jól belegondolok,tulajdonképpen lejátszásra vettem a játékost,nem netböngészésre,meg youtube-ra.Persze jó lenne,ha már lenne,de ami késik az a gyorsvonat
Ja és nem adom neked, akárhogy akarsz lebeszélni róla.
-
thomyerk
tag
válasz sellerbuyer #947 üzenetére
ez a 1.11.04? mert nekem a 03.b is tudja ezt ha jól láttam (vagy csak megjelenik menüben? ). ez az elalvásos dolog, amit régebben ki kellett belőle írtani?
btw nektek nem tűnik kicsit gyengébbnek a kép a gyári fwhez képest? lehet csak sokat néztem már összevissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Revolut
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs