Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
En meg arra nem tudtam rajonni,hogy hogyan lehet elocsalni pl. messengernel a billentyuzetet,ha lehet
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 éve van apple telefonom, de csak ma lett apple watch-om!
A kérdésem az lenne, hogy az óra méri automatikusan a sétát, mintha séta edzést állítottam be, vagy csak a lépést, elégetett kalóriát méri és a sétát, mint edzést el kell indítani az órán?
Illetve, ha üzenet jön nem villan fel a kijelző! Ezt be lehet állítani? Köszönöm! -
Gubu0101
veterán
válasz Dimond G #161 üzenetére
Ha belepsz az egeszseg alkalmazasba,akkor azon belul lesz olyan,hogy kedvencek.Azt lehet szerkeszteni,ha megnyitod.Ott amire kivancsi vagy azokat becsillagozod.En nem allitottam semmit az oran es mer mindent automatikusan.
Meg van olyan,ha lentebb gorgetsz majdnem a legaljara,hogy egeszseg-ellenorzo lista.Ott is bekapcsolgatod miket merjen/figyeljen az ora.Nekem szinte minden zoldbe van.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz nokia123 #151 üzenetére
Probaltam wifin en is,nekem 100% on van meg most is az ora pedig 11-ejfel korul lekapcsolt a laptop es azota nem tolti.Nalad lehet valami,lehet egy gyari visszaallitas nem artana neki
-
Gubu0101
veterán
válasz nokia123 #167 üzenetére
Altalanos beallitasok es ott legalul alaphelyzetbe allitas.
Az Apple Watch sport - ez is csak egy okosora topikban meg probalj meg utana erdeklodni nem e van mas lehetoseg/megoldas is erre a wifis fogyasztasra.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy az óra éjjel az alvást, nem méri,nincs adat. Azaz fars adat amit később mutatott. Beállításokban viszont be van állítva hogy éjjel viselem az órát.Amúgy minden mást jól jelez, mér. A csuklómon sem mozdul el alvás közben mivel elég szorosan van fent.
Mi lehet gond? Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Dimond G #169 üzenetére
En most kiprobaltam,nekem rendben merte az ejszakat.
Nekem a fokuszban is be van allitva,hogy mikor alszok el kb.Jelzi is,hogy alvasido van,ez nem tudom befolyasol e valamit
Sok lehetoseg nincs amit ki-be lehet kapcsolni,csak kb ezek.
-
JamesHun
addikt
..
[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
veterán
Hogyan lehet megnézni, hogy mikori gyártási az óra?
-
molnarman
csendes újonc
Sziasztok,
Valakinek van információja arról hogy lesz e Vodafone-nál apple watch esim támogatás?
Válaszokat előre köszönöm! -
Karcub
senior tag
Helló! Szerintetek egy alig használt gps verziós, 2 eredeti szíjjal és kijelzőn végig fólia megléte óta és még 1 év garancia van rajta, az nem ér 140 ezret?
-
-
bociusz
aktív tag
Sziasztok, valaki tudja esetleg, hogy használható marad-e a MultiSIM az órában, ha az iPhoneból kiveszem a SIM fizikai párját és másik SIM kerül a helyére?
-
Halkow.
senior tag
Sziasztok! legutóbbi frissítés óta nem működik a messenger, szinte megszünt létezni az órán, újraindítás, telepítés nem oldja meg, van rá valami megoldás?
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
GSM boltból új Watch vásárlásának van kockázata?
Érvényes az Apple gari rá?
Értem ez alatt, hogy nem hivatalos forgalmazó, mint a mobilszolgáltatók, MM , vagy pl.: az iCentre, iStyle
Köszi!Több valamit, kevesebb semmit!!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Első okosórának Apple watc 8-at vagy Apple watch SE-t javasoltok?
-
Gubu0101
veterán
válasz timelord1987 #184 üzenetére
Nekem 8 van az is az elso.
-
NavySeal
senior tag
válasz timelord1987 #184 üzenetére
Én is az első AW-omon gondolkodom, de azon filózom, hogy érdemes e megvárni a következő generációt szeptemberben, vagy ruházzak be a mostani 8-asba...
A pletykák szerint "forradalmi" változások jönnek (új processzor, jobb üzemidő)...Több valamit, kevesebb semmit!!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Nagyon alapvető kérdés: Hogy tudok bemenni az alkalmazás listába, appot elindítani, bezárni és visszahozni az óra (idő) kijelzését?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz NavySeal #186 üzenetére
Nekem Huawei GT 2 Pro van, én most kivárom a szeptemberi új szériát, ha van money max. lehet hazárdirozni, hogy a bejelentés előtti nap berendelsz online egy Series 8-at aztán ha jobb az új a 8-ast visszaküldöd 14 nap elállással bontatlanul.
Aki pl telefonnál a 14PM-nél csinálta ezt hogy 13PM-et berendelt az akkor ott picit nyert a dolgon, mert utána a 13PM ára a jó euro árfolyam miatt feljebb ment , igaz azóta a 14PM is egy 100-assal lejebb ment...de hát ezeket előre nem lehet látniEladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
Mostvid
újonc
válasz nokia123 #154 üzenetére
Messenger már nem érhető el Watchon és még jó pár internet alapú chat platform sem.
https://szifon.com/2023/05/14/majus-31-evel-vege-a-messenger-appnak-az-apple-watch-on/[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Nincs még AW-om, de felmerült egy kérdés.
Ha a telefont focus módban használom és csak bizonyos címzettektől enged át értesítést, akkor ez az órára is érvényes lesz?
A telefont kint hagynám a nappaliban, az órával aludnék, de fontos, hogy azok az értesítések (SMS, mail) azonnal megjöjjenek az órára és felébredjek.
Köszönöm!Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Dello79
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki Samsung Galaxy Watch -ról váltott Apple Watch-ra , Milyen tapasztalatok vennak, tudom kicsit körtét almával.. hasonlítani, de akkor is tuti van vélemény.
-
osonte
őstag
Nekem még Galaxy Watch 4 volt 44mm-es, gondolom nagy változások nincsenek Samsungnál sem, mint ahogy az Apple-nél sem, de nem egy kategória a kettő. A Samsung szerint fibrilláltam (van szívbetegségem), szerencsére nem mentem vele kórházba, mert nem volt igaz, az Apple még sosem jelzett fibrillációt, sokkal pontosabb az EKG-je és piszok sok mindent mért, például a járásom / egyensúlyom, mondhatni minden lépésem kielemzi, ami hasznos lehet akár az orvosnak is. Sokkal több egészségügyi információ van benne, de csak olyanok, amiket pontosan tud mérni (pl.: vérnyomást nem mér). Semmi pénzért nem cserélném Samsungra, a kardiológusom meg egyenesen örült neki, hogy vettem. Az Apple miatt elindulnák kórházba ha azt írja gond van, de a Samsungnál nem mennék, komolyan sem vennének. Ami húzos, hogy kell hozzá Apple telefon is. A kettő egyszerre meg nem olyan olcsó. Ja és mint minden valószínűleg ez sem tökéletes, bár én még hibával nem találkoztam, de ha visszaolvasol biztos találsz negatívumot is.
Honor 200 Pro
-
mmarci91
csendes tag
Sziasztok,
valószínű, hogy rossz topicba írok, de hátha…
Egyik családtagom szeretne egy series 8 cellular órát, de vodafone-os. Láttam, hogy van a vodafone-nál esim, de az órához nem jó. Van értelme megvenni a cellular verziót, mert a közeljövőben használható lesz vodafone esimmel?
Szolgáltatóváltás nem opció sajnos.
köszi! -
NavySeal
senior tag
Szerintetek meddig lehet majd hivatalos viszonteladóknál (iStyle) majd még kapni az AW8-at, miután bejelentik az AW9-et? Kérdem azért, m ha nem gurít üzemidőben rendesen előrelépést, akkor vennék egy 8-ast.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
NavySeal
senior tag
válasz pajorgergo #198 üzenetére
Ha weben rendelek, de boltos (iStyle) átvétellel, de nem veszem át 12-ig, elállhatok a vásárlástól?
Most egyébként 180k-ért van a 45mm GPS alu 8-as 15 havi 0% THM-re.Több valamit, kevesebb semmit!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs