- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Üdv!
Öcsémnek ilyene van. Honnan lehet leszedni a használatit? A bekapcsolónál eltolva mikor van üzemmódban? Ha piros festett jelzés vagy jelzés nélkül van az állás ? -
Amras
tag
Az autóban való telefonálást mindenképpen valami durva bírsággal kellene büntetni, jelenleg:
KRESZ 3. § (2) bekezdés (kézben telefonálás vezetés közben helyszíni: 15000Ft,- pénzbírság: 30000Ft,-
Na ehhez képest ha roki helyre állsz, simán 50000Ft,- akkor hol van ez arányban azzal, hogy másokat veszélyeztetsz közúton?
Nem általánosítani akarok, de én úgy vettem észre, hogy akik nagyobb értékű autókban ülnek azok simán telefonálnak kézben, bár gyanítom, hogy a státusz szimbólumokat mutogatni kellviszont röhej, hogy egy 10ezer forintos fülest nem képes venni. Azt imádom mikor telefonál és közben fordul ki jobbra, zebra és üvölt a gyalogossal, hogy takarodjon már
-
Amióta 5 colos telefonnal rohangálok, ( meg előtte is, csak nem olyan sűrűn ) már itthon is headset-et használok hosszabb beszélgetéseknél. Egyszerűen kényelmetlen tartani a telefont, nem tudsz mást is csinálni közben, egyik kezed foglalt ...
A régi szuzi nem egy halk jószág, abban én is headset-eztem, a mostaniban egy Dension kihangosító van, ami persze más árkategória, de minőségre nem rossz.
Sokkal durvábban kéne fellépni a headset nélkül telefonálókkal szemben, mert ők nem veszik észre, de életveszélyes amit művelnek az utakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest