Hirdetés

2020. május 25., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Nilnarunion


Nilnarunion
(tag)

Ez soha nem a pénzről szólt, hanem a hatalomról.
Mondjuk a fent leírt rövidtávú forgatókönyvből arra következtetni, hogy a Huawei gyengítése nem kedvez az Egyesült Államok cégeinek elég érdekes következtetés.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

(#2) Agyturbina


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Itt azért fel teszek egy logikusnak tűnő kérdést: ha eleve politikai híreket közöl a hardver oldal, akkor miért ugranak a moderátorok mindenkire mint gyöngytyúk a takonyra, aki politizálni mer az adott hír komment szekciójában?

Ez már a harmadik hír zsinórban, és az előzőekben kimoderalta a kolléga kb az egész komment szekciót, ami engem nem zavar, csak nem értem ezt az meghasonlott magatartás amely provokációnak is felfogható.

Valaki?

[ Szerkesztve ]

A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

(#3) floatr válasza Nilnarunion (#1) üzenetére


floatr
(veterán)

Ez az egész keménykedés csakis az újraválasztásról szól. Ugyanaz, mint nálunk a migráncsozás. Ha csak a sokat emlegetett állami támogatás lenne a probléma, azt megoldhatnák védővámokkal. Ha a kémkedés, azt meg egyszerű lenne bizonyítani, mint ahogy most azt az egy elcseszett kernel patch-t lengetik, hogy majd azon keresztül kúszik be az ősgonosz Nem mintha nem lenne számtalan bizonyíték arra, amikor a No Such Agency próbált backdoort becsempészni

(#4) csiribá válasza Nilnarunion (#1) üzenetére


csiribá
(senior tag)

Az 5g bázisállomásokban már nincsennek amerikai alkatrészek.

(#5) dokanin


dokanin
(tag)

Egyébként mi szükség van az 5G-re?
Én a mostani 4G-vel is teljesen meg vagyok elégedve. Sosem éreztem, hogy bármire lassú lett volna. Mi az a terület, ahol kevés a 4G? 5G-vel majd fél perc alatt tudom leszívni a havi keretem?

(#6) AtomNyúl válasza dokanin (#5) üzenetére


AtomNyúl
(csendes tag)

Az öszes 5G-vel kapcsolatos cikk alatt megjelenik egy júzer, aki baszik utánanézni, hogy legalább nagyjából miről szól ez az 5G dolog, mielőtt blatáns baromságokat kérdez.
Többek között a hálózati késleltetés csökkentése, az egységnyi területre kiosztható adatátviteli sebesség (és ezáltal a végeszközszám) növelése és a hatékonyabb spektrumkihasználás lesz az 5G előnye a 4G-vel szemben.

(#7) FattyDove válasza dokanin (#5) üzenetére


FattyDove
(kezdő)

Már százezerszer el lett mondva, hogy többek közt az önvezető autók miatt szükséges. Mellesleg attól, hogy gyorsabb lesz a neted, nem fogsz több adatot használni.

(#8) janeszgol válasza dokanin (#5) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Szélesebb csatornák a magasabb frekvencia miatt.

Windows Phone és Nokia/MS Lumia telefonok forever!

(#9) htc07 válasza dokanin (#5) üzenetére


htc07
(addikt)

A 4K-ra sincs semmi szükség, mégis már a 8K TV-k is kezdenek lassan begyűrűzni.

(#10) Alchemist válasza FattyDove (#7) üzenetére


Alchemist
(őstag)

Az önvezető autók vonatkozásában inkább nagyobb és eleve országos lefedettségű és (biztonsági szempontból) autonóm hálózat jönne szóba.

[ Szerkesztve ]

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#11) Tüzi


Tüzi
(addikt)

Én még a 3g-t is fényévente egyszer látom felvillanni a telefonon, 4g-t még sose láttam, sokszor még a H is élményszámba megy, az E viszont egész stabilan jelen van :D
Pedig járkálok sokfele :D
Szóval mire én első alkalommal látni fogom az 5G-t, addigra járókeretem lesz.

Deee... 1,6 millió dollárért, mi is lehetünk hősök. Három napig.

(#12) FattyDove válasza htc07 (#9) üzenetére


FattyDove
(kezdő)

Aztán miért is nincs szükség a 4K-ra? Nézz meg egy filmet FHD-ban majd 4K-ban egy mondjuk 49"-os TV-n (nagyobbról már nem is beszélve).

[ Szerkesztve ]

(#13) zseko


zseko
(veterán)

Na, akkor a következő akire rászállnak és kiutasítják, a Samsung lesz ;]

(#15) rii válasza AtomNyúl (#6) üzenetére


rii
(nagyúr)

dejó hogy egyből le kell barmozni a masikat

amúgymeg nagyon jogos dolgot kérdezett

és ami mindenre igaz.
a usereknek semmi szükségük se a 5g-re se a 4g-re se a 4K-ra se a 8K-ra se a fényszóró aszisztensre, se az önvezető autókra .... mindezeknek a gyaraknak van szükségük, hogy mindig legyen valami fejlesztés ( valami plusz az előzőhöz képest ) hogy be lehessen harangozni az újat, ( reklamügynökségnek kaidni, akik tudjak h milyen csomagols szükséges ahhoz h a user-ben vagyat ébresszen (( pld. mindig boldog emberekkel rekalmoznak mindent )) ) aki aztan megveszi - életben tartja a gyarakat.

nem a technikai adatokon van a lényeg, hanem h mindezek a fejlesztések a gyaraknak jók, akik mindig ra tudjak tukmakolni az emberekre a vackaikat ... a következő 5-10 évre is megmaradjanak, ne kelljen bezarni ...

vígan ellene mindenki a fullhd-vel 46-80"-on, ha nem toltak volna az orruk ala a 4K-t, a 8K ... mert ha nem mondjak hogy van 4K, akkor meg sem akarod venni - hiszen nincs is ... de beharangozzak ... elhiszed h húdejóez kell neked ... tapsolsz a fejlődésnek ... lebarmozod a masikat aki feltenne egy logikus kérdést .... a gyarak meg köszönik szépen neked ... tovabbra is életben maradnak ... te meg elhitted hogy ez húdejó ez kell neked ...

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#16) Meridian


Meridian
(aktív tag)

Önvezető autók utakat is feltételeznek. Nem egyszerűbb kábelcsatornákat és szenzorokat építeni az úttest szélébe, mivel úgyis kell elektromos áramellátás is? Amit amúgy megépítenek, mert az 5G-s antennákhoz is eleve kell kábelezés...

http://www.taxierden.hu

(#20) atok666 válasza rii (#15) üzenetére


atok666
(őstag)

... a gyarak meg köszönik szépen neked ... tovabbra is életben maradnak... meg a sok alkalmazott meg az egesz iparag meg a meg a meg a.. meg a vegen te is (termeszetesen kepletesen ertve)

Atok

(#21) Kopi31415 válasza rii (#15) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Hogy neked nincs valamire szükséged, az nem jelenti, hogy másnak sincs.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#22) dokanin válasza AtomNyúl (#6) üzenetére


dokanin
(tag)

Na, csak nem te nyerted itthon az 5g tendert?

(#23) UnA válasza FattyDove (#12) üzenetére


UnA
(Korrektor)

"Aztán miért is nincs szükség a 4K-ra? Nézz meg egy filmet FHD-ban majd 4K-ban..."

Szeretem ezeket az érveket, de valahogy sohasem éreztem, hogy egy nagy borzas oroszlánsörény szőrszálhasogatása miatt érdemes egy filmet megnézni. De ha téged boldogít, amikor 30 centiről van különbség a kettő között, akkor legyen...

(#24) UnA válasza AtomNyúl (#6) üzenetére


UnA
(Korrektor)

"Az öszes 5G-vel kapcsolatos cikk alatt megjelenik egy júzer, aki baszik utánanézni, hogy legalább nagyjából miről szól ez az 5G dolog"

Te meg annak felejtettél el utánanézni, hogy az operátorok már kb. 2 éve nem tudnak valós piaci igényt és üzleti megtérülést felmutatni az 5G-vel kapcsolatban. És ez nem volt igaz a 3G és a 4G esetén.

(#25) dokanin válasza FattyDove (#7) üzenetére


dokanin
(tag)

Ha az önvezető autó csak ott tud majd közlekedni ahol 5g van, akkor még 100 év múlva sem lesz ilyen. Úgyhogy ez az érv, eléggé sántít.
Én személy szerint még sosem ütköztem bele a 4g korlátaiba. Se fesztiválokon, se sehol. Úgyhogy tényleg nem értem ezt a felhajtást 5g ügyben. Ha meglesz, akkor sem fogunk érezni semmi változást szerintem.

(#26) Fred23 válasza Agyturbina (#2) üzenetére


Fred23
(veterán)

Egyetértek, illetve megemlíteném, hogy akkor már következetesebben kéne "tisztogatni". Egyik topikban minden maradhat, másiknak meg végül hiányzik a fele. :U

(#27) dokanin válasza Agyturbina (#2) üzenetére


dokanin
(tag)

Mert minden szolgáltató és cég be van szarva a politikától. Bárkire rásütik, hogy nem a jó oldalon áll és neki annyi is. Már a hirdetők is megnézik, hogy hol mernek hirdetni.
Hát ezért nem vállalja senki fel, hogy politizáljanak az oldalain.

[ Szerkesztve ]

(#28) rii válasza atok666 (#20) üzenetére


rii
(nagyúr)

" ... meg a sok alkalmazott ... "
erre nem szeretnék most reflektalni, hogy miért nem jó az az életforma, hogy arra megy el az életenergiad, hogy megmondjak neked h mit csinalj, 40 éven at.

" .... meg a meg a meg a ... "
környezetszennyezés?

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#29) Nilnarunion válasza floatr (#3) üzenetére


Nilnarunion
(tag)

Teljesen igazad van, ez az elsődleges cél, de azért érdemes foglalkozni a másod és harmadlagos célokkal is. :D

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

(#30) rii válasza Kopi31415 (#21) üzenetére


rii
(nagyúr)

vagy csak azt, hogy masok elhitték, hogy nekik erre szükségük van

rekalmügynökségen dolgoztam 16 évig...ezt csinaltuk ...
rabeszéltük az embereket az ügyfelek termékeire. autó, telefon, koszmetika, barmi-akarmi ...

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#31) Nilnarunion válasza Meridian (#14) üzenetére


Nilnarunion
(tag)

Nem nagyon vitatkoznék olyannal, akinek léteznek a világában olyan szavak, mint például libsi, fidesznyik, vágottszemű stb. Legfeljebb a valódi világban, ahol tétje is van és nincs meg a hamis anonimitás, hamis védőpajzsa. Persze ízlések és pofonok.
Viszont ez nem ide tartozik és tökéletesen jogosan lenne kimoderálva, ha esetleg.

[ Szerkesztve ]

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

(#32) Kopi31415 válasza rii (#30) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Nem mindenki konzumidióta, hogy reklám alapján vásároljon.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#33) rii válasza Meridian (#19) üzenetére


rii
(nagyúr)

MO-n hany ember politizal napi szinten?
2-3millió?

ebből mennyinek van behatasa ra?
50-100-20-5?

a 2-3millióból akkor max 1,999,900 - 2,999,900 - nak nincs behatasa ra ... teljesen feleslegesen kidobott életenergia ...

ja'hogy a valasztas?
szinhaz az egggggész vilag.
a "valasztas" is

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#34) rii válasza Kopi31415 (#32) üzenetére


rii
(nagyúr)

mondod ezt egy olyan vilagban, ahol a sz.rt is el lehet adni, ha szépen van becsomagolva

Nem mindenki = 0,01%

a kivétel - jelen esetben is - erősíti a szabalyt

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#35) Tüzi válasza rii (#33) üzenetére


Tüzi
(addikt)

Az energia egy dolog, ami viszont sose jön vissza az az idő...
Amúgy igazad van.

Deee... 1,6 millió dollárért, mi is lehetünk hősök. Három napig.

(#36) k-adi válasza Fred23 (#26) üzenetére


k-adi
(veterán)

rájöttek túl sok a moderálni való, ezért némelyikben engedik dühöngeni az embereket :DDD

(#37) Atti777 válasza rii (#15) üzenetére


Atti777
(aktív tag)

Ez valamikor ott lett elrontva, amikor az első konzumidiótának nem volt elég a bot meg a kő, mert neki kőbalta kell...
Biztosan neki is mondták, hogy a nagyapja még foggal-körömmel vadászott, neki meg kőbalta kell, hát mi lesz így belőle? Nehogy a végén még tüzet is akarjon gyújtani

WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

(#38) btprg válasza rii (#15) üzenetére


btprg
(tag)

+1

(#37) Atti777
Ezek az ősemberes baromságok mindig előjönnek az ilyen témáknál. Kár hogy egy hatalmas csúsztatás az egész. Tudod, vannak olyan dolgok, amik számottevően előrébb viszik az életet, javítják az életszínvonalat stb. (ilyen pl. az emlegetett tűz, az Internet, az autó, a televízió), és vannak amiknek elhanyagolható jelentősége van (ilyen pl. a HD helyett 4k HD). A kettőt összemosni elég nagy érvelési hiba.

"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)

(#39) htc07 válasza FattyDove (#12) üzenetére


htc07
(addikt)

Na erről beszélek, 49"-s TV-re sincs senkinek szüksége ;]

Lehet hogy jobb a képminőség, de a fullHD is bőven élvezhető szerintem, ha nem arra gerjed az ember, hogy meg tudja számolni a színésznő szempilláit. (igen, nálam a FHD@60Hz jobban bejön, mint a 4K@30Hz.)

Azt nem követem, hogy milyen tartalmak készülnek már egyáltalán natív 4K felbontással, gondolom ilyen amerikai pop filmeken kívül nem sok, de ezt csak feltételezem.

Ugyanez a helyzet az 5G-vel is, van olyan terület, ahol profitálni lehet belőle (gyakorlatilag tényleg a legjobb példa az önvezető autók), de a mezei user aki elvan a fullHD felbontással, vagy a 4G hálózaton facebookozik, nem sokat profitál az újabb technológiából, csak hogy "hát ez egy kicsit jobb" mert 8 helyett 5 másodpercig bufferel a netflix.

Nem vagyok én a 4K meg az 5G technológia ellen sem, inkább az zavar, hogy azt nyomják, hogy lépj be az 5G-be meg mennyivel jobb lesz az átlag felhasználónak, közben nekik a profit nem számottevő, viszont le kell dugni a torkán valakinek a technológia költségeit.

[ Szerkesztve ]

(#40) rii válasza Tüzi (#35) üzenetére


rii
(nagyúr)

jogos!
meg - sajnos - emberi kapcsolatok

(#37) Atti777
hat ha te egy szintre helyezed a tűzgyujtast a 8K-val akkor azt kell gondoljam sértve érzed magad azért amit leírtam.
sajnalom.
én is voltam konzumidióta. és itt nem a múlt időn van a hangsúly. hanem a felismerésen

amúgy jó lenne ha marketing témaban jartas szakember mondana véleményt, mert ha te nem vagy az, akkor a véleményed ebben a témaban nem relevans. de van egy mondas : "mo-n a focihoz meg a reklamhoz mindenki ért"

marpedig marketinges haver, aki kreativ igazgató volt, most meg cége van, és nyafogtam, de utalom ezt a mocskot, amit marketingnek hívunk, és ratukmaljuk az emberekre a vackokat ... azt mondta: "jó'hat de mi ezt csinaljuk."

ennyi .... picológia ... mesterségesen vagyakat generalni.
ha a konzumidióta szó faj, azt meg nem én dobtam fel
nem szeretem az embereket ilyen jelzőkkel degradalni, az emberek az aldozatok ebben a kérdésben .... de tény, hogy a reklamok altal elénkdobalt targyak utan vagyakozunk, mert azt sugalljak a reklamok, hogy mennyire boldog az az ember aki ott all a kocsi mellett pld.

amúgy ha lenne céged, és nem értesz a marketinghez, és jól működő céget szeretnél, akkor el kéne fogadni amit a marketinges szakember mond, mert: "ő ért hozza"
a vizvezetékszerelőnek se - ha nem értesz hozza- nem mondod meg hogy csinalja, de mo-n sajnos mindenki beleszól a marketingbe, az összes ügyfél, pedig nem asztaluk, hagyniuk kellene a "szakemberre" ... hiszen a szakember ezért vallal felelőséget ... a marketinges szakmeber felelősége h a cég minél több profitot termeljen ... de aztan jön az ügyfél, mert őőőőő annnyira szeretet kreatívkodniiiiiii .... ja .. azügyvédnő aztan nagyon nagy múlttal rendelkezik ebben ... meg a szallítmanyozasi vezető .... sajat maguknak okoznak kart ha bele-vau-vau .... meg szeretnek jarni forgatasra meg fotozasra, élvezik, hogy körbe vannak ugralva. sós süti, édes süti, bubis víz, ivólé, kv, sovany tejjel, két cukorral.

te is gyere még ilyen blőd pléldakkal ... ha mar valaki fegyvert fog a fejedhez és muszaj postolni ...

"A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

(#41) Atti777 válasza btprg (#38) üzenetére


Atti777
(aktív tag)

Honnan tudod, hogy ami ma haszontalan hülyeségnek tűnik, az nem lesz-e 2-3-5-10 év múlva az alapja egy olyan fejlesztésnek, ami sok ember életét könnyíti vagy menti meg?
És ki dönt el, hogy mi az, ami előrébb viszi az életminőséget?
Az autó javít az életminőségen? És az általa és miatta okozott környezetszennyezés, balesetek?
Miért nem elég a ló? Sok ezer évig jó volt.
Az okostelefon szerinted melyik kategóriába esik, és miért?
Javít az életminőségen vagy sem?

A legtöbb dolog pedig már olyan, hogy Józsi bácsi a fészerben nem tudja kidolgozni, megvalósítani > cégek foglalkoznak vele. A cégeknek pedig élniük kell valamiből.
És ha az új bizbaszból több pénz lesz mint a már 5 éve gyártott régi bizbaszból, akkor az új bizbaszt fogják árulni.
De ettől még nem kötelező megvenni, nekem például se 8k, se 4k, se semmilyen tv-m nincs.

WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

(#42) Startup


Startup
(tag)

"...hiszen úgy gondolják, hogy szándékosan került a Huawei eszközeiben számos biztonsági rés, de ezt nem sikerült kétséget kizáróan bizonyítani. Ugyanakkor elfogadható álláspont, hogy a hibák puszta jelenléte felfogható nemzetbiztonsági kockázatnak."
És azt ki vizsgálja, hogy az Intel eszközökbe szándékosan kerültek-e biztonsági rések? :U

"A fentiek következtében érkezett egy nevető harmadik: a Samsung. A vállalat nagyon gyorsan felismerte, hogy a Huawei-nek nehézségei lesznek az USA-val, és az Intelnek sem akar működni a 10 nm-es gyártási eljárása, így összeálltak a Xilinxszel, amelynek eredményeképpen már nagyüzemben támadják az 5G-piacot."
Vágom, tehát a Samsung lesz a következő, amit az USA megpróbál kigolyózni, hogy tolja előre az Intelt. Már látom is a cikkeket, amikben azt írják, hogy kiderült, dél-korea is nemzetbiztonsági kockázatot jelent. ;]

(#43) Startup válasza rii (#15) üzenetére


Startup
(tag)

Figy...

1.: Ha vezettél már adaptív LED fényszórós autót éjszaka, akkor nem mondanád, hogy a usernek nem kellenek a fejlesztések.

2.: "vígan ellene mindenki a fullhd-vel 46-80"-on, ha nem toltak volna az orruk ala a 4K-t, a 8K ..."
Végülis vígan ellene az ember barlangokban is, vadászgatva, meg barlangrajzokat festegetve, ha nem tolják a képükbe a vadállat általi halált, a járványok általi halált, az unalom általi halált... ;]

(#44) Startup válasza rii (#17) üzenetére


Startup
(tag)

CSak ha nem foglalkozol a politikával, azzal pont nekik kedvezel. Nem szabad beszállni a játékukba, de nem szabad elengedni sem az egészet. Egységes fellépés kellene ellenük, és más világ lenne.

(#45) Tüzi válasza Atti777 (#41) üzenetére


Tüzi
(addikt)

onnan, hogy nem szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény...
a lóról autóra áttérés (azaz a lábról a kerékre) meglehetősen nagy lépés.
de az önvezető autó egyrészt egy zsákutca, ahogy az akksis autó is (jelenlegi állapot szerint, de szerintem utána is, hiába lesz solid state akksi)... majd ha fúziós erőművek adják a döntő részét az áramtermelésnek, akkor oké... addig felejtős, de ezt már sokan kiszámolták.
és a legjobb, hogy mire csak a magyar pályákat (amik 2%-a a haza úthálózatnak) lefedik 5g-vel az autóvezetéshez, addigra kipusztul az emberiség.

de amúgy én nem szeretnék olyan autót, amiben a gyártó fogja magát, és távkapcsal kikapcsolhat funkciókat, mert olyan kedve van:
[link]
márpedig ne legyen kétséged, az összes önvezető szar rá lesz kapcsolva a cégre...

Deee... 1,6 millió dollárért, mi is lehetünk hősök. Három napig.

(#46) Startup válasza dokanin (#25) üzenetére


Startup
(tag)

Azt szerintem senki nem mondta, hogy csak ott tud közlekedni, ahol 5g van, csak erősen segít neki a közlekedésben az 5g hálózat. Csúnya is lenne, ha fel akarnál menni a hegyekbe, vagy egy völgybe, vagy egy alagútba, és megállna az autó.

(#47) Startup válasza btprg (#38) üzenetére


Startup
(tag)

A baj csak az az érveléseddel, hogy van, ahol hasznos a 4K, 8K pl. egy mikroszkópos műtétnél, és akkor csak egy példát mondtam. Viszont mivel pénzgazdaság van, a cégek olyat fejlesztenek, amiből pénzük van. Lehet, hogy otthon nem veszed észre a különbséget FullHD, meg 4K között, de a 4K-t, amire mint korábban írtam, szükség lehet, nem az orvostudomány miatt fejlesztik, hanem az otthoni user miatt, mert abból van a pénz.

(#48) Atti777 válasza rii (#40) üzenetére


Atti777
(aktív tag)

Az csak egy példa volt, mert nagyjából minden fejlesztést mesterségesen generáltnak tartasz.
Meddig kell visszamenni szerinted, hogy ne mesterségesen generált igényekről, hanem valódi szükségleteket kielégítő dolgokról legyen szó?

Egyébként nem érzem sértve magam, nem rohanok a boltba megvenni a legújabb izét, mert a tegnapi izé már olyan ciki mióta kijött az új.
Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az ami, szerinted mesterséges igény és mi a valós igény?
És miért? Hogyan tudod megkülönböztetni a kettőt?

WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

(#49) Startup válasza Tüzi (#45) üzenetére


Startup
(tag)

"onnan, hogy nem szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény..."
Neked.

(#50) Atti777 válasza Tüzi (#45) üzenetére


Atti777
(aktív tag)

Kezdetben az autók nem voltak gyorsabbak egy lónál, de sokkal-sokkal problémásabbak.
Semmi szignifikáns fejlődés, csak parasztvakító neonfény.
Most pedig azt mondod, hogy ez egy nagy lépés volt.
Akkor hogy is van ez most?
(a kerekekre már nagyon sokkal az autó előtt áttértek)

WoT: Atti77 * ExHWSW nick: Atti, reg: 2001. feb. * Clio II '05 1.4 16V

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.