Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz bmw528 #38403 üzenetére
" Van egy szarul megírt fifa 13 ami valakinél jól működik valakinél szarakodik.. "
Az nem a program írási hibája ha valakinél szaggat,hanem inkább a net kapcsolattal van a gond.
Már nagyon régóta fifázok és igen voltak gondok az online játékkal (fifa13 ról beszélek) még a játék megjelenését követően lefagyások-akadások, de ezeket javították pár frissítéssel.
Olyan valóban létezik de ez nem a fejlesztők hibája ha pl ketten játszunk és nálam akadozik a net akkor bizony annak Te is érzed a hatását. -
-
AlphaZulu
csendes tag
válasz bmw528 #44159 üzenetére
Én digi kábeles vagyok.
Nekem a wifi-vel volt bénázásom anno és LAN-ra váltottam.
Ott sem volt minden frankó és akkor váltottam szolgáltatót.
Nekem a felöltési sebességgel volt a baj 10/2-es volt a régi szolgáltatónál a netem."My finger is on the button" - Chemical bros.
-
Brian_GT
őstag
válasz bmw528 #44176 üzenetére
Hát ha nincs Digi akkor még talán egész jó szolgáltatónál vagy, ha már a rosszabikokból kell választanod. UPC-ről mindent hallottam csak jót nem. Haveromnak az volt, esténként coop partyztunk heti többször és vmi mindig volt vele.
Amúgy kis jóság, hogy tudod valszeg nem te vagy a ludas, mert mikor aláírsz egy ilyen netes szerződést, megkapod mit reklamálhatsz ha x x le/feltöltési sebesség nincs meg. megvan stb.
Ez olyan nevetségesen kicsi érték amit megadnak, hogy ez tuti megvan neked, csak az mindenre jó csak nem netezésre Ergó, nem tehetsz semmitHála égnek diginek is van ilyen szabályzata, mint mindegyiknek ismétlem, csak ők be is tartják, vagy hogy mondja, fölösleges mert úgy is állandóan megvan amit kértél sebességet. Ilyen lenne a tvjük is nem is váltottam volna.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz bmw528 #44178 üzenetére
Én nem igazán ismerem a T-home-UPC-Digi trión kívül mik vanak, mert életem során e 3 körül járkáltam én is, de amióta van digi net, azóta netben csak azt. Amióta meg tudom tvben is csak digi-upc vagy t-home most már.
Meg nem is hiszem nagyon jó ezeken kivül ilyen kisebb garázs szolgáltatóknál nézni dolgokat.
Próbáld meg ha tudod akár a UPC-t, most ahol laksz nálad lehet okés..haverom vmi 5 körül fizetett vmi 50/10 körüliért. Az annyira még talán nem vészes. Sebességben biztos jobb csomagok vannak a UPC-nél mondjuk, mint a T-nél ez biztos. MInd árban, mind sebességben.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
raziel01
veterán
válasz bmw528 #44184 üzenetére
A sebesség biztos elég. A pinged sem tűnik magasnak. Szerintem a szerverrel lehet gond.
Tessék, másnál is van ilyen hiba
A játék a hibás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bmw528 #44196 üzenetére
Itt már elő is rendelhető : Pre Order PS4 Out in 170 days on: 29/11/2013*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest