Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Bakker. Kicsit próbáld má' meg megerőltetni magad.
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel."Valaki esetleg elvállalná?"
Teszem azt valaki elvállalja, te meg kifizeted, borítékolható mondjuk, hogy zsebbe kell nyúlni. Szóval, kész a portálmotor. Egyrészt: Mit kezdesz vele? Mert, hogy azt se fogod tudni az most jön vagy megy az 100%. Másrészt: Ha nem akarsz a megírásával kínlódni, akkor megint ott tartunk amiben a másik topikban már volt szó: Ingyenes tartalomkezelő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel.