Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Wesder #218290 üzenetére
🏒😈🏆❤️🚲 Na ezek közül mit jelenít meg?
Elvan a gyerek...
szerk.: De akkor így mindent lehet. Na ezt se tudtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RangerFox
veterán
válasz Wesder #218402 üzenetére
Nekem az ötletes, kreatív és humoros megoldásai tetszenek a játéknak (már maga az alapsztori, miszerint Sir Daniel hírnévre meg dicsőségre vágyott, hogy örökké emlékezzenek rá, erre ő volt a legelső, aki a csatában meghalt. Meg pl. ha nincs más fegyvere, le tudja venni a csontvázkarját, és azzal csapkodja az ellent ). Szerintem az efféle kreativitás a legtöbb mai játékból hiányzik, de az tagadhatatlan, hogy játékmenet szempontjából nem öregedett jól (mondjuk a Spyro se).
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #218426 üzenetére
Egyébként ez akkor éri meg jobban, ha többen is játsszátok, haverokkal végig lehet tolni a story-t és ahogy a Detroit esetében itt sincs két egyforma végigjátszás.
(#218430) .LnB: Mondjuk ezt én sem tudtam. Mondjuk az Outlast-ek is kb 5 óra végigjátszással bírnak. Na de az az 5 óra felér 20-szal, ha parásabb az ember...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz Wesder #218424 üzenetére
Helyetted nem akarok dönteni, sőt nem is játszottam a játékkal. De ~4óra az egész, ezt vedd figyelembe.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #218553 üzenetére
Azért van abban valami szép, hogy S e t h pont az Ultra csávóhoz hasonlít. Mikor őt b*zizta le multkor, és én voltam az egyetlen aki kiállt mellette. Csak gondolom, hogy nem olvasta mielőtt törölték az egészet.
Egyébként meg, hivatalosan, és nemzetközileg elhatárolódok Ultranyírótól. De a vicc az, hogy egyetlen barátomat leszámítva, mindegyiknek Xbox-sza van. Mondjuk állandóan zaklatnak is, hogy talizzunk. Hiába írom nekik, hogy most nem érek rá mert épp van egy jatek, akár exkluzív amivel játszok. Számukra ez ismeretlen fogalom. 😈
Hétvégén kérdeztem is az egyiket, hogy jatszogattok valamivel? Azt mondja nem. Hát mondom nem meglepő. De mondom ott a Gears5, az se? Áhh az se.. Elszoktak már az ilyentől.
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #218695 üzenetére
Oké, szóval ebből kikövetkeztethetnénk, hogy csak negyede-harmada ennyi tényleges PS4 tulaj van, mert a többség többet is birtokol. De nyilván nem ez a helyzet, valószínűleg felhasználónként egy egész konzol sem jut. Aki többet is vett, az a régieket továbbadta, sok helyen meg többfelhasználós környezetben üzemel a PS. Ezért is lehet külsősként az eladott konzolokból számolni a potenciális piacot.
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #218700 üzenetére
Na jó, de mégis mi alapján becsülted ezt a számot, és pontosan kikre vonatkozik? Mivel semmi rálátásunk nincs a tényleges felhasználóbázisra, ezért ennek az értéknek valószínűleg semmi köze a valósághoz. Mint írtam, átlagban akár egy egész PS4 sem jut felhasználónként, mert sok helyen többen is használnak egyetlen konzolt. Ennyiből akár a kétszerese, 120 milla is lehet, és inkább az a kérdés, hogy mennyien aktívak ebből? Ha tulajdonosszámot nézünk, akkor a boltból eladottaknak nyilván van tulajdonosa, mínusz a meghibásodott példányok.
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #218702 üzenetére
Igen, de több kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban. Mi számít aktívan használt konzolnak? Pl. heti hány órás bekapcsolt üzemmódtól számolandó bele? Plusz mi számít aktív játékosnak, ott heti hány órát kell valakinek játszani, hogy az legyen? A valóságban a Sony-nak az számít, hogy az eladott konzoljaira átlagban hány játékot vettek, és abból is mennyi haszon marad nekik.
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #218704 üzenetére
Nyilván ennek marketing és presztízs értéke van, és ezt össze lehet hasonlítani a többi konzolgyártóval. Az tényleg valószínű, hogy az eladott konzolok darabszáma nem egyenlő az aktívnak tekinthető PS4-es felhasználóbázissal. Biztosan van mindenféle kimutatásuk házon belül, és azt mutogatják ők is nyilvánosan ami a legjobban hangzik. Pl. az nem olyan szép adat, hogy fiókonként átlagban csak pár játékot vásároltak, illetve ennek is csak a töredékét játsszák végig.
-
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #218991 üzenetére
Az, hogy a legjobb Fallout, az azt jelenti, hogy nincs igazán egyénisége a játéknak? Túlzottan a Fallout-ra emlékeztet?
-
.LnB
titán
válasz Wesder #218993 üzenetére
Én a Fallout 4-et nem bántanám azért. Bár ha valaki nagyon szidja, nem is veszek össze vele. Na nálam pont az a játék az amit szerettem, de azért tudom, hogy nem a legjobb game. A Fallout 76.. Az első E3-as trailernél láttam, hogy ez nem lesz így jó. Nem vagyok táltos, nem jósoltam meg előre. Viszont az E3 után nem is foglalkoztam a játékkal, később már csak mikor megjelent, akkor olvastam a szomorú tényállást.
A The Outer Worlds érdekelni fog majd valamikor a DS után.
-
Carlos Padre
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #218993 üzenetére
Nekem az a fura, hogy senki nem orbákol a karakteranimációk és en bloc a grafika miatt. Mekkora lázadás volt a ME Andromeda kapcsán a mimika okán!
Most csak azért, mert egy szimpatikus brigád csinál egy játékot, és nem az EA, már nem is baj, ha technikailag gané egy játék?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #219290 üzenetére
Ja, általában a legutóbbi nem akciós árára felviszik, de volt, hogy jól beemelték nyitóárra.
Amúgy nem lenne meglepő a GTA sem, de volt már hasonló elírás pár hónapja, amiért a Hidden Agendához került egy free felirat, aztán kanyarban nem volt.
Viszont, ha ez 10k, akkor egy 15-20k-s kell mellé, hogy kijöjjön a matek, az általában vázolt 25-30k a hónapban ingyenes játékraSzerk: az viszont fura, hogy előző már leárazott játékokat nem szoktak köv hónapban adni, előtte 1-2 héttel felviszik vissza az árát.
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest