Hogy ne törje el
"A frissen őrölt kávé nem csak urizálás: tényleg sokkal jobb az íze."
Nekünk is van kávédaráló otthon, szintén főzés előtt daráljuk a kávét. Viszont a 2-3 héttel előtte pörkölés téma már no way részemről. Számomra a 2-3 ezer forintos kávé is megteszi ugyanazt a hatást, amit a csillagászati.)
Egyébként ez a nagy sznobéria is maximum addig tart, amíg mindenki jól él.
Most jó hülyeség, de tegyük fel, eljön a zombiapokalipszis. Utána ki fog foglalkozni azzal, hogy cibetmacskák €zarják a kávészemeket? Már egyáltalán annak is örülés lenne, ha nyomokban élvezhetnék a régmúlt civilizációt...
Értem én, hogy más a kávé élménye az extra prémium szinten, csak nekem az nem éri meg. Aki hobbiból tolja, hát tolja, de azért mert nem tartom be egy ezerkétszáz oldalas enciklopédia szabályait pontról-pontra minden egyes espresso főzéséhez, attól az még nem csak egy sima koffeines pisa lesz...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.