Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerpop_27
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, h milyen fejhallgatót tudok használni ps3-hoz? (pl.: Logitech G35?)
-
Gerpop_27
tag
Sziasztok!
Vki letudná nekem írni (mien cuccok kellenek hozzá, lehetőleg példákkal), h h lehet összekötni egy fejhallgatót a ps3-al? (Roccat Kave fejhallgatóról v vmi hasonlóról lenne szó)
Előre is köszönöm
-
Gerpop_27
tag
Üdv!
Tudna vki ajánlani egy megfelelő erősítőt (nem horribilis áron 20-30k vagy alatta ) ps3-hoz? 5.1-es fejhallgatót (működik az olyan ps3-al, aminek az áramellátását egy usb dugasszal kell biztosítani?(tehát 5 dugasza van-3 hang 1 mic és egy usb)), később majd 5.1-es hangfalat szeretnék majd rákötni.
Előre is köszönöm
-
Gerpop_27
tag
válasz AXisBOLD #10167 üzenetére
Milyen típusok? A fejhallgató Roocat Kave ( ha ez jó), erősítőt meg egyet sem ismerek, azért kértem segítséget, h vki linkeljen egy számomra megfelelő 20-30k-s erősítőt(ha van ilyen). Ugyanazok a dugaszai vannak az 5.1-es fejhallgatónak, mint az 5.1-es hangfalszettnek vagy nem így gondoltad?
[ Szerkesztve ]
-
Gerpop_27
tag
válasz AXisBOLD #10170 üzenetére
Akkor min küldik tovább és mien fülessel lehet használni a ps3-at erősítővel? Mivel nekem csak egy BenqE2200HD monitorom van, amiben elég gyatra a hangszóró, kínszenvedés lesz játszani
Jah és a fejhallgatód ami van az naon jó? Mert ha az akkor olyat veszek, 8k-val olcsóbb[ Szerkesztve ]
-
Gerpop_27
tag
válasz AXisBOLD #10173 üzenetére
De a hangfalaknak is ugyanolyan csatija van mint a fejhallgatónak, nem? Vagy nincs kisebb erősítő? Mert én csak egy fejhallgatót dugnék rá és eléggé pazarlásnak tűnik a többi 20-at üresen hagyni Ilyenre miért nem gondol a sony? 3,5-ös 5.1 to optikai átalakító És ha ilyet vennék? Vagy vmi komolyabb sztereo fülest? Ezt egyszerűbben meg lehetne csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Gerpop_27
tag
Most egy sony fülhallgatót használok Tök jó, amerikából kaptam. Agybadugós, de foggalmam sincs mi a pontos megnevezése.
AXisBOLD
Hát legelőször Sennheiser HD555-ön és AKG K530-on gondolkoztam, de sennheisert seholsem lehet kapni AKG meg nemtom. A stereo füleshez mien erősítő kellene?(pliz linkelj vmi példát) -
Gerpop_27
tag
-
Gerpop_27
tag
Nekem is olyan monitorom van Ma rendeltem meg a ps3-am, szal remélem nemsokára meglesz.
A hangszórók vérszegények, nincs semmi basszus. Én majd stereo fejhallgatóval fogom használni, vmien átalakítóval egyből a ps3-ba fogom dugni Remélem rendesen fog majd szólni Szal én egy olyan kábelt ajánlanék és egy bármien hanggeneráló sztereó eszközt , ha nem akarsz többet kiadni érte, ha igen akko erősítő. ha majd meglesz akkor majd leírom a tapasztalataimat -
Gerpop_27
tag
na ma végre megérkezett a ps3, ahogy ígérték Hát naon boldog vagyok pcx-en vettem 51900Ft-ért, használt, de ez egyáltalán nem látszik rajta Olyan mint az új. 2 joyt is melléraktak amik szintén kifogástalanok Most már csak a fejhallgatón kell agyalnom, h h s mint legyen.(HD555 nekem drága 30k-ért.)
Meg amúgy haverom amikor vette az x-530-as hangfalszettjét, akkor kapott hozzá vmi átalakítót ami átnyomja a 2 RCA-t 3db 3.5-ös jackbe és elmondása szerint tökéletes az 5.1-es térhangzás Ez működne 5.1-es fejhallgatóval is? -
-
Gerpop_27
tag
Hát ez a Little Big Planet naon ott van a szeren Főleg multiban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?