Hirdetés

2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Lacccca87


Lacccca87
őstag

En inkabb ugy mondanam hogy a hagyomanyos tv sugárzásnak lesz vege. Ahogy a radio a tv is meg sokaig velunk lesz (max neten keresztul valamilyen online formara valtanak) . Mondjuk en mar csak stream, youtube, plex vonalon fogyasztok tartalmat, de a tarsadalom jelentos része hasznalja a hagyomanyos tv t.

[ Szerkesztve ]

(#2) 1dude


1dude
aktív tag

Az USA -ban nem kizárt, a többi országot meg lehet nem is ismeri :DD

Manapság a marhákat nem fűvel, hanem színes grafikonokkal etetik.

(#3) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Izé... ez a hír két hete már volt, majdnem szóról szóra ugyanígy. :U

https://prohardver.hu/hir/netflix_szerint_hagyomanyos_tevezes_veg.html

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4) -KP-


-KP-
addikt

Nehogy a Netflixnek legyen vége.

(#5) fatpingvin


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

kíváncsi vagyok ebből mi lesz, szerintem ez régiófügő.

Igaz, kezd kihalni a réteg akik még a hagyományos műsorszórást tekintik etalonnak, de az szerintem helyenként változik hogy ez a réteg kiket termelt ki utódként, milyen igényeket.

mindazonáltal nagyon boldok lennék, ha megszűnne az a jelenség hogy a háttérben bekapcsolva villódzik és rikácsol a tévé. úgy mindenhol. mindenkinek jobb lenne így.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#6) M0ng00se


M0ng00se
őstag
LOGOUT blog

megjelenes napjain nem voltak kint a netflixen az uj better call saul reszek, igy vissza kellett ternem a regi enemhez ;]

OC since '10

(#7) fatpingvin válasza M0ng00se (#6) üzenetére


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

yarr? :D

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#8) E.Kaufmann válasza fatpingvin (#5) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Nekem kell háttérzaj, persze gyakran inkább a youtube-ot nyomatom, de az is TV mert nálunk az a monitor is :D, szóval attól még, ha elkaszálják a RTL-t vagy aTV2-őt az összes alcsatornáikkal, attól még neked nem lesz jobb ;]

Amúgy meg ez a sok új fiction tartalom, ezektől már herótom van. Nekem a Lost idején ütötték ki a biztosítékot a hülye befejezéssel, hogy namostaztán backuphatjátok. Az utólagos jó kritikák miatt daráltam csak le a Breaking Bad-et és bár másabb volt a befejezése, mint amire számítottam, nem volt hiányérzet, sem elpazaroltnak nem éreztem az időt, és ezért kezdtem én is nézni a Saul bátyót, de ott elakadtam talán a harmadik évadnál.

A sárkányos copós-bacós sorozatot meg direkt nem, mivel a könyv változatból idézett nekem egy csaj egy blődséget még 10 éve. Csak felidegesítene :DDD . De ahogy hallottam a szereplő fluktuáció és a gyengus uccsó évad miatt amúgy sem az idegeimnek való :D

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#9) catlaca válasza fatpingvin (#5) üzenetére


catlaca
senior tag

Ami a film és sorozatnézős tévézést illeti, részemről már most vége a hagyományos tévézésnek. Már csak néhány ismeretterjesztő csatorna miatt tartom a tv előfizetést. Amikor ez a műsor tipus is elérhető lesz már mondom is fel az előfizetést. Már a digiseknek is mondtam, amikor emelték az árat, hogy ku..ára rezeg a léc, az elsők lesznek akiket elküldök a halál f…ára, ha spórolni akarok havi 10 jurót. Már így is pofátlan rablás, tíz agitprop csatorna meg az apró. Nem mintha a sztrímek nem szeméttel lennének tele, de legalább tudsz válogatni.

“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

(#10) E.Kaufmann válasza catlaca (#9) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Azért a Netfilxnél is rezeg a léc, valamint nem fikciós, aktuális tartalmak sem a Netflixen, sem a többieknél nincsennek a Youtube-ot leszámítva. Lehet, hogy a TV marginális lesz, de nehogy úgy járjon a Netflix, mint a viccben:

- Isten halott... (Nietzsche)
- Nietzsche halott... (Isten)

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#11) fatpingvin


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

hát nemtom. én nem félek egyedül maradni a saját gondolataimmal a csöndben. mondjuk én abszolút tévé és rádió nélkül nőttem fel, aminek nagyon örülök. nyilván mind különbözőek vagyunk, nekem pl a sorozatok koncepciójától is herótom van, az én nézőpontomból bődületes időrablás zérushoz közeli hozzáadott értékkel. évente kb megnézek ha 5-6 egészestés filmet, de már infotainment műfajban is sokkal többre értékelek egy normálisan megírt, esetleg képanyagokkal kiegészített cikket mint egy videót, ez alól csak a disassembly tutorialok lehetnek kivételek.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#12) E.Kaufmann válasza fatpingvin (#11) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Tudtuk eddig is, hogy kocka vagy :DDD
Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább szóljon valami, mint hogy múltbéli hülyeségeken merengjek. Persze, úgy könnyű, ha meg se próbálunk hülyeséget csinálni ;]

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#13) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

A TV-ben az a sz*r, hogy sz*r műsorok mennek, valamilyen szinten kötve vagy hozzá, hogy abból a 100-200-ból válasz, ami épp megy a csatornákon, és extrém sok reklám van közte. Főleg a reklámok elől az emberek a youtube-ra menekültek ahol aztán ugyanúgy megjelent a reklám. Szóval egyrészt adott, hogy a reklámozás mindig el fogja pusztítani az épp aktuális jó irányt.
A sorozatokkal és a filmekkel meg az a gond, hogy azok meg egy rétegnek a politikai és egyéb agymenéseit hivatottak terjeszteni, nincs bennük semmi értelmes, nincs történet vagy, ha van akkor 5 éveseknek van írva. Vannak akiknek ez bejön, de ugyanennyien vagyunk akiknek nem. Ergó tök mindegy, hogy min keresztül juthatnál hozzá, ha kénytelen vagy azok közül választani amit kb. 1970 és 2000 között forgattak. Szóval első körben el kellene kezdeni új és jó történeteket kitalálni, jó műsorokat, stb, mert, bár azt hiszik, hogy most aztán mindenkinek készülnek a tartalmak, de kb. a fél világnak nem.

Ez a lineárisan vagy streamingen a sz*rt sz*r után, kb. mindegy.

[ Szerkesztve ]

(#14) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Merész kijelentés egy olyantól, akinek lehet a cégét végzik ki a vetélytársak 5-10 éven belül..

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#15) catlaca válasza E.Kaufmann (#10) üzenetére


catlaca
senior tag

A netflix főleg a ruszkik miatt van szarban, a többiek még oda sem értek. A sztrímek szerintem megmutatják mennyit néznek valójában tv-t az emberek. A dizni meg az ecsbíó mélyen áron alul adják a szolgáltatást, hogy lenyomják a konkurenciát, aztán meg nyávognak, hogy veszteséges.

Zirowe:

Jogos, kb magyar pékségektől leshette el a technikát. Visszaesésre válasz az áremelés minőségrontással egyszerre, egyenes út a azakadékba.

[ Szerkesztve ]

“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

(#16) Farkassacred


Farkassacred
senior tag

Ezekkel a mostani műsoraival vesszen a netflix mihamarabb amondó vagyok. Nevetségesen semmit nem érnek jelenleg a mozival szemben (és a torrenttel szemben se..).

(#17) strogov


strogov
senior tag

Persze meg 640k mindenre elég. A földfelszíni sugárzás sokkal erőforrás barátabb mint a streaming. Amikor amcsiknál redneck-nek áramot se tudnak kivinni nemhogy netet akkor elég merész kijelentés, hogy eltűnik a tv. Lineáris adást már most sem a művel városi réteg néz. Ennek megfelelőek a műsorok is. Biztos, hogy a több tízezer csatornából több ezer meg fog szűnni. Csak a disney több mint 100 csatorna szanálását jelentette be nemrég. De ez nem jelenti, hogy maga a lineáris adás megszűnik. Csak szűkül a lehetőség, és jelentéktelenedik a techológia.

100 éve a nyomtatott sajtó volt a legfontosabb média. 70 éve a rádió, és még 20 éve is a tv. Minden elmúlik. Most jön az a fázis, hogy az eredetileg reklámmentes piacot milyen módon lehetne befolyásolásra használni, mert az nem járja, hogy mindenféle agymosás nélkül teljenek az esték. Aki streaming-et néz a végén még teljesen kiesik a profilozásból.

(#18) Sanya


Sanya
nagyúr

Ilyet már sokszor hallottunk, de kvázi ingyenes tévé soksoksok reklámlehetőséggel nem fog eltűnni. Lehet a netflix hamarabb tűnik el, mint a hagyományos kábelestévé.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#19) ForRedGlory válasza bLaCkDoGoNe (#3) üzenetére


ForRedGlory
nagyúr

Pont ezt akartam írni én is.

Home Cinema loaded... LG 77G2 + Samsung Q990B

(#20) loulou


loulou
kezdő

Szerintem a hagyományos tévézésnek nem lesz hamar vége, de drasztikusan csökkenni fog a csatornák száma. Az kicsit abszurd, hogy több mint 100 csatorna létezik, és biztos van köztük olyan, amelyet pár embernél több nem néz. Emellett rengeteg az átfedés és ismétlés, szinte alig találni új és nézhető filmet vagy sorozatot. Ebből a fostengerből kiútat jelenthet a streamelés, de az is szóba jöhet, hogy a tv előfizető maga választja ki azt a 10-15 csatornát, ami érdekli, így nem árasztják el gagyiműsorokkal és kevesebbet fizet.

[ Szerkesztve ]

(#21) azbest válasza loulou (#20) üzenetére


azbest
félisten

a digitális tévé és iptv korában már nem érdekes, hogy 100 csatorna van. Nekik nem nagy költség n+1 csatornát üzemeltetni, csak a számítógépben beteszi a playlistbe a tematikus csatornákon a tartalmat. Ezerszer ismétlődő trasht. A reklám pedig össze van hangolva. Itthon is van már olyan, hogy hiába kapcsolsz át, a csoport minden csatornáján egyszerre megy ugyanaz a reklám.

A tv2 csoportnak is van vagy 13 csatornája. M-RTL-nek 8.

[ Szerkesztve ]

(#22) fatpingvin


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

a hagyományos tévének, főleg az államiaknak van ezek mellett egy másik komoly problémájuk, de gyanez igaz a rádióadásokra is: nagyon sok a maszatolás a pénzzel. maradva a rádió példájánál, gyakorlatilag lehetetlen felmérni hogy kik és mekkora a fogyasztóközönség, az üzemeltetést viszont kb mindenki fizeti.

még az ennél SOKKAL inkább szükséges dolgokkal is megy a fillérb*szkodás, gondoljunk pl az autópálya-matricára vagy a tömegközlekedésre.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#23) Semplar


Semplar
senior tag

Bezzeg, ha tévére is lenne uBlockOrigin... ;]

„A döglegyeket könnyű elijeszteni, de hamar visszamerészkednek. Méghozzá sokkal többen." /Nami-Wan Kemotox/

(#24) Acélfarkas válasza ForRedGlory (#19) üzenetére


Acélfarkas
senior tag

És azt is elefant szerkesztette.

"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"

(#25) fatpingvin válasza Semplar (#23) üzenetére


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

régi analóg tévére emlékszem építettünk ilyeneket... a reklámok hangereje mindig magasabb mint az akármilyen valódi műsoré, úgyhogy némi ügyeskedéssel meg lehetett azt csinálni, hogy a hangszóróerősítő bemeneti jelét figyelve, kisakkozni hogy mi az a jelszint ami fölé csak a reklámok mennek, és ráállítani akármilyen triggert, ez lehet némítóáramkör ami lekapcsolja a hangszórót, átváltani egy blank csatornára ha ez a tévével megoldható, de merészebbek bele is nyúltak az elektronikába, én pl egyszer láttam egy olyan megoldást is ahol gyakorlatilag az egész képalkotó elektronikát lekapcsolta ilyenkor a hanggal együtt, így a reklámok ideje alatt egy szürke képernyő volt.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#26) azbest válasza fatpingvin (#25) üzenetére


azbest
félisten

én még emlékszem arra, amikor a tv jellel jött vezérlőjel a videorekorderhez :)

Meg arra is, amikor teletexthez hasonló módon html weblapokat toltak át (intercast) és mp3 rádió is volt (R@dio.mp3).

Csak persze ugye a szándék és a pénzforrás. Manapság inkább blokkolni próbálnak mindent.

[ Szerkesztve ]

(#27) fatpingvin válasza azbest (#26) üzenetére


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

na igen. virágozzék a vadkapitalizmus...

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#28) loulou válasza azbest (#21) üzenetére


loulou
kezdő

A tv2 csoport az már tényleg a legalja, ott már műsor alatt is nyomják a sarkokban a hirdetéseket. Nyelvet se lehet váltani, meg Romániából nyomják, gondolom adómegfontolások miatt. Kerülön is a csoportot, egy sincs a kedvenceim között. (Nem is beszélve a politikai/tulajdoni háttérről.)

(#29) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Ha behozzák a temérdek reklámot, biztosan nem kell majd TV előfizetés hogy bárhol is azt nézzem. Mert nézhetem a Netflixen is pl..

(#30) BaJaZo válasza fatpingvin (#5) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Ez nem réteg, sem kor, hanem egyén függő, na és divat függő. Ahogy most retró jelenség látható több téren: bakelit lemezek, ruházat, stb, egy idő után majd a TV nézés is fordul egyet a hagyományosabb felé.
Egyébként véleményem szerint a fiatalabb korosztály többsége csak csorda szellem miatt nem néz hagyományos TV-t, ez most a trendi, a másik része meg beszűkült agyú, és csak sorozatokat, filmeket néz.
Az igazság viszont az, hogy a TV lényege az élő adás. A sport közvetitések, X-Faktor és társaik, az élő politikai vitaműsorok,stb. Vannak akiket ezek nem érdekelnek, én viszont csak sajnálni tudom őket az egysikú szellemi életük miatt.
Érdekelne egy olyan felmérés, hogy a kizárólag stream-en élők hány könyvet olvasnak egy évben? Megkockáztatom, hogy semennyit... Tisztelet a kivételnek. :)

(#31) Alien!


Alien!
senior tag

kb 6 éve nincs tv előfizetésünk, tökéletesen elvagyunk nélküle (és persze 2-3 streaming szolgáltatással). A gyerekem max szállodában látott tévéadást és ez valszeg így is marad. Szóval nem mondott a csóka hülyeséget szvsz.

(#32) fatpingvin válasza BaJaZo (#30) üzenetére


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

egészen értelmes gondolatnak indult, de valahogy elvitted arra hogy aki nem néz tévét az beszűkült agyú és egysíkú... nézd el nekem, de ezek után semmilyen témában nem áll módomban komolyan venni amit írsz :) főleg hogy egy olyan ordas logikai bakival próbáltad indokolni amiért jobb helyeken buktatnak (true-true-unrelated)

a többieknek írom akik esetleg olvassák: a streaming pontosan azt vitte tovább amit a TV tud: realtime közvetítés, a tetszőleges visszajátszás lehetőségével.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#33) catlaca válasza fatpingvin (#32) üzenetére


catlaca
senior tag

Szerintem van azért még potenciál a stream ben. Mi akadályozza meg pl. a Netflix et, hogy ki szélesítve a műsor skálát, szappanoperától az Ismeretterjesztőig. Idővel jöhetnek az aktuális témák, esetleg hírműsorok, mindezt egy előfizetés alatt. Magába olvaszthatná ami jó és használható a hagyományos tv-zésből és mindössze internetkapcsolat kell hozzá.

“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

(#34) W.Wilson válasza BaJaZo (#30) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Szerinted élő adást nem lehet streamelni?

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#35) BaJaZo válasza W.Wilson (#34) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Hány meccset láttál Netflixen?

(#36) fatpingvin válasza BaJaZo (#35) üzenetére


fatpingvin
senior tag
LOGOUT blog

kit érdekel a meccs? csinálni kéne azt is, nem nézni.

egyébként meg semmi akadálya, sportesemény streamen való közvetítése régi poén. nem tudom a netflix miért nem teszi, gondolom üzleti okai vannak.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat.

(#37) W.Wilson válasza BaJaZo (#35) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Majd lesz. Ha nem is Netflixen, majd máshol. Azaz inkább úgy mondanám, hogy jobban elterjed. Eurosport streamingre is elő lehet fizetni, ESPN-re is (ami ugye Disney).

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#38) BaJaZo válasza fatpingvin (#32) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Szövegértelmezési problémád van... Azt irtam, aki csak sorozatot, filmeket néz annak sivár lehet az élete. Esteleg rosszul tudom,ezeken kivül van más is Netflix és társain? Én például sok sportot nézek, utóbbi tiz évben sok golf közvetitést. Majd, ha Netflixen és társain ezt is lehet nézni többek között, akkor majd változik a véleményem. Tudniillik a realtime nem egyenlő az élő adással...
Ám nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformák, megfér egymás mellett a stream és a hagyományos TV. Olyat kijelenteni, hogy tiz év múlva mindenki Netflix és társait fogja nézni, ez kiverte nálam a biztositékot. Ilyet csak egy olyan ember mond, akinek stream szolgáltató cége egyre nagyobb bajban van... Gondolom megpróbálta felbeszélni a Netflix árfolyamát :) Szánalmas...

(#39) BaJaZo válasza fatpingvin (#36) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Na ebben egyetértünk, rúgni a labdát jobb, mint nézni csak abból már kiöregedtem...
Sportközvetitések jogdijai horrorisztikusak, gondolom ezért nincs.

(#40) Nergalos


Nergalos
aktív tag

A változatosság gyönyörködtet! Néha nézem ezt is, néha nézem azt is, aztán meg amazt is… Mindenben megtalálom az engem érdeklő műsorokat, dolgokat. Soha nem értettem azokat az embereket akik valaminek a megszűnését akarták mert nekik az nem tetszett. Na és ne felejtsük el Dopeman papa mondását (az animal cannibalsnak) sokan szeretik a szart, azért vagytok még itt ( nem pontos idézet de sok esetben nagyon igaz) :)
-saját vélemény-

(#41) azbest válasza BaJaZo (#38) üzenetére


azbest
félisten

nem a netflixen kell keresni, mert az más témájú. Ahogy mondták van más szolgáltató, ami kifejezetten sport eseményeket ad élőben / felvételről, több kameranézetből.
Ugyanígy például dokumentumfilm és ismeretterjesztő témában is van sok más, kifejezetten arra kihegyezett szolgáltató.

Ha jól emlékszem a youtube tévé mintha bővülne ilyesmivel. Hogy alá lehet "csatornaként" előfizetni a tévé műsorokat és többféle streaming platformot. Az amazon csinálta így, hogy "csatorna" előfizetésekkel volt a platformján több más streaming szolgáltató. Persze ez inkább észak-amerikára igaz. Van amelyik azért itthon is elérhető.

[ Szerkesztve ]

(#42) Semplar válasza fatpingvin (#25) üzenetére


Semplar
senior tag

👍 :C Mikor még néztem tévét nálam is alap volt reklámoknál azonnal némítani. :D

#26azbest
„tv jellel jött vezérlőjel a videorekorderhez"
Igen, ha jól rémlik SPL néven futott. Japán Orion VHS magnónkon is volt. :K

„A döglegyeket könnyű elijeszteni, de hamar visszamerészkednek. Méghozzá sokkal többen." /Nami-Wan Kemotox/

(#43) sakal83


sakal83
addikt

En meg azt veszem eszre hogy sem a tv sem a mozi sem az nco** nem halt ki. Viszont a sok ujdonsag ami berobbant az ki is halt. A netflixen is lassan reklamok es filmek lesznek. Viszont nincs sport nincsenek elo vitamusorok stb, mint a tvn, ahol filmek is vannak. Miben jobn a netflix?

(#44) BaJaZo válasza azbest (#41) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Igy igaz ahogy irod, és tiz év múlva is ugyanigy lesz. Nem tudom mire olyan optimista Reed Hastings, amikor a Netflix éppen millió számra veszit előfizetőket...

(#45) 1dude válasza sakal83 (#43) üzenetére


1dude
aktív tag

A TV pont filmekre nem jó. A 12-es karika miatt úgy összevágják a filmeket, hogy meg sem ismerni őket. Még a mozikban is vágnak ki néha részleteket a korhatár miatt.

[ Szerkesztve ]

Manapság a marhákat nem fűvel, hanem színes grafikonokkal etetik.

(#46) Semplar válasza Semplar (#42) üzenetére


Semplar
senior tag

VPS
[link]

[ Szerkesztve ]

„A döglegyeket könnyű elijeszteni, de hamar visszamerészkednek. Méghozzá sokkal többen." /Nami-Wan Kemotox/

(#47) strogov válasza BaJaZo (#38) üzenetére


strogov
senior tag

"Szövegértelmezési problémád van..."

Legalább a cikk első mondatát olvasnád el. Különösen az "és hasonló" kitételre.

"Azt irtam, aki csak sorozatot, filmeket néz annak sivár lehet az élete. Esteleg rosszul tudom,ezeken kivül van más is Netflix és társain?"

Igen, rosszul tudod. Netflix-en vannak dokumentum filmek, talk show-k, stand-up-ok, reality-k. Ráadásul rohadt sok van, úgyhogy nehéz nem észrevenni, hogy vannak.
Más streaming szolgáltatásokon pedig sport közvetítések vannak. Ezek vagy speciálisak mint pl. a FIFA+, vagy általánosak mint pl. az ESPN+.

Szerintem annak sivár az élete akinek a tv, vagy streaming definiálja az életét. Teljesen mindegy, hogy mit néz. Normális ember nem innen tudja meg a híreket, nem innen szerzi a tudását, nem ez jelenti a szórakozást.

[ Szerkesztve ]

(#48) ceia


ceia
őstag

"A Netflix vezetője szerint a hagyományos tévézésnek egy évtizeden belül vége."
Akkor nem ismeri Európát, és főleg nem a keleti részét. Az alacsony életminőség és a tv összetartozó dolgok. Ennek több oka is van, nem csak a pénz. Pl. az angol tudás hiánya, vagy a szolgáltató hiánya. Nem lenne rossz dolog a tv, ha rendesen csinálnák. De a kereskedelmi csatornák nem szolgáltatnak, hanem csak adnak valami minimálisat, amire ráfogható, hogy van műsor, és hülyébe veszik a nézőket a rengeteg reklámmal, ismétléssel. A médiatörvényen is kéne változtatni, mert alkotó-, és nézőellenes.

        it's more fun to compute

(#49) Sanya válasza ceia (#48) üzenetére


Sanya
nagyúr

Az életminőség az teljesen más. Talán színvonal?

[ Szerkesztve ]

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#50) BaJaZo válasza ceia (#48) üzenetére


BaJaZo
junior tag

Teljesen egyetértek. Minimum kötelezni kellene a tartalomgyártókat, műsorsugárzókat, hogy tüntessék fel az adás elején, legalább 30 másodpercig, hogy ezúttal hányadik ismétlése lesz látható az adott műsornak. Szigorúbb törvény azt is meghatározhatná, hogy hányszor ismmételheti meg ugyanazt a műsort...

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.