Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
Locutus
veterán
Jah, én is ezért hajlok inkább az erősebb 6950 2GB felé... csak ott egy jó hűtéső TFIII-as már 70 rugó... DirectCU II olcsóbb, de az meg túl nagy darab... a többi meg hangos... (nekem)
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Landon
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Én úgyhallottam hogy halk, de most nemtudom TF2 vagy 3 volt, szerintem még mindíg hatékonyabb mint a másik 2 gyártóé, bár igaz ami igaz kicsit nagyobb kavarókat is pakolhattak volna rá...
Szerk: akinek az kell hogy kifújja a házból azmeg vegyen referenciát szvsz.[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Szerintem olvasgass utána mielött hülyeségeket írsz!
Mi az hogy jól optimalizált?
Hasonlítsd össze a metro2033-at és a dirt 3-at optimalizálás terén...
Amúgy én leírtam az FPS számomat ez csak nem off, a karik teljesítményéről beszéltünkTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Bati0501
őstag
Köszi szépen.
Akkor ezek szerint belefér,még talán akkor is ha van +1,xxx cm(?).Ja,még annyit,h azt jól tudom,h az 1GB-s verziójú tökéletesen elég Full HD-ig?A 2 gigás a magasabb felbontáshoz és a moddoláshoz kell.
Tehát nem lesz több fps full hd-ben +1 gigával.?[ Szerkesztve ]
-
Csak mondjuk alapjáraton nem kell, hogy felpörgesse nekem ennyire a ventit amikor böngészek. Most 44 helyett 52 fok nem fogja a kártyát hazavágni és 20%-on nem problémás a hangja, játék alatt meg úgy sem hallom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
persze majd cserélem csak most nincs 15K-m már erre majd talán jövő hónapban, bár Judas Priest koncert meg 1-2 dolog elviszi a pénzem. Addig meg amikor nem játszom átállítom integráltra a gépet
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tudom, hogy ennyibe kerül csak most már nincs rá keret. Elviszi az albérlet meg a hitel a fizum több mint felét. Nagyjából 20-30ezer forintom marad havonta kicsit magamra és a Judas Priest koncert jegy önmagában 13.000 forint lesz
-
Pug
veterán
Az rendelés előtt érdemes megkérdezni, hogy jár-e hozzá a VR001-es mem és vrm hűtő kitt (szinte biztos, hogy nem), mert ha nem akkor azt külön kell beszerezni és az biza igen nagy macera (nekem nem sikerült külön vadásznom, PC Gearnél lett volna papíron, de hozni min 2 hónapig nem tudtak, így lett helyette a Shaman
-
Mivel nem áll módomban letesztelni ezért csak a teszteknek hihetek és eszerint igen. Mondjuk egy jó 14cm-es venti halkabban, kisebb fordulaton képes annyi levegőt megmozgatni mint a 3kisebb. Mondjuk ebben sajnos nincs másik hűtő csak a gyári az 580-on de ahhoz képest is nagyon durva a különbség.
-
Pug
veterán
Nem , a 6970 van kb egálban a 480-nal, (vagyis a moddolt 6950 szintén egálban van vele)
A váltás oka, egyrészt kíváncsiság, másrészt rohadt olcsón jutottam hozzá egy 480-ashoz, szóval marad egy kis plusz pénzem az üzletből, meg nem tudok megülni a seggemen, leginkább ezért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest