- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Most kb az egyetlen kivételt mondod?"
tudtommal nem egyedül jártam oda."Mert ha megkérdeznél ma egy gyereket mi az az os, azt mondaná vindóz."
szerintem azt mondaná: "he? beszótá?""Minden iskolában ez van. Választás nincs."
én mást hallottam. tudtommal már érettségit is lehet linuxon/linux-szal..."A registry meg tényleg szar, lehet hogy nem lassít, de nehezen átlátható"
aha tehát most épp nincs rajta sapka."nem lehet tudni ránézésre mi mihez tartozik, csak utánanézve"
a Windows majdnem 60 millió sor kódból áll, szerinted logikus dolog, hogy valaki "ránézésre" akar tudni mindent, ahelyett, hogy utánanézzen egy leírásban? az autódat megszereled fejből?"Vista sp3 létezik? hmm én még csak sp2-nél tartok "
bétában már van, tavasszal-nyáron adják ki."Ha teljesen új rendszer lenne nem win-nek hívnák, és nem lenne kompatiblis a winnel..."
azt mondtam új, nem azt, hogy más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest