- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
XBMC nélkül is lehet videót lejátszani rajta. Előbb utóbb lesz erre is, de nem hinném, hogy a pi-k erre lennének valók, legfeljeb erre próbljátok használni, több kevesebb sikerrel.
Ezzel egyébként nincs baj, csak pont arra,amire kitalálták, alig használja valaki. Tele van IO portokkal, hardveresen erős, amatör elektronikai feladatokra kivállóan alkalmas. Ha mindent megveszel hozzá, ami a médiához kell (vinyó, nagyobb táp, USB gub stb), akkor drágább, mint egy tablet, ami mindent simán lehátszik...
De ilyen a világ, az embereknek szórakozás kell, csak ezért terjedtek el az "okos" cuccok. A hobbim az elektronika és a programozás, kocka vagyok, sokan csodálkozva kérdezik, nincs okos telefonod és tábla géped? Nincs. Én meg azt kérdezem csodálkozva, hogy egy Rpi-t médiacenternek akartok használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 2042
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest