Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Én kihagytam a medialejátszókat és rögtön (HT)PC-ben gondolkodtam. Az megint más kérdés, hogy honnan indultam ki...
Annó 1 PC volt, az csinált mindent. Játék, filmnézés, letöltések, stb. Persze mindig meg is volt tunningolva a gép, a játékok miatt. Ennek volt némi "ára": hangos volt, zabálta az áramot, stb.
Még valahogy a P4-es korszak vége felé döbbentem rá, hogy kell egy második (kisebb teljesítményű, tining mentes, minél passzívabb hűtésű) masina. Össze is lett dobva egy 2.8-as Northwood magos P4 egy Scynthe Ninja hűtővel, passzív hűtősé Ati videókártyával. Monitorként a TV üzemelt, de VNC-n elérhető volt akár a net felől is.
Aztán az évek alatt ez lett szépen lecserélgetve először egy Core2Duo-s, majd egy AMD Brazos, később pedig a most is használt AMD Kabini-re (mint a Tied).
Amit a cikk írója is pedzeget az elején (kötöttségek, frissítések esetlegessége, stb) engemet "előre" elriasztott ezektől a hipi-szupi kütyüktől. Így meg van egy Windows-szal szerelt gép, szoftveresen úgy bővíted ahogy akarod.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest