- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Alien! #36632 üzenetére
Nincsenek nagy elvárásaim , de kegyetlen szar minőséget produkált. a sötétebb tónusú szinek esetén illeve az abból feketébe való átmeneteknél .
A belső youtube appon próbálkoztam HDR tartalommal , hogy minden más külső tényezőt kizárjak .De nagyon sok rossz tartalmat találni fent . Nem felbontásról meg bitrátáról beszélek .
Ez a HDR tartalom készítés nagyon gyerek cipőben jár még . Eleve hülyeségnek tartom hogy valaki sdrből akar HDR tartalmat varázsolni . Ha egyik pénztárcából 100 ft-ot átrakok a másikba az nem lesz attól 150 .Sajnos picit azt érzem , mint 3d esetén . Az érdekeltek kifejlesztették , hogy eladhassanak sok eszközt a megvalósítás és a tartalmak meg kevés kivétellel nagyon gyatrák voltak .
Pedig szerintem mind a 3d-nek ill a hdr-nek van értelme ha az jó .
Van is valami angol megfogalmazás arra , csak most nem jut eszembe , amikor valamit bekapcsolsz és működik tökéletesen .
-
awexco
őstag
válasz
Csabi1984 #36624 üzenetére
Hát ennél azért komplexebb a dolog. jó képhez nagyon jó panelek kellenek .
pl oled .
Ok beálitottam a fényerőt filmezéshez .De pl máshol meg játékban ez miatt lesznek láthatatlan sötétté váló részek .
Gyanitom nagyon sok tartalom gyenge minöségben készül rögzitésre , vagy utólag akarják átkonverálni . [link] Ezzel a videóval állitottam be .Ez a sorozat az első hdr tartalmat támogató Mediatek SOC beépítésével készült. Amik ugye nem a minőségükről voltak hiresek .
Szal ha egy adott tartalom rosszul néz ki elég sok oka lehet . -
-
awexco
őstag
válasz
Hebehebe #36597 üzenetére
Nem tudom hogy mi a ludas ... a panel szar vagy az elektronika .... mert botrányosan szar a kép hdr tartalom esetén ... sdr tartalommal még elmegy de a nagyon sötét szinek és a fekete közt valami hányinger keletkezik
A gyári demo videóval meg minden ok ... én nem is a panelra gyanakodnék hanem valami más ...
-
awexco
őstag
Sziasztok ! 50PUS7805/12 Készülékem van de még a gyári youtube alkalmazással is a nagy dinamika tartományú videók sötét részei nagyon csunyák ! Tippek ! Tapasztolatok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron