Hirdetés

2021. január 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45) SPY0817 válasza Zso2 (#20) üzenetére


SPY0817
aktív tag

Hasonló dolgok jutottak eszembe..
PS4 nél ha a lemezt kölcsön adod akkor azzal te se mész sokra, ha a haverodnál van és még a vissza kérés sem feltétlen egyszerű.. :D

Nekem ez a steam koncepció tetszik.

a 24 óránkénti bejelentkezés offline játékhoz meg azért kell mert "kölcsönadsz" egy játékot majd lehúzza netről a gépet enélkül ha te otthon "visszaveszed" akkor mind2töknek megvan de ugye így neki 24óra után ha feljelentkezik valószínűleg észleli hogy visszavették és nem tud vele játszani majd.. viszont ha nem lenne "rákényszerítve" az ember hogy 24óránként legyen online a folyamatos játékhoz akkor lehetne trükközni elég rendesen..

Sokan ezt a 24órát nagyon félre értik ha rossz neted van vagy bármi az ritkán megy el 24óránál több időre.. de mai világban netet varázsolni egy "bejelentkezéshez" nem nagy cucc nem azt kérik hogy folyamat online legyél.. nem kell hozzá hatalmas sávszél pár KB egy bejelentkezés még a bekorlátozott 30k-s mobilnetemmel sem egy ördöngösség lenne az más kérdés hogy tovább tartana valószínűleg.. de csak 24óránként 1x kéne ha nincs net..

nagyon sok "probléma" csak túl van lihegve szerintem..

nekem az egyetlen problémám a régió határok mert ugye mi eléggé 3.világnak számítunk. (nem is tudom miért.. :U )

| Xbox Series X + Xbox One X | OnePlus 7T | Forza Horizon 4 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.