Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Én most vettem 500as Super slimet és meg vagyok elégedve vele. Régebben xboxom volt, és a speedlinkes kontrollerem is xboxstyyle volt, de elsőre ráállt a kezem a kontrollerre, nekem Bejött
amúgy a psn id: maxwolf009 , És ez a Rockstar socialclubos nevem is.
Amúgy azt mondták hogy UK accountot érdemes létrehozni, mert több tartalom van storeban. Igaz ez? Am már mindegy mert uk-os csak kérdem[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
A SS-ekről már kevésbé jókat olvastam, de azok meg rendes garival vannak.
Gondolom azt is észrevetted, hogy főleg azok fikázzák, akiknek nem is ilyen típusú gépük van. Akiknek meg ilyen van, csak csendben örülnek, hogy rendben működik a konzol, teszi a dolgát. Szóval messzemenő következtetést nem érdemes levonni csupán a hozzászólások alapján. -
MasterMark
titán
-
Bogyi007
veterán
Megveszed a fél év garisat, esetleg eladod a Moveos pakkot mellőle s akár a Gt5-öt is s akkor már szinte a vinyó ára is megvan hozzá...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest