Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz Tasunkó #280302 üzenetére
A szállítási módtól függ, hogy kell-e plusz díjat fizetni. Ennek a topiknak az összefoglalójában olvashatók az opciók.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
F-ECT$
titán
válasz Tasunkó #280426 üzenetére
Emiatt nagyon gyakori hogy hogy nem érdemes szenvedni egy játékkal, ami nem a Dark Souls.
Azért van jó pár másik játék, ahol a gyakorlással idővel egyre ügyesebb leszel, és olyan játékelemeket is elkezdesz használni, amire easy / normal módban nincs is szükség, ezáltal új mélységek nyílnak meg.@Wlac:
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
Dinomano
senior tag
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #280686 üzenetére
Néha jók ezek a kisebb, picit (néha nagyon)koppintás-szagú játékok, ha normálisan meg vannak csinálva.. A Spider Game Studio követ el hasonlókat. a Mars - War Logs-ot és a Bound by Flame-et kitoltam. Mindkettő egynek jó volt. Az utána következő Greedfal már nem jött be annyira. A Steelrising majd kap egy esélyt...
/(^_^)____7=--- - - >|
-
MODERÁTOR
válasz Tasunkó #280859 üzenetére
Maga a játék elég csúnyán megbukott, így gondolom a licenc miatt veszik le. Más játékokkal is történt már ilyen, és bizonyosan fog is még. De azért a legtöbb cím nem így fog eltűnni, hanem akkor ha a Store bezár. Lásd PS3-as játékok, azt a részleget már félig bezárta a Sony.
-
-
válasz Tasunkó #281633 üzenetére
1 bő hónapja vittem végig énis,nagyon kellemeset csalódtam benne.
Hozza a régi részek hangulatát.
A 3.része már picit más lett,azt elkezdtem,de 20-25 perc után annyira nem szippantott be mint a 2,pedig a Nemesis a régiek közül a kedvencem.
Majd még adok neki esélyt,csak most egy kis pihire van szükségem.Egyszerűbb játékok pörögnek most nálam." A mozgás ,lövöldözés, golyóspórolás hasonlít a Last of Us-hoz. "
Ez inkább fordítva lenne igaz / mert RE2 sokkal de sokkal hamarabb volt /,de én annyira nem érzem ezt.[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #281787 üzenetére
Megmondom őszintén, FF XIII és a folytatásai nekem kimaradt. Tervben van, hogy kijátszom őket; és már jó lenne nekiállnom, ha időm engedi. (Vagy, ha mást nem, végignézni komplett walkthrough-t...) Anno nekiálltam az elsőnek (Mármint a sima XIII-nak), és 3 órát letudtam belőle, viszont nagyon nem tetszett, hogy végig fogta a kezem a játék, gyakorlatilag gombnyomkodó szerepbe kényszerítve.
FF XII: A PS2 technikailag legdurvább játékának tartom, a mocap, a karakterek, a világ...Minden nagyon tetszik, és brutál ahogy kinéz...DE. Mint játék... A hatalmas, nagyobbrészt üres terepek, a kevés átvezető, a grindelő játékmechanika... Az érzés, hogy nem tudod, hogy mit is csinálsz a grindelésen kívül? Ráadásul a régi játékok rákfenéje is képviselteti magát: Elkeveredés a pályán, a hirtelen megugró nehézségi tüskék... Félúton abbahagytam.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #281790 üzenetére
Nekem is az a gondom, hogy a XIII elején gyakorlatilag 1 gombot kellett nyomogatni. A XII. meg egy grindelős valami, hatalmas térképpel, rengeteg ellenféllel. Az a baj, hogy sztori és átvezető volt kb. 1 órányi a 40 órás playtime alatt. A végén már azt sem tudtam, miért játszom...
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #282232 üzenetére
Bocsánat, most nézem hogy a PS4 topicban vagyok. Szimultán szoktam írni a PS3 topicba is, bocsánat! :-) Tehát javítom magam, PS3 Supersilmről volt szó... DE! Van PS4 Slim-em is. Igaz, azt még nem takarítottam, pasztáztam egyszer sem, pedig használtan vettem. (Általában hobbira (PC, konzol) mindig használt gépet veszek.)
Egyelőre nem extra hangos, viszont alig ment mostanában. Gondolkodtam, hogy el kellene adni, de nem volt szívem megválni tőle. (A PS3-tól meg azért nem, mert még valami német lomis gépként vettem kb. 10.000 ft-ért. Annyira jó deal volt, nekem pedig érték a kis gép. Az első igazi next-gen cucc volt.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #282282 üzenetére
2008-as PoP még várat magára, elkezdtem anno,de abbamaradt. Ki kellene próbálnom. Ami zavar: Az új Prince of Persia, ezzel a mobiltelefon grafikával nagyon nem tetszik. Valamint a retro-láz 8 bit/16 bitet mímelő grafikájától is hányok. X évig arra várt az ember, hogy szebbek legyenek a játékok, és mai izom vasakon ezt a downgrade-et nem tudom megérteni. (Persze elfogadom, hogy egy mai fiatalnak tud izgalmas vagy egyedi lenni, ha valaminek ZX Spektrum grafikája van.)
Amit szeretek: Pre-render grafikát bírom. Statikus hátterű game-ek vagy Donkey Kong pl.Ami első next-gen élményeket adta: PS3/X360. Esetleg Xbox Classic szebb game-jei. Splinter Cell tudott nagyon szép lenni.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Tasunkó #282285 üzenetére
Amivel pixeles grafikánál tudnának (van aki tud) fejlődni, illetve felhozni mai szintre, az a részletesebb animáció (ugye, a régi gépek/konzolok csak kevés move frame-et tudtak, a limitált memória miatt), vagy a szép effektek.
Amik tudnak dobni a látványon, azok az olyan hibrid megoldások, mint a Zelda: Lynx's Awakening vagy a Dragon Quest Builders. Modern és retro egyben.
Könnyű egy bénán kinéző játékot eladni ma retronak, az tény. Amiből elegem van, azok a tucat (Slender-man szerű) horrorjátékok. Millió van, mivel szintén nem nehéz összehozni.../(^_^)____7=--- - - >|
-
-
-
-
Alarikman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest