Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még nagyon új vagyok benne, elég is lesz nekem az alappal szenvedni.
Még egyetlen karrier módban végigvitt pályáért sem kaptam xp-t.
Általában a vészfékhuzogatás szívat.
Nagyon zavar hogy a játék úgy veszi alapból hogy én mindent tudok,találjam ki mi a baja...
A tutorialokat végigcsináltam, de abban semmi "vészhelyzet" nem volt, ezekről semmit nem tudok.
Fogalmam sincs hogy egy alagút közepén miért kell megállnom semmi kiírás,jelzés nélkül(ha nem állok meg leáll magától).
De nyílt szinen is egymás után háromszor állt le egy londoni útvonalon.
Tetszik nagyon a játék, de ilyenkor forr az agyvízem, mert tudom hogy én vagyok hozzá hülye, de ha nem mondja el a játék hogy mit vár el tőlem, magamtól nem fogom tudni!
Nekiállok elolvasni a user manualt,hátha az részletesebb mint a tutorialok!
(azzal is mit szenvedtem mire magamtól rájöttem hogy az egyik elektromos vonat azért nem indul el mert az áramszedőjét fel kell engedni... Persze kiírás semmi, bele a mélyvízbe. Hiányolom a játékból legalább az elején a tippeket,instrukciókat. Ez azért elég alap minden másik játékban, hogy végigvezet az elején, még néha sokkal jobban szájbarágósabban is mint kellene. Ez sajnos a másik véglet!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest