Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz muszurkefal #2 üzenetére
Az indián horoszkóp szerint vidra, a világ legturelmesebb embere a lány. Érettségi után elhívtam kajálni, igaz önnön érdek miatt, éhes voltam és pont vele találkoztam az utcán.
Gyönyörű nő lett belőle, és divattervező. Soha nem küzdött előítélettel, még nekem is adott egy esélyt, igaz én nem éltem vele, mert a problémák a fejben nem hagyták. Mindenkihez kedves, segítőkész ahogy megismertem.Talán 14 lehettünk az osztályban, lányok túlnyomó többségben.
Ez az egy siker történet ami 100% és tudok róla.
A többiekről nem tudok.
Az évfolyam többi része homályos, annyit tudok, hogy a falumbeli srác betört az összes házba az utcájában, majd öngyilkossággal fenyegetőzött. Végül a bolondok házában kötött ki. Abban az utcában egy testvér pár, egyik tagja alkesz mert csajok nem arra voltak kíváncsiak milyen jószívű, hanem azon nevettek, hogy testileg hiányzik centi.
A testvér pár másik tagja úgy megvert egy srácot (nem egyedül, de ne menjünk el arra mert akkor sosem lesz vége), hogy éppen érdemes volt még kórházba vinni, ezután letöltendő BB-t kapott.
Mikor kiengedték, egy teljesen agyalagyult személy lett belőle, nehéz leírni, mert nincs rá szó, ismerni kell előtte és utánna is, talán a Clockwork Orange főszereplője aki hasonló utat járt be.
Sajnos a falumbeli emberekről tudnék még ilyen történeteket írni napestig.
Nemrég volt, hogy a srác megölte az anyját.
Érted kb 2000 ember lakta település, fénykorában volt vagy 8 kocsma. -
törölt tag
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Nem konkrétan ez volt a cél, csak megmutatni a sok önhibáján kívül ignorans/tapasztalatlan embernek, hogy mi az oka amiért eljöttem, és miért vagyok ilyen szerencsétlen hülye.
Azt már mondani sem merem, hogy ezek után még csoda, hogy empátiával rendelkezem, de ezt nem tudtam/mertem kifejleszteni fiatal éveimben, mert akkor én is ott lennék a sorban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ácsi, mi voltunk a jobb osztály (nálunk A volt a jobb).
-
törölt tag
Akkor most kapaszkodj meg, az osztály él tanulója is abban az utcában lakott, az összes ugyan azon az oldalán az utcának, és az a 2. legfiatalabb része a falunak gyakorlatilag a 80-as években épült.
Pedig sokszor mondja az öreg barátom, hogy egyes helyeken valami lehet a vízben, mert csak olyan emberekkel találkozott az adott helyről, akivel jobb nem ismerni egymást.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #18 üzenetére
Nem szeretnél a cipőmben lenni helyettem.
Vannak dolgok amik nem változnak, azokat cipelem magammal. Mint mindenki.
Csak feltűnt, hogy mennyire ritkaság, hogy valakiből egészséges felnőtt legyen, mint szellemileg mint fizikailag. Ha azt nézzük 10-bol 1 azért nem egy jó arány. -
törölt tag
Annyi apróság, amit sokan nem vesznek észre, bántja az embert, hogy hihetetlen.
"Anyuka" a benzinkúton, a gyereket rángatja és hibáztatja, miért kell neki most pisilni, hiszen 5 perce indultak el, és emiatt el fognak késni. Az hogy felnőtt létére nem tud 5 percet előre gondolkozni, és elindulni előbb, mert ugye se a forgalom sem a gyermek nem a kiszámíthatóságáról híres.
Étteremben "szülők" 2 gyermekkel, a gyerknek hangos kioktatast tartanak, hogy nem kötelező neki itt velük enni, mert ugye a szülők nagyon sokat dolgoztak az X5-ért, milyen nagy szerencséje van a gyereknek, hogy eljöhet velük, azért vannak itt, hogy "anyuka" pihenni tudjon.Ilyenkor elgondolkozik az ember nem kicsit.
Legyen pozitívum is, bevásárolni voltunk asszonykával, a sorok között figyelmesek lettünk egy lányra, 20 körül lehetett akkor. Számára megszűnt a külvilág, és a mosoly mindent elmondott. Asszonykával "követtük" egy ideig, mert olyan jó érzés volt látni
Másik alkalommal kiültünk reggelizni, nem messze tőlünk látjuk, hogy egy leány egy pöttöm tacsival sétál. Nézzük a kiskutyát, a lány észrevett minket, odajött leült és körbeadta a kutyust. -
törölt tag
válasz CounterBoci #36 üzenetére
Én jobban örülnék, ha Mindenki ilyen történetet tudna mesélni mint Te&UNA.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
+ Silverboy
Értem mit irtok, csak nekem nem teljesen ugyan azt jelenti egy sikeres életút, mint nektek.
Nálam annyi lenne a kitétel, hogy boldog, és ha gyereke van, azt is megtudja tanítani legalább a boldogság keresésére. Képes empatikus lenni pl.A kettő dolog nem zárja ki egymást, csak sajnos ma pénz= sikeres=boldog elgondolás mentén élünk.
Sokat hallgatok Rodriguez-t, ajánlom Mindenkinek, a dalszövegek elmondják az összes gondolatomat.
Nem akarok folyamatosan idézni tőle mert nem fair. Zenével sokkal jobb. -
törölt tag
-
törölt tag
A szabadság valójában gondolati alapú, vagyis ha nem kell azokra a dolgokra gondolni amire nem akarsz.
Azt hogyan teremti meg magának az ember ezt, az már egyén függő.
Van aki a napi problémákat között is képes kikapcsolni és boldogan élni, van akinek rendelkezésre állhat a világ összes ideje és erőforrása, akkor sem tud elszakadni. -
törölt tag
Tulajdonképpen ez a kifordult magamutogatás igen gyorsan visszaüt, ha beszélek az adott egyénnel.
Sablon az élete, így gyorsan végére érsz a beszélgetésnek mert tudod mit fog mondani az adott kérdésre.
Pl felhozol egy zenét, és arról próbálsz beszélgetni, akkor gyorsan látod, hogy felszínes, nem tud összefüggéseket meglátni, max amit bemagolt.
pont most kaptam új kollégát és pont az ellenkezőjét mutatja egy érdeklődő ember aki mindenről is tud egy kicsit, és bővíti a tudását is. Ahogy viselkedik és beszél egyértelmű, hogy nem egy képet mutat, hanem ilyen.
Mondjuk azok az emberek hasonszőrű emberek társaságában tudnak kibontakozni. Nem boldogok, hanem valami mással próbálkoznak. -
törölt tag
válasz Luck Dragon #63 üzenetére
Az itt kezdődik.
Tudod-e melyik nagysikerű sláger alapja ez a szám?
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #66 üzenetére
Már van egy leányzó aki tanulóként van nálunk, úgyhogy hajrá.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #69 üzenetére
De a bányában találkoztam szőke szép leányal, aki fizikai munkát végzett, talán a földalatti részlegen a kőzet fúrókkal dolgozik.
Aztán van csőszerelő is meg autószerelő, vagy amit akarsz.
A bánya vállalatok kimondottan bátorítják a hölgyeket, hogy tanuljanak szakmát, és dolgozzanak utánna is nekik.
Sok villanyszerelő hölgy ismerősöm van, a meglátogatott helyek miatt.Tudom nem a reklám helye, de $120K/év ahol kezdődik a fizetés egy ilyen munkahelyen, tanulóknak nem tudom mi hogyan van, de nem kell éhen halni mellette az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #72 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest