Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iMaverick

addikt

válasz Skynet258 #4 üzenetére

Én kihagytam a medialejátszókat és rögtön (HT)PC-ben gondolkodtam. Az megint más kérdés, hogy honnan indultam ki...

Annó 1 PC volt, az csinált mindent. Játék, filmnézés, letöltések, stb. Persze mindig meg is volt tunningolva a gép, a játékok miatt. Ennek volt némi "ára": hangos volt, zabálta az áramot, stb.

Még valahogy a P4-es korszak vége felé döbbentem rá, hogy kell egy második (kisebb teljesítményű, tining mentes, minél passzívabb hűtésű) masina. Össze is lett dobva egy 2.8-as Northwood magos P4 egy Scynthe Ninja hűtővel, passzív hűtősé Ati videókártyával. Monitorként a TV üzemelt, de VNC-n elérhető volt akár a net felől is.

Aztán az évek alatt ez lett szépen lecserélgetve először egy Core2Duo-s, majd egy AMD Brazos, később pedig a most is használt AMD Kabini-re (mint a Tied).

Amit a cikk írója is pedzeget az elején (kötöttségek, frissítések esetlegessége, stb) engemet "előre" elriasztott ezektől a hipi-szupi kütyüktől. Így meg van egy Windows-szal szerelt gép, szoftveresen úgy bővíted ahogy akarod.

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés