Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz pumpika666 #860 üzenetére
Korábban volt már szó róla, ahol nincs hang vagy kép az mkv-nál és a fájl láthatóan jó, mert pc-n hibátlanul lejátssza a lejátszó, akkor azt újra kell muxolni mkvmerge progival.
Az Oplay is kiküldi az 5.1-et optikán, szerintem frissíts firmware-t 1.33-ra és próbálgasd az audio beállításokat. Legjobb tudomásom szerint, csak HD-s hangokhoz kell HDMI, de az meg csak a HD2-es Oplayből csalogatható elő, a régebbiek downmixelik vagy DTS-re vagy PCM-re. -
Elpresidente
tag
válasz pumpika666 #860 üzenetére
hello,
a dts hanggal nekem is ugyanez volt a gondom. Nálam egy Panasonic "egybeházimozira" lett rákötve optikán keresztül és csak dolby digital ment 5.1-ben, annak ellenére, hogy van benne dts dekóder. Sokáig tartott, de a végül kiderült, hogy mi az oka. A Pana optikai bemeneten keresztül nem támgotja a dts hangot, csak dolby digital megy 5.1-ben. Szerintem nézd meg az erősítő leírását, hogy mit ír rá, lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet.
Xbox gamertag: goserHU
-
Warter
addikt
válasz pumpika666 #912 üzenetére
Nem egészen, ahogy én tapasztaltam a DTS HD-t DTS-re butitja a TrueHD-t pedig PCM.
-
kuksa90
őstag
válasz pumpika666 #1032 üzenetére
Hol lehet belenyúlni a hdmi outputba? Ez engem is érdekelne...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
- Eladó PS5 játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs