Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Kicsivel tobb mint 1.5M van es a kiszemelt egy A4-es lenne 2003-2005-os evjaratban. Az 1.5M az mar ugy van kalkulalva, hogy kb 30% penz marad az esetleges javitasokra. Tehat az autonak atirassal egyutt kb 1.65M-ban meg kene allnia.
Na akkor a kerdes, hogy milyen motorral szerelt valtozatot erdemes neznem, mik az esetleges buktatok? Akinek esetleg van valami tapasztalata megosztana velem? Udv es koszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Tapasztalatokra es velemzekre lennek kivancsi 2013-as VII Passat CR TDi 2.0-val kapcsolatban. Egy ilyen vetelen torom a fejem, van egy jo allapotu hasznalt modell, mar szemelyesen is megtekintettem de erdekelnenek a velemenyek az autorol. Esetleg volt valakinek ilyen aki tudna mondani rola par szot, vagy aki jaratosabb a temaban el tudna mondani a velemenyet? Koszi
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, boldog tulajdonosa lettem/leszek egy Passat B7 2.0 CR TDI-nek (4 eves, 110.000km). Kerdesem, hogy igy friss tulajkent mire figyeljek majd az autoban. Gondolok itt arra, hogy milyen olajat vegyek, mikor, hany kilometernkent toltsem ujra meg ehhez hasonlo dolgok. Sik hulye vagyok a temahoz sajnos, ezert minden autoapolasi trukk erdekel, alapok is (mint pl az olajcsere). Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
- Elado egy 12v 30W led reflektor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest