Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10498 üzenetére
Én benne vagyok
Ha a lóvém is ugy alakul. -
MrPG8
aktív tag
Ha ennyire félsz, akkor semmilyen elektronikai terméket ne vegyél ami meg megvan, még véletlenül se kapcsoljad be!
De most ezt komolyan nem értem. Most az miért jobb, hogy ott porosodik, mint hogyha használnád? Most így kb ugyanúgy van használva, mintha YLoD-es lenne.
Szerintem akkor a számítógépedet is add el gyorsan, mert lehet következő bekapcsolásnál elszáll az alaplapod! -
Paarthurnax
senior tag
Ne sértődj meg, de ekkora marhaságot... Az eladott gépek 0,5%-t érinti ez a hiba. A többi 27 millió meg megy. Ez is csak egy számítógép és mint tudjuk gyártási és anyaghibák előfordulnak. A remegés helyett inkább játszál egy kicsit, az jót tesz. ...vagy ezen túl ne nézd a TV-t meg ne használd a mikrót, mert az is meghalhat. Hogy emberek milyen dolgok miatt tudnak idegeskedni és saját magukat stresszelni azon mindig meglepődök...
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
kisJack
aktív tag
Nem nagyon fogom használni, mert ahogy láttam a ylod hibát a youtubon be se merem kapcsolni komolyan félek én is.
Mintha a South Parkot nézném, lol! Megnevettettél korán reggel.
Amúgy no offense, csak nyugi, használd egészséggel!wrathchild: Tekergesd egy kicsit, jónak kell lennie, én is szeretem a mély hangokat de nem panaszkodom, sztem elég jól szól. Az eq-t hiányoltam a ps-ből egyedül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest