Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
A WIFI-je nálunk a 15. kerületi panelban harmat gyenge. A nappaliból a nem szomszédos szobába már megáll a tudomány.
Sajnos ott már max böngészni lehet, de Plex stream 2MBit-en sem..., facebook, sőt néha még a telefon xedjére sem látja, vagy csak nagyon sokára a jelet.
2g, 5g mind egy kutya.
Aki teheti vegye az antennását.
Én meg visszakötöttem a tp-link 1043nd v1-et switchként, és benyomtam a wifi-jét.
Majdnem maxon a jele.Eddig sosem volt gond a streaminggel.
Most sem lesz majd.Az Asus meg marad a LAN gyors kiszolgálója.
Kicsit bánom hogy nem az antennás nagyobb modellt választottam végül.Wireless bridge-t próbáltam volna előtte megcsinálni, de az Asus és a TP-link nem szerette egymást.
WDS szépen összeállt.
Ping OK volt a routerre/admin oldalra be lehetett lépni, de amikor felcsatlakozott egy eszköz a "slave" tp-link -re, akkor megállt a dolog. Kapott nagynehezen IP-t.
De NET nem volt, sajnos.
Hiába az x darab oldal amit elolvastam.
Gyári utolsó FW.(Majd ha lesz megint 1 fél napom rápróbálok lehet a Tomato FW-re, abban írják a WDS-t így meg úgy. Remélem a kliens oldali is megy. De lehet csak az Asus nem szereti a TP-Link-et és inkább egy Asus féle Range Extender -t kellene vennem, vhová a két szoba közé...)
Szóval, hátha vkinek segít dönteni. ;-)
-
Keksz
senior tag
válasz Hulioboy #2744 üzenetére
Ja ja, gondolom a vasbeton nagy úr...
De a régi tp-link wr1043nd a gyári fw-t/vagy akár openwrt-t futattva atomstabil a hátsó szobában streamingre, míg az asus csak homokorázik és eldobja a jelet.
Ez a bajom. ;-)Nézek majd vmi repeater-t, mert jó lenne ha nem menne két router, wired switchként a második.
Hanem akkor lenne egy WPS-es mondjuk ASUS RP-N12, de nem tudom ezek mennyire "erősek". Hogy a hátsó szobában egy ilyen dedikálva 1 sávon, tudna-e javítani a dolgon. Vagy ott lennék ahol most. Csak kiadtam újabb 8ezret.Most egy ideig hagyom a tp-link routert, elment vele elég időm a hétvégén.
inSSIDer-t megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest