Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Mindenhol nagyon szűken számoltam, mert az sem ember aki 20 ért vesz tápot egy ilyen gép alá meg 30 ért alaplapot stb.. Lényeg az, hogy simán mondhatjuk, hogy 2.5x - 3x annyiba fájt minimum.
Cserébe +20% natív felbontás és high helyett "ultra" preset, ami nem egy óriási különbséget eredményez.[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Nem akarok nagyon beleszólni,de nem szeretem mikor a konzolokhoz alapból hozzászámoljuk a tv-t is.Ez hülyeség!
A pc-vel se kapsz együtt monitort és a konzolhoz se fogsz soha hd tv-t kapni.Igenis kell számolni a tv-vel is,mert lehet nem mindenki akarja a tv-n a te játékodat nézegetni.
Nem akarok flamelni,csak ez azért így korrekt szerintem.Walking Dead
-
bandi0000
nagyúr
kösz, majd átolvasom, akkor viszont asszem az lesz, hogy előrendelem csak félek hogy nem lesz pénzem
És akkor a gép meg marad így ahogy vanAmúgy egyrészt ez igaz lehet, hogy ha nem veszem meg az előrendelői kártyát akkor csak februárban kapok PS4-et?
És tudtok valamit a kameráról hogy van e értelme? Mert 160 ért van a budle 2 kontrollerrel killzone-nal meg kamerával
Xbox One: bandymnc
-
>Deego..
senior tag
Nagyon szépen köszönöm.
Még egy kérdésem lenne.
Ha megveszem az angol ps+ -t akkor az accban mindenképp angol címet kell megadnom?
Ha magyart adok meg nem is működik majd?
És a "nem valós" angol címért nem köpködnek majd? Mivel magyar lesz az IP." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Def26
félisten
Volr egy kósza infó Knak -ről, hogy megjelenés után pár hónappal bekerül a ps+ -ba. Nem tudom mennyire igaz, de egyébként elképzelhetőnek tartom, mert amilyen címek vannak ps3 nem lenne meglepő.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Tegla80
addikt
szia
Március óta "tesztelek" a gépemben 1et,sztem még a PS3 nál is észrevehető,h gyorsabb,(a GT5 meg különösen hasít vele.)
Nincs még meg a kultusza konzolon,így Én is sokszor megkapom,h "felesleges és hülyeség" és horror az ára,ha szóba kerül és ajánlom valakinek.(2 játék ára,sztem nem sok amúgy,mert 25e től már lehet venni ,pl 256gb-ot is . PC re ráverni 2-3kilót nem gáz,de SSD-t rakni PS be még nem elfogadott )
PS3 topic ban az 5400rpm est szokták inkább ajánlani,mert a 7200 as "jobban melegszik".
pl az összefoglalóban is így áll ott leírva.
"Háttértár:
A gép belsejében egy teljesen szabványos 2,5”-os merevlemez kapott helyet, melynek cseréjét akár magunk is elvégezhetjük (a Super Slim gép esetében szükség van egy beépítő keretre is). Javasolt 5400 RPM-es merevlemezt választani, mert a 7200 RPM-es gyorsasága nem érezhető számottevően, cserébe viszont ezek a változatok jobban melegednek, melyek mind a merevlemez, mint a gépünk élettartamát csökkenthetik. Többször felmerül az SSD-k beszerelése is, azonban magas áruk, rövidebb élettartamuk és a miatt, hogy a PS3 nem profitál belőle érezhetően, fölösleges ezek beszerelése."Én végigjártam a sort, a gyári ,majd wd7200,majd Sand...SSD és tudom azt amit tudok.(a fórum,meg elhiszi vagy sem az már mellékes )
amúgy meg kb ennyi a különbség még itt is
[link]
[link]
kíváncsi leszek,h a PS4-em mit kezd majd vele ha megkapja ,gyanítom h tetszeni fog neki isSony® & PlayStation®
-
boost
addikt
Ezt a játékcache-elést én sem értem. PL GTA5nél van az, hogy a játék felét merevlemezre telepíti, a más fele meg marad lemezen ( DVD vagy BR) azért, hogy így dupla sávszélességgel tudja kiolvasni a textúrákat. Nekem PSN változat van meg, azaz csak HDDn van az egész játék, és látványosan később tölti be a texturákat, mint egy lemezes, félig feltelepített változat. GYAKRAN van az, hogy bekocsikázok valahova, és két mp mulva megjelenik egy épület. Persze GTA5 egy extrém példa, mert extrém játék. Szóval szerintem ez a PS4es felmásolós dolog se teljes felmásolás lesz, max fél lemeznyi.
-
bandi0000
nagyúr
am igazából 40-42" kellene, szobába, smart 3d kell, 150-200k-s árat szabok meg, nem baj ha 150 hez van közelebb
Lg-t preferálom dual play stb miatt de a sami valamennyivel keskenyebb és nem kellene akkor szekrényt cserélni, lg esetén meg igen
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
krx21
nagyúr
Igen... Így néz ki ha valami simán, tökéletesen fut... Ehhez nem elég a 60fps, hanem a vertikális szinkronizáció (v-sync on) is be kell hogy kapcsolva legyen... Mivel 60Hz a képfrissítés így lesz szinkronban a kép, (minden frissítéshez, egy kép jut...)... PC-n is el lehet érni, ha bekapcsolod és persze nem megy az fps 60 alá ... Érdemes bekapcsolni, mert ilyenkor nem számol a gép 60fps fölött, felesleges is lenne, mert a 60Hz-es monitor úgysem tudja megjeleníteni, simább is lesz és még a vga sem melegszik annyira, viszont kicsit több lesz a lag...
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Szerintem ez direkt funkció De tényleg, az elején furcsa csak a lábmozgás szerintem. És ott ha megnézed elég nagy lejtőn megy felfele. Tehát olyan, mintha taposna nagy nehezen gyors kis lépésekkel felfele (mint amikor lépcsőzve fut valaki). Nekem máshol nem tűnt furcsának különösebben
-
boost
addikt
ennyire nem akartam szétoffolni a topikot, de engem a Persona4 Golden miatt érdekel. Toltam bele pár 10 órát, és fantasztikus cucc, végig akarom tolni Vitán. Meg aztán ott a PS plus elofizetésem is, végre használnám azokat a cuccokat, amiket rendszeresen bekattintok az IGC-ben. Pl Sine Mora, végigtoltam Steamen, de Vitán szivesen végigtolnám egy hosszabb úton. Vagy pl valami jó jrpg. Nem szeretek JRPG-t játszani nagyképernyo"n.
-
haddent
addikt
Szerintem normális upscale fizikai képtelenség, hisz ahogy írtad is, nem tud plussz információt hozzátenni, csak a pixelszámot tudja felskálázni, jó esetben úgy, hogy ne legyen recés, hát még ez sem sikerült itt
Ha pedig valami csodából kifolyólag lenne olyan upscale, ami plussz infóval bővíti, akkor az hamis lenne, nyilván nem pont olyan, mint amilyennek megálmodták. Ha mégis, akkor meg ott tartunk, mintha natívan azt számolnánk, nem? -
Sami22
aktív tag
Az a motor még egy Titanon is elképesztő FPS droppokat produkál. Az X1-es verzióról van fent pár videó. Nem egy alkalommal (pl. 180 fokos fordulat) szabad szemmel láthatóan csökkent a sebesség. NeoGAFon szét is lett szedve. Szóval ez a kiherélt IW valamit igencsak elcseszerintett.
[ Szerkesztve ]
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
-
Sami22
aktív tag
Egyszer úgy is kipukkan a CoD lufi. Én is szerettem a sorozatot, de meguntam. A Black Ops volt az utolsó, amit megvettem. Azóta még az sem jutott eszembe, hogy esetleg kipróbáljam a virágbolti változatot. Annyira unalmas és érdektelen, hogy ingyen sem kérek belőle. De, hogy őszinte legyek, a Ghost marketingje már majdnem fellelkesített. A hírek az új enginről, (és a nagyon szép techdemok. A kész játék persze a közelébe sem ér, csak parasztvakítás volt) a "ghost" téma, némi fejlődést, változást sugallt, de mint kiderül minden kacsa volt.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik