Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Nagy nehezen megjött a megrendelt Rock Zircon-om. Szomorúan kellett megállapítanom már a legelején, hogy ez a 4 érintkezős jack dugó nem kompatibilis a régebbi hordozható mp3 lejátszómmal...
-
madrac
senior tag
Aliexpress-ről vettem.
iriver s10 lejátszóm van. Nem mai darab, de tökéletesen teszi a dolgát és nagyon pici, jól kitalált konstrukció.
-
madrac
senior tag
igen, valamilyen hosszabbító kábel megoldás lehet. Főleg ha mindkét vége egyforma méretű de az is mire megjön kínából...
A Rock Zircon kidolgozásának minősége nagyon jó. a gumi harang is nagyon eltalált. én az elektronikus zenei műfajokat kedvelem, de a mély mennyisége lehet hogy egy kissé tolakodó (műfaj függő) még nekem is, bár nagyon tiszta, jó minőségű, tud ütni rendesen, legalsó mély tartomány is megvan, és mintha nem is telepedne rá a közép tartományra. nem csak a legalsó szűk része van megemelve. a magas hangok picit karcosak, bántóak.. vagy csak én vagyok máshoz szokva. Így hirtelen mint laikus vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Ez több mint gyanús. Lehet hogy hamisítványt fogtál ki. Én egyik problémát se látom, igaz szét nem szedtem.
Aliexpress-en legalább az a jó, hogy a termékeket külön értékelni lehet, illetve meglehet nézni mások értékelését is.. az árulkodó lehet.
Hologramos eredeti dobozban kaptad?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest