Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ez tényleg egész jó, ennyiért megbékél az ember a kompromiszumokkal.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
Hát figyelj. Nekem egy viszonylag régi autóm van, nem olyan jó a zajszigetelés, tök mindegy a zene minősége, mert a hangszórók sem egy BOSE szett.. Oda nem tök mindegy, hogy azért szara a zene mert a hangfal rossz, vagy mert a fej? Legalább van BT, lehet kihangosítani, mindezt kvázi fillérekért.
Nekem ez kicsit olyan, hogy ez mellesleg zenét is tud lejátszani, nem igazi zenefej.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
Nekünk az első kocsinkból egy kb 2000 Ft-os tré kinézetű fejet loptak el. Kazettásat Természetesen betörték hozzá az ablakot, a cucc értéke 2000 Ft, okozott kár 20 körül.
De egyik ismerőmnek egy 200 Ft-os auchanos napszemüveg miatt nyomták fel a kocsit barbár módon, az egész ajtót szétfeszegették, berugdalták, majd amikor nem ment akkor betörte az ablakot.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
nemlehet
őstag
Ültem a német főnök S mercijében tényleg remekül szól a zene, de attól még ugyan úgy az út felét telefonálással tölti, amikor nyomja neki autópályán 200 felett akkor merci ide vagy oda, a szélzaj ugyan úgy jelen van. Jah meg az autóban beszélgetni is szoktak amikor amúgy is le van tekerve a zene.
Én megértem, ha valakinek ez fontos, de azért látni kell, hogy az autósok 95%-nak a valami szóljon és lehessen minél kevesebb macerával kiröffenteni a kisgrofót az igénye. Innentől ez a termék meg tök funkcionális, az, hogy a hangminősége nem a legjobb kit érdekel? Sokra mennék egy profi cuccal ha csak CD-t játszik le, mert pl egy CD-m sincs. De a hangminősége nagyon jó, de ugyan úgy a Class FM-t lehet fogni recsegősen az autópályán...
Szóval az egy tök érthető szempont, hogy NEKED (most nem kifejezetten hozzád beszélek) nem felel meg, de anblokk kijelenteni, hogy ez szar, mert 2x ennyiért mennyivel jobbat lehet venni kissé foteltudós, arrogáns hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest