Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PepeDon

tag

válasz msgt.fubar #2576 üzenetére

Van rá két elméltem, és majd az egyikhez keresek is 3-4 embert a megvalósításhoz (csak előtte végzek 1-2 magán tesztet :) ).
    Az első:
    Mindenki észrevette, hogy dupla szélárnyékban, hogy lehet repeszteni. A felállás a következő lenne. mind az öt ember szépen vonatozva kerülgetik egymás, de nem össze vissza, hanem rendszerben. A legutolsó elkezd előzni, mikor elmegy az utolsó előtti mellett (aki már akkor lényegében az utolsó :D ), akkor az is kivág utánna, így egy 3-as és egy 2-es vonat halad egymás mellett. Az utolsó mikor beéri az elsőt, beáll a boly elejére, az utánna következő megint elé, és így szépen 'körbe -körbe' jár az elsőség. Az egész menet a fehér szaggatott vonalon menne, a kanyrban egyenesben pedig a felmellett. Ha sikerülne egy 190-195Mph átlagot menni, szerintem meglenne. Ehhez kellene majd 3-4 ember (5 biztos elég).
    A másik lehetőség, hogy a kocsik pont olyan sebességgel mennek, hogy szélárnyékban vannak. Az egész pályán (tehát igencsak 20emberes móka lenne) szépen elosztva. A 20.ember meg mint a szöcske előzné mindet szélárnyékból szélárnyékba. A második eléggé 'hibbant' ötlet, de talán egy kis gyakorlással ez is megoldható lenne.
    Az első ötletet unokaöcsémmel próbaképp 2 kipróbáltuk. 56.0 volt a legjobb kör, lehet akkor is csak egy kicsi speedbug segített, bár csak kb 500méterre lakik :) .
    A második:
    Egyszerű túlcsordulás. Tehát az óra biztos nem számol végtelenig, hanem egy idő után 'átfordul' kezdi megint nulláról. Tehát első kör végén a cél előtt megáll és megvárja míg lenullázodik az óra, majd áthajt. Persze akkor lehet, hogy 0:01 köridő lenne. A másik mikor fordul át az óra (ha átfordul). 99-nél, 999-nél,vagy 9999-nél, .....? Kicsit macerás addig nézni a monitort :) .
    Szerk:
    B-road idő nagyon érdekes 49 másodperc Wizz-el :D

• Dr. Romano

veterán

válasz msgt.fubar #2576 üzenetére

Szerintem sehogy :D

-=ZS=-
    Kár a döntő miatt... :( tényleg a döglött kutyája miatt maradt el? lol :U :)

Új hozzászólás Aktív témák