Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz narancsnn #28451 üzenetére
Magával a leon-al nincs tapasztalatom, de gondolom nem rosszabb, mint a többi testvére. A futóműve kicsit keményebb mint a testvéreké, meg az ülései is sportosabbak. Hátul van elég tisztességes lábtér, a leon üléseivel szokták tuningolni az octavia belsejét, h legyen hátul hely.
A 110 lovas TDI-t ismerem, nekem is ez van. ASV motorkóddal érdemes venni. Elég tartós darab.
A 150 Lovas TDI szerintem csak cuprában van, a leon szakértők majd felvilágosítanak. Maga a motor jó, tuning alapnak sem utolsó.
A 2-es leon még elég új ahhoz, h minősítsem. Majd ha lefutnak fél millió km-t akkor megmondom mi a gyenge pontjuk.
Ajánlom, próbálj ki mindegyik motorral szerelt verzióból legalább 1 darabot az ismerőseid körében, csak h tudjad, hogyan kell mennie ezeknek az autóknak, ha ezt nem tudod, könnyen átvágnak.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz narancsnn #28472 üzenetére
147e, de erre oda lett rendesen figyelve. Többiek tudják, hogy ha csak egy kis nyikkanás van, már megnézetem, és csakis a legjobb cuccot rakom bele.
Hm, igen, sacc olyan lehet mint az enyém alapállapotban.
Ne a km-el foglalkozz, én soha többet nem fogok adni arra. Állapotot kell venni.Mágus2 Akkor marad a motorháztető
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
-
-
-
Oracle
senior tag
válasz narancsnn #31293 üzenetére
Ez ugyanolyan mint az enyém, csak az a két rugó fogja ha még nem volt kiszedve lesz egy kis "szűzhártya" a lukban amit át kell bökni Elrontani nem lehet ha le van kötve az akksi, arra kell csak nagyon figyelni, és nem vissza kötni amíg nincs összerakva. Jah miután kijött a légzsák középen lesz a csavar (spline a neve vagy sűrűr torx az a sokszögű) ha olyanod nincs akkor szerez be egyet, és meg is van jelölve a kormány hogy hogy kell vissza tenni még azt sem lehet elrontani
[ Szerkesztve ]
-
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #31467 üzenetére
Hát nekem éppen Seat van, de ha most kéne venni valamit, nem hiszem, hogy azt vennék. Az eddigi felhozatalból úgy nagyon nem is tetszett egy sem. Ez az új Toledo a semlegeshez képest egy kicsivel több ingerenciát okoz így elsőre, ha majd lesz valami normális motorral, esetleg. Bár akkor már inkább egy új SuperB, azok valamiért egyre szimpatikusabbak.
Ez csak elmélkedés persze, mert terveim szerint még egy ideig megtartom, "kiélvezem" a mostanit, majd aztán jöhet a modernizált stílusváltás....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz narancsnn #31479 üzenetére
Lesz majd ebben rendes motor is, 2 lityis tfsi-t szerintem ugyanúgy megkapja.
Amikor nézegettem a mostanit, akkor elsőre a motor volt meg, hogy milyen legyen, aztán a márka/típus (ahol inkább az állapot, a konkrét példány döntött)....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.