Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Én például azért vettem ps-t mert nem lehet másolni a játékokat és így újból elkezdtem játszani is. Amikor eladtam a ps2-t és írtam össze a játékokat amiket adtam hozzá,találtam olyat amit be se raktam a gépbe. Csak gyűlt és gyűlt és vettem meg írtam és azt se tudtam némelyikről hogy miről szól. Lehet hogy egy tök jó game lett volna de olyan gyorsan jöttek az újak hogy bele sem kezdtem egyikbe másikba. Most ha megveszem végigjátszom ha nem megy újból megpróbálom. És megint elkezdtem élvezni a játékot. De ha ezt is elkezdik chippelni valszeg eladom mert úgy sem fogom kibírni,hogy ne kezdjek bele újra a régi nótába. Ennyi.
-
tag.IV
csendes tag
Egy kérdés van, amit el kell döntened. Single Playerben akarsz játszani, vagy esetleg szeretnél-e multizni.
PS3:
+ BD filmek lejátszása
+ Nem hibásodik meg olyan gyakran
+ Gyönyörű maga a konzol
+ PlayStation Home
+ PlayStation Store
+ Nem kell fizetni a netes játékért...- Drágább, mint a Kekszbox
- Még soványabb játékkínálat, de ez biztos a következő félévben változni fog
- Nem lehet rá játékokat írni, tehát még nincs feltörve. (Vannak már játékok 4 ezer magyar forintért is)
- Esztétika: kicsit porosodik
- Valakinek hátrány, hogy nem rezeg a kontroller...(Biztos vannak még előnyei és hátrányai, de kapásból ennyi jött le.)
Kekszről nem tudok véleményt írni, azt tudom, hogy ott lehet warezolni, csak az azzal jár, hogy nem játszhatsz neten.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
na ok, csak tudod, minél jobban el tudod dönteni, hogy melyik gépre van több játék,
ami érdekel (megjelent, vagy majd megjelenő), annál kevesebbszer ér bosszúság,
mikor pont a másikra jön ki valami, amivel szívesen játszanál. nyilván ez elkerülhetetlen, kivéve, ha veszel mindkettőből egyet, vagy ha totálisan elhatárolódsz valamelyik gép játékkínálatától (én ezt próbálom megvalósítani a Wiivel, de még így is van vagy 5 játék,
ami marhára izgatja a fantáziám )[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?