Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz pusi1981 #26513 üzenetére
Nekem 50G20-am van és mai napig elégedett vagyok vele, nemhogy megállja a helyét, de még mindig nagyon jó TV-nek számít, ennek még nincs visszafogva a fényereje, kontrasztja. Teljesen passzív, nincs benne ventillátor, ennek ellenére is szinte épphogy langyos egész napos üzem után, több mint 2 év használat után is brutális a feketeszintje, a színei is kiválóak. Minimális foszforlag előfordul, de csak nagyon kiélezett helyzetben, ghost-ra hajlamos, ilyen szempontból csak átlagos. Médialejátszóját sosem használtam, de azon nagyon korlátozott is, ilyen szempontból elmarad a mai modellektől - amelyek egyéként szintén nem igazán használhatók, ha makulátlan lejátszást szeretnél. Conax-modullal használom DVB-C protokollal, tökéletesek a HD-adások is. Csatlakozókból igencsak felszerelt: már 4 HDMI-vel, 2 USB-vel, csomó ki- és bemenettel szerelt modell. Szóval a TV hozza a G-szériától megszokott minőséget, ma viszont már nem kapható, használtban csak akkor vegyél ilyet, ha kellően jó áron adják és mondjuk anno 5 év garikiterjesztést kértek rá, mert akkor még jó eséllyel 3 évig garanciális.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz pusi1981 #26515 üzenetére
Egy 42G20-at? Hát, nehéz kérdés. Az 5 éves garira való tekintettel szerintem olyan 160 eFt reálisan elkérhető érte, ha hibátlan és megkímélt. A 42UT50 kapható meg 165 eFt-ból az alap 2 éves garanciával, kiterjesztettel már az is 180 eFt fölé menne árban, ugyanakkor a G20 sok szempontból komolyabb TV.
Csak akkor cserélj, ha az 50"-osra is 5 év gari van, mert egyébként maximum pár hét lehet hátra a garijából!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz pusi1981 #26517 üzenetére
Háát, nem biztos, hogy így váltanék! A képméretbeli növekedés pozitívum lenne, meg kapnál egy jobban használható (de komoly mozizásra még mindig használhatatlan) médialejátszót, de cserébe ugrana a NeoPDP paneled, a tükröződésgátló bevonatod, a brutális fényerőtartalékod és színhűséged, egy csomó csatlakozód, a HDD-rögzítési lehetőséged, stb. Alapvetően 205 eFt-ot bőven megér az 50UT50, de G20-at nem cserélnék rá, még ha nagyobb is az UT50!
mayday00: mondd, megtanultál olvasni is? Hirtelen nagyon elkezdtél érteni a TV-khez, ráadásul úgy osztasz le, hogy nekem G20 figyel a falamon, tehát némi fogalmam van róla. Leírtam, miért annyi, amennyi: egyrészt az UT50 minden csak nem jobb TV a G20-nál. Attól nem jobb, hogy újabb, ez súkyos tévedés! Ezen felül ahhoz, hogy 5 év garit kapj a 42UT50-re, ahhoz nem 165 ezrest kell kipakolnod, hanem inkább 190 eFt-ot és ne legyen érv, hogy az tud 3D-t, mert ennyiből egyrészt még szemüveg sem jár hozzá, másrészt meg még mindig csak 42"-ról beszélünk, aminél ugye a 3D megléte erősen megkérdőjelezhető.
Hol írtam olyat, hogy az a legjobb, ami nekem van, okoska?! Pontosan leírtam azt is, hogy miben gyengébb, mint a mai modellek! Ellenben az, hogy te egybemosod a felső kategória alját az abszolút belépőszinttel, az ugye rendben van? Gratulálok a szakmaiságodhoz!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ispy
veterán
válasz pusi1981 #38589 üzenetére
Én is 3,5-ről nézem az 50''-os ST-t és hát elférne még pont az 55 (csak az már árban húzós).
De azért így sem vagyok szomorú
(#38591) Thaddeuss
Szerintem a panashopban vegyed, mert csak pár száz forinttal drágább, mint az aquában, viszont most adnak 1 év plusz gyári garanciát rá.
Ha meg tudod várni az ST-t, akkor az biztosan egy jobb készülék lesz filmezés tekintetében, de mintha olvastam volna, hogy az input lagja viszont rosszabb, mint az előd ST-é, nem tudom ez UT50 ebben hogyan áll.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
mandju
senior tag
válasz pusi1981 #38599 üzenetére
Nekem ugyanez a dilemmám... 42g30 helyett 50", vagy a tv mellé egy használt 720-as vagy 1080p-s használt vetitő...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
BBéci
legenda
válasz pusi1981 #38605 üzenetére
Az 50 colos tévék ideális nézési távolsága, full HD filmekhez, kb. 2 méter!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz pusi1981 #38610 üzenetére
Hát, pedig a 65ST50-et bizony 500 eFt-ból hazavihetted volna 2 hónappal ezelőtt. Annyiból pedig újonnan sehol nem kapsz olyan projektort, ami csak a közelébe érne a képének. Ráadásul az 500 eFt már mindennek nevezhető, csak sokak nem egy olyan szintű 65"-os plazmáért, mint az ST50. Abszolút nem kell hozzá milliomos fiának lenni. Pár éve még a 42"-os fullHD-ket nyomták ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest