- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
De ez megint általánosítás.
Ha nem a szifonnal, hanem az emberekkel van bajod, az megítélésem szerint nagyobb probléma, mintha a szifonnal lenne bajod. Az egy dolog, hogy kinek melyik rendszer tetszik, ha ezt kulturált körülmények közt meglehet vitatni észérvekkel, akkor egyik szemszögből simán győzhet az Android, másikból pedig az iOS. Ha viszont a használóival van bajod, az számomra azt jelenti, hogy ha valaki kezében meglátsz egy iPhone-t, akkor az már nem szimpatikus? Én megértem, hogy bizony vannak olyan emberek, akik felvágnak egy ilyen telefonnal (hogy miért azt nem tudom és megmondom őszintén nem is akarom), de azt is észre kell venni, hogy ugyanilyen emberek vannak a másik térfélen is, hányan mutogatják az S8-at, hányan nézik könnyes szemmel az új Galaxy-t és ugranak rá, hogy KELL? Rengetegen, ennek ellenére én mégsem mondom azt, hogy nekem bajom van az S8-as felhasználóival, hiszen ez csak egy kis réteg, ugyanúgy, ahogyan az iPhone-osok esetében is, csak azért tűnik úgy, hogy minden felhasználó ilyen, mert értelemszerűen ez a réteg a leghangosabb. Egy normális ember esetében valószínűleg meg sem tudod, hogy mi lapul a zsebében, hacsak nem kerül szóba a téma, mert mondjuk mindketten érdeklődtök a tech dolgok iránt. Szóval ezt ilyenkor mindig érdemes szem előtt tartani, hogy bizony van egy csendes többség.
Ez olyan, mint amikor megbélyegzik a BMW-seket. (Nincs BMW-m) "Minden BMW-s paraszt. A BMW-n van egyébként index, sosem láttam még használni egy sofőrt sem."..és még sorolhatnám. Csak azt már nem veszik észre, hogy az E36-ról és az E46-ról már rég letörték Németországban a törökök, vagy itthon az új tulajdonosa, és úgy játsszák az eszüket, mintha egy F10-ben ülnének, de pl egy F30, vagy G30 gyönyörűen indexelve sorol be. Azzal már nem foglalkoznak, mint ahogy azzal sem, hogy a BMW-sek mellett a Suzukisok tudnak a legszemtelenebbek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest