- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Melegedes a halala, es ha normal toltest kap kabelen, semmi nem szamit csak a ciklusok szam... az enyem 16 honapos es aksi 100%...
-
Reverting
őstag
17.2 kint...
-
Reverting
őstag
Nalam a 17.0.3 ota megjobb lett az uzemido... erezhetoen javult...
[link] YT. video... ez meg csak egy kis plus, de csak mert 17.0.3 ios fut mindegyiken...
-
Reverting
őstag
Hi. Milyen beallitas kell ahhoz h elojojjon a menuben, az a funkcio h ne lehessen kikapcsolni a telot, csak jelkodal? Neten yt.-on megvan h hol kell beallitani, de nekem hianyzik ez a menupont. Szoval kikapcsolaskor kerje a jelkodot...
esetleg ugyanez AW.-on?
-
Reverting
őstag
válasz
runner 125 #1693 üzenetére
Spigen, nekem nagyon ok...
-
Reverting
őstag
válasz
Fritz Teufel #1518 üzenetére
Koszi... fent van, egyenlore nem rosszabb...
-
Reverting
őstag
Udv Urak… 16.3 nekem nagyon jol hozza az uzemidot, es minden ok… 16.3.1 nem rontott ezen? Merjem rakni… ? 16.2 anno nalam joval gyengebb volt, nem akarok ujra ugy jarni…
-
Reverting
őstag
válasz
o_pegazus_o #1493 üzenetére
Anno 12pro volt nekem is, szinten 256gb, vissza vittem 14 napon belul, es hoztam a 12pm 128gb-ost… Most mar nem volt kerdes, 14pm…
Egyertelmuen…
-
Reverting
őstag
válasz
o_pegazus_o #1490 üzenetére
Az ev elejen a new23-al siman befelezte a PD toltoket, nezzd meg ezzel "AFFCH30" elvileg ingyen posta... ha meg el... :-/
-
Reverting
őstag
[link]
2400ft. 20w PD… nekem ez van, de a regei 5w gyarival toltom, ezzel csak ha tenyleg kell gyorsan, de van 20w gyari is az iPad hez adtak…szoval van valasztek
-
Reverting
őstag
válasz
Oposzumtoszó #1475 üzenetére
A kartya benne ok, de a magnes es a telo kozt, hat... semmivel sem jobb mint a tolto, szoval ha zsebre rakod es pl. farmer igen csak kell figyelni, mert letolodik, es ha veszed ki akkor meg a zsebedben marad...
Szoval inkabb csak jol nez ki...
-
Reverting
őstag
válasz
Oposzumtoszó #1473 üzenetére
Igen, magsafe tok kell hozza… de parkolokartyat ne rakd bele… :-))
-
Reverting
őstag
Nekem ez valt be, egy Spigen cleart valtott, igaz en sem hasznalom a magsafe toltest, de ha esetleg megis kene... max autos tartoban gondolkodnek... ott is csak a toltes nelkuliben...
Egy cleart es egy matt blacket rendeltem 4400/db volt... -
Reverting
őstag
válasz
BloodRay #1250 üzenetére
12pm rol jovok es parhuzamosan megvolt mindketto, es az elozo fw.... haaat... szoval nem volt akkora kulombseg, sot inkabb semmit nem lattam... most hatarozattan erzem h gyorsabba 14pm...
szoval csak ennyi... az aod-t es a plusz sim kartya idoziteset parancsal nagyon jo lenne mar latni... de lehet csak alaom marad...
-
Reverting
őstag
Nálam határozottan érezhető a javulás, sebességben biztos, stabilitás majd kiderül….
-
Reverting
őstag
Az AOD-t probalta mar valaki prancsokal idoziteni? Nem talalaom, de lehet en vagyok csak a bena...
-
Reverting
őstag
Udv... matol En is egy 14pm Space Black tulaj vagyok, egyenlore meg csak koltozom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS