Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Octavia hatchback, mk1 2002, 1.8T, AUM. Ha maxra állítom hőfokot, akkor is csak langyos levegőt fúj. A műszerfalon 90 fokon van a mutató... Automata klíma van és ECON módban is ugyanez van. Szerintetek mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #193331 üzenetére
F_Zolee: Köszi! Csak azt nem értem miért vannak lyukak a terelő lapáton, ha úgy is be kell tömni őket És azt mondja, hogy a meleget és a hideget sem nyomja rendesen. Nekem a hideget jól nyomja...
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz Csaby25 #193324 üzenetére
Sziasztok!
Mint már írtam, Octavia hatchback, mk1 2002, 1.8T, AUM, nem fúj elég meleget.
Mondtátok itt a légterelőket a szivacs darabkák miatt, erre még nem volt időm...
Viszont, valaki megnézte a radiátorból kijövő gumislagot és szerinte túl kemény és ez hengerfejre utal...
Leteszteltem VCDS-el:
Gondolom V71-e motor hiba is befolyásolja ezt.... (AC nyomás hiba meg lett oldva...)A következő hibák viszont elég súlyosnak tünnek
Az első bütykös tengely hiba már előjött vezérmű csere után 85 ezer km-el ezelőtt. Mivel nem volt semmi tünete, gondoltam esetleg megzavarodott a szenzor a vezérmű csere miatt, kitöröltem és úgy látszik visszajött...
A második (16395/P0011/000017 - Bank 1: Camshaft A (Intake): Retard Setpoint not Reached (Over-Advanced)) viszont akkor még nem volt...Az a kérdésem, hogy ha el lett téve a vezérmű akkor nem kellene ennek valami tünete legyen?
Úgy értem, nem éreztem visszaesést a motor teljesítményén.
Illetve volt ilyen gond télen, hogy hidegen, miután beindult, szarozott az alapjárat és utána megállt, második vagy harmadik indításra beindult, illetve az elsőre is ha elkaptam, hogy mikor kell gázt adni picit... (De ez asszem vezérmű csere előtt is megvolt)
És néha érzek olyat menet közben, mintha túlreagálná a gázpedált...
Holnap mindenképp elviszem szerelőhöz, csak gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy lássam mennyire szaki a szerelő, illetve nehogy átverjen...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #193365 üzenetére
Szóval vegyem le a víztartályról a kupakot és úgy menjek? Ha így van fűtés akkor hengerfej? 330.000 km-ben van. Lánc nem volt cserélve, feszítő igen (teljes szett ). Nem volt adaptation...
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #193365 üzenetére
Szia! Levettem a kupakot. Úgy 30 km után mintha jobban nyomta volna a meleget, de most sem volt az igazi..
-
Csaby25
őstag
válasz Csaby25 #193363 üzenetére
Sziasztok!
Hengerfejt tesztelték folyadékkal, azt mondták rendben van.
Bütykös tengely hiba meg azért van mert el van téve a vezérmű egy foggal.
A fűtés problémára pedig azt mondták, hogy fűtőradiátort kell cserélni...A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Octavia Mk1, hatchback, 2002, 1.8T, 150LE, AUM. Olaj teknő lesz cserélve, ilyenkor érdemes még valamit cserélni vagy tisztítani?
-
Csaby25
őstag
válasz grizlisandor #193419 üzenetére
Köszi! Ennek mi a hivatalos megnevezése, mert nem találom? Esetleg OEM szám? Ehhez szét kell szerelni a pumpát?
Szerk.: Megvan:
[link], gomdolom itt a 3-mas számú cső végén van...[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Olaj teknőnél mennyire számít a minőség - márka. Ha igen akkor van ajánlott?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #193429 üzenetére
Alu. Szivarog (követ ért az alja), ragasztva volt, de lejött a ragasztás.
-
Csaby25
őstag
válasz grizlisandor #193421 üzenetére
Sziasztok!
Metzger olajpumpa szívókosarat találtam 4867 Ft, illetve eredetit 6538 Ft (Romániai árak).
Elég az olcsóbb, vagy inkább az eredeti, vagy inkább tisztítsam meg?[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia 2002, hatchback, 1.8T, AUM.
Kormánymű gumiharangot szeretnék rendelni, a 7-es számú itt: protective sleeve .
A gond az, hogy az OEM szám után: 1J0422831B, két féle méretet találok
Nem tudom melyik a jó, esetleg alvázszám alapján tud valaki segíteni: TMBBL21U922600827?Illetve ehhez szoktak külön rendelni szorítóbilincseket is, vagy jön vele, vagy jó a régi?
Mennyire számít a gyártó, mondjuk a LEMFÖRDER jó lesz?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #193686 üzenetére
1.
Belső átmérő 1 [mm] 16
Belső átmérő 2 [mm] 48
Hossz [mm] 179,002.
Belső átmérő 1 [mm] 15
Belső átmérő 2 [mm] 49,5
Hossz [mm] 186A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz bitpork #193815 üzenetére
Ott már volt, garancia idő már lejárt.
Turbo vezérlő Output Test a következő értékeket váltogatja:Jók ezek az értékek?
Illetve, lehet mechanikus vagy szoftból állítani?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Octavia mk1, 1.8T AUM, 2002. Vezérmű csere előtt állok. Utoljára Contitech + Hepu vízpumpa volt. Most is ez a legjobb válsztás, vagy van jobb? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Passat B8 Alltrack-ben van ajánlott dízel motor? Illetve van-e ennek megfelelője Skoda Superb-ben? Köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Napi 2x35 km-es vidéki útra, szerintetek melyik motor ajánlott az Octavia Mk2 facelift-ből? 1.6 MPI vagy 1.9 PD TDI? Netalán valamelyik 2.0 CR? Köszi!
-
Csaby25
őstag
válasz Mágus2 #196439 üzenetére
CLCB és CFHC van 140 lovasból?
ETKA - Engine CodeA kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Octavia mk1, 1.8T AUM, 2002. Vezérmű csere előtt állok. Utoljára Contitech + Hepu vízpumpa volt. Mehet ez, vagy van jobb választás? Köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia mk1, 1.8T, AUM, hatchback, alvázszám: TMBBL21U922600827
Szekunder levegő szivattyút szeretnék cserélni, OE száma: 06A959253
Találtam használtat Passat 1.8T-ről de ennek az OE száma: 06A959253B
Szerintetek kicserélhetem vele? Külsőleg hasonlóan néznek ki, csatlakozó, csövek találnak...Köszi!
-
Csaby25
őstag
Audi Q7 2009-2010, 3.0 TDI-ről mi a vélemény? Mennyire megbízható? Van ajánlott motortípus (motororkód)? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Az 1.6 CR TDI is olyan megbízható, mint a 2.0? Köszi!
-
Csaby25
őstag
válasz molnarpeter #198551 üzenetére
Octavia mk2 facelift vagy mk3
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Passat B5.5, 1.9 TDI 101 LE, 2005 break.
Kormánycsere után, a következő két hibát dobja:
Nem tudom, van-e összefüggés a kettő közt..Tünet:
Első gázadáskor megtorpan és megjelenik az ESP hiba a műszerfalon (háromszög), utána normálisan megy....Ötlet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
1. VW csoportból tudtok ajánlani 2.5 - 3.5 milláért (minél közelebb a 2.5-höz ha lehet ) megbízható autót automata váltóval? Gondolom a dízelből a 2.0 CR ajánlott. Van nagy különbség Skoda, Passat, Audi között, figyelembe véve az automata váltót is? Illetve benzinesből van megbízható turbós?
2. Lengéscsillapítóból vehetek olajost is, vagy mindenképpen a gázos ajánlott (Octavia mk1-re kellene)?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Audi A4 B8, automata, sedan, 2.0 TFSI ,155kw(211LE). Esetleg van ilyen valakinek, tudja valaki mennyi a reális átlag fogyasztás? A spritmonitoron sajnos nem tudom kiválasztani, hogy ne legyen quattro és avant(kombi), így 9.8 litret ad, ez egy picit soknak tűnik...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Tudja-e valaki, hogy az Octavia Mk2 scout facelift, légfelfüggesztéses-e vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
AUDI A6 C6 4F berlina 2.0 TDI
Szerintetek mennyire hihető a km ilyen árban? 2014-től van Romániában, és úgy tűnik itt nem babráltak vele..
152961 03.09.2021
123203 16.07.2019
98448 15.09.2016
77800 12.11.2014[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Tudja valaki a normális értékeket a befecskendezőknek? Egy Touareg 2006 3.0 TDI-ről van szó. Nehezen indul és hidegen füstöl. VCDS nem ad motor hibát .Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Létezik a VCDS - neki Bluetooth-os változata? Ha nem akkor tudtok ajánlani valamit amit telefonról lehet használni? Köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia Mk1 2002, 1.8T, 150LE, AUM, hatchback. Milyen akkut ajánlotok? Van olyan hogy legjobb ár/érték arányú? Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz K Norbi #201765 üzenetére
EXIDE EXCELL EB620 12V 62AH, 540A van jelenleg.
Most kapható EB621 is.
EB620
EB621
Itt úgy látom, hogy csak a "Box Type" különbözik.
Ez vajon mi lehet, dobozolás, csomagolás?[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz imyourfriend #201768 üzenetére
Most EB620 van, tehát ez a jó akkor. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest