Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Az állítás az volt hogy a PC nem váltja ki a PS-t. Mivel minden játék mindkettőre megjelenik, ezáltal igen is kiváltja a konzolt. Ennyi. Most hogy ez kinek jó, azt nem én fogom eldönteni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kwzatz
őstag
"Hátpersze... mert a "hype" semmit nem ad az érzéshez vagy hogy mások is pont akkor tolják, hogy megbeszéled velük az élményeket, stb, stb."
Semmit. Soha nem értettem ezt, hogy miért ad valakinek ez bármit egy single-playernél, de biztos a személyiségemből ered, hogy engem rohadtul nem érdekel. Ha valami tetszett (tök mindegy, mikor jött ki), testvéreknek, haveroknak esetleg ajánlom, meg én is meghallgatom más ajánlását, de ennyi. Nyilván ilyen 5-10 évnél már lehetnek különbségek technikai oldalon, amik máshogy csapódnak le, mint megjelenéskor, de 2-3 évnél? Semmi. (bár utóbbi időben, mikor vannak 2015-ös játékok is, amik jobban néznek mint új AAA-k vagy 20 évesek, amikben jobb az AI/fizika, még ez az 5-10 év sem univerzális technikai oldalról sem )
Gondolom olyanoknál jobban jelen van, akik folyamatosan "tartozni akarnak" valami csoporthoz, mert ez tölt ki náluk egyfajta űrt. Lásd még különböző zenészek, sztárok rajongói, akik visítanak, sírnak a koncerteken, emberek, akiknek a focicsapatuk és szurkolói mivoltuk adja az egyéniségük 90%-át, vagy akik egy politikai párttal teszik egyenlővé a személyiségüket. Értem én ezt, hogy ez nagyon sokaknál így van, nincs ezzel gond, de közel sem mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
F-ECT$
titán
A hype és a tömeg fontos lehet egy multinál, de szerintem egy single címnél kevésbé. Azt se gondolom, hogy az összes haverod mindig egyszerre játszik a legfrissebb címekkel. Persze, a fórumon már nem lesz akkora impactja egy pár éves játéknak, de ott meg el lehet olvasni a régi hozzászólásokat, ha ez fontos.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Linux kezdőknek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest