Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
tomic
addikt
válasz Apone33 #2603 üzenetére
Ph-s tesztek alatt volt mikor 400w körülire ugrott fel egy pillanatra a fogyasztás ha jól emlékszem .
De nekem is megfordult már a fejemben ,hogy veszek egy fogyi mérőt. De nem tudom ezek mennyire hitelesek.
Gelidet vettem rá mert én sehogy nem bírom elviselni a ha hangos a venti. Előlapi venti szabályzóra van rákötve , és az van teljesen letekerve.
Amúgy afterburnert használok fesz csökkentésére, ill óra jel emelésérhez.[ Szerkesztve ]
-
-
lizRRR
őstag
válasz Apone33 #2768 üzenetére
"pl 5770 vaporoknál a ez első revesek mind memó hibásak voltak van ismerősöm akinek már a 4. van gariztatásból... "
A bíztos ,h ramhiba? nálam ramhibának tünő dolgok jelentkeztek 3 vga csere volt mindegyiknél ugyan az volt.. De mondom ez nem igaz.. Uj bolti.. szal.. elvittem szervízbe... aztán ki derült ,h a Memóra volt szar.
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
ffodi
veterán
válasz Apone33 #13980 üzenetére
Nem tudom van -e újabb RBE, mint a v1.28, de ha nincs, akkor abban ha 1-2 dolog kivételével módosítasz valamit (ha jól emlékszem ebbe beleértendő a ventivezérlés is), és ráflasheled a vga-ra, akkor nem fog indulni a win. DOS-ból kell életre keltened a vga-t.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz Apone33 #13986 üzenetére
Csinálsz egy bootolható pendrive-ot. Ha megvan, felmásolod rá az eredeti BIOS-t (ha nincs meg, akkor itt megtalálod), illetve az atiflasht. Bootolsz a pendrive-ról, és beflasheled az eredeti BIOS-t. Röviden ennyi.
Flashelés atiflash-sel:
atiflash -f -p "a bios neve kiterjesztéssel együtt"
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
hakkan
tag
válasz Apone33 #17661 üzenetére
Hát most nem igazán de majd esetleg holnap. Egyébként csökkentett módban megnéztem és azt írta amikor frissítettem volna driverét CD-ről hogy nem kompatibilis a Windows verziómmal. Hogylehet az hogy 64bites Win7 re szedem a drivert és nem jó
[ Szerkesztve ]
Amiből befőttet, abból pálinkát is!
-
mpierre
veterán
válasz Apone33 #17709 üzenetére
Valóban akad olyan, ami elég régóta megy shader unlockolva és tuningolva.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
lacam71
tag
válasz Apone33 #17718 üzenetére
Vissza keresve a "régi" angol...német.. blogokat rewiev-ekt mindenki milyen boldog volt, hogy a ref 6950-ből lehet "ingyen" csinálni 6970-et, .....az AMD mérnökei meg milyen "h** hogy nem vették észre!"...ja tudták ők már akkor is, hogy a későbbi 6950-es kártyák már hullani fognak a 6970-es mod-tól mint a tyúkok a H2N1-től.
-
tgulyas
senior tag
válasz Apone33 #17733 üzenetére
alapon van a grafika , nem állítottam rajta , ano a BF3 is ilyen volt de ott fel vetem a venti 70% -ra és ment minden szaggatás nélkül . De most raktam fel a Serious Sam 3 semmit nem állítottam del kezdtem a játékot és pár perc múlva nagy szaggatás jött .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
tgulyas
senior tag
válasz Apone33 #17735 üzenetére
nem próbáltam másik drivert 12.3 van fent , de biztos van valami gond a rend szerel csak nem tudok rá jönni . Mert ha csak 25 % megy a venti és beteszek egy videót kis idő után az is el kezd szagatni . Ha emelek a venti fordulatán a kor már jó .
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest