Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz RPka91 #65375 üzenetére
BlazBlue: Chronophantasma
Guilty Gear Xrd -SIGN-Tales of Xillia 1-2-nek is van 2 playeres módja csata alatt. Kis közös jRPG-zés.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bogyi007
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz RPka91 #65375 üzenetére
LBP 1-2-3, Rayman Origins/Legend, LEGO játékok, esetleg Trine vagy Portal 2.
Én ezeket mind az asszonnyal játszottam/játszomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
A`rpi
addikt
válasz RPka91 #74632 üzenetére
"Sziasztok!
Egy olyan problémám akadt, hogy megvettem a GTAV-öt, minden szépen is alakult az első FIB-s küldetésig,
elkezdett fagyni, sokadikra nagynehez megtudtam csinálni, pár küldetésik jó is volt, viszont azóta fagy, nem tölt be a küldetéseknél, néha elmegy a rádió, odaérek a helyszínre, nem tölti be a párbeszédeket, vagy egyszerűen csak a fekete kép, jobb alsó sarokban a töltés jel, nem tudom előhozni a telefont, vagy szimplán csak lefagy.(amikor a kórházban voltunk) Ez mitől lehet?
Noha a gép cirka 2 éves, nem volt nagyon használva, sőt.. talán ha összesen ment 20-30, maximum 40 órát. "
Telepítsd újra a játékot. Esetleg próbálkozz korábbi játékállás betöltésével.
-
RangerFox
veterán
válasz RPka91 #74637 üzenetére
Az összes játékom közül a Diablo 3-at piszkálta folyamatosan a meghajtó, állandóan hangokat adott ki, azt hittem a konzollal van a baj, de kiderült hogy a játék ilyen. Szerintem a Gta-val a lemezzel van a gond, nekem is lemezesen van meg és nincsen semmi baja, nem jelentkeznek olyan gondok mint neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest